פורסם 2002 במרץ 3123 שנים נו מה יהיה?...מחקו לי גם את הפרופיל שלי!הבגרות חוגגת פה, צריך לקרוא לרפי גינת שיעשה פה סדר? אני לא מבין מה לכל הרוחות הולך פה.
פורסם 2002 במרץ 3123 שנים למה אנשים צריכים להיות כאלה מעפנים ומגעילים גם אני יתחיל לשנות פה דברים וזה לא יהיה חתימות :AR15:
פורסם 2002 במרץ 3123 שנים אוי נו באמת, זה לא את'לון.אם לא שמתם לב, הוא די נטש את הפורומים, וחוץ מזה, אין לו את האפשרות לעשות את זה (וגם לי אין).
פורסם 2002 במרץ 3123 שנים פראנויד! איזה עניין יש לאת'לון לפרוץ לפורום (א)אני די בטוח שזה מעבר לכוחותיו ב)זה לא חוקי) ולהסתכן בשביל לשנות לך את הפרופיל... הוא _קצת_ יותר בוגר מזה...
פורסם 2002 במרץ 3123 שנים מה קורה פה?מה זה הכנוניה הזאת נגד איגראש?אני אישית מצטרפת למכות שהמישהו הזה יקבל!!! :AR15:
פורסם 2002 במרץ 3123 שנים חברים,תראו אני יכול להבטיח לכם שזה לא אחד מצוות האתר.. ולאטלון אין שום הרשאות שמאפשרות לו עריכת פרופילים לש משתמשים.. וגם לא היו לו. אני מבטיח לרדת לעומק העניין ומקווה לחזור מחר עם תשובה לגבי העבריין.כי ע"פ העובדות בשטח נעשתה פה פריצה.ושוב, אני מצטער על אי הנעימות.
פורסם 2002 במרץ 3123 שנים מחבר אין בעיה ותודה רבה על ההתיחסות לפרשהנדמה לי שזה מישהו שקרא איזה EBOOK אומלל וחושב תעצמו האקר
פורסם 2002 במרץ 3123 שנים אז תשנו את ה profile חזרה ואנחנו המשתמשים הפרטיים נשכח מזה(נתן לצוות של HWZone לטפל בפרשה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.