עבור לתוכן

קיבלתי דחייה לבקשת הויזה לארה"ב - עצות לניסיון השני?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ומועדים לשמחה,

שבוע שעבר הגעתי לקונסוליה האמריקאית לראיון כחלק מהגשת הבקשה לויזה.

השאלה הראשונה שנשאלתי הייתה "מהי מטרת הביקור?". בלי לחשוב יותר מדי עניתי "לבקר חברה ולטייל". לאחר מכן הגשתי לו:

1. 7 תלושי משכורת (כולל של חודש שעבר)
  2. צילום של ספר הקבלות שלי (בתור עוסק מורשה)
  3. אישור לימודים באוניברסיטה.

בסוף הראיון הקונסול דחה את הבקשה לויזה ,ציין שאי אפשר לערער על החלטתו, קם ועזב את הדלפק עוד לפני שהספקתי לשאול או להגיד משהו.

בדף שנתן לי כתוב שהסיבה היא על פי סעיף 214(b), שרק בדיקה באינטרנט מסבירה שזה אומר שלא הצלחתי להוכיח לו שאעזוב את ארצות הברית בתום שהותי המתוכננת, כנראה בגלל שציינתי שיש לי שם מכרה ומסרתי את כתובתה (עובדת קבלה ישראלית אישרה בפניי בשקט שאכן הבעיה הייתה בזה שיש לי קשר לאנשים שם).

עוד המסמך אומר שאם ארצה להגיש בקשה נוספת אצטרך להביא הוכחות לכך שאכן אעזוב את ארצות הברית בתום הביקור.

המזכירה במקום העבודה המליצה לי להביא להבא אישור מהמעסיק שנותן לי לצאת מהארץ בתאריכים מאוד ספציפיים, דבר שיאשר שישנו תאריך יעד לעזיבה.

האם ישנם עוד מסמכים שאני יכול / צריך להביא לראיון הבא במידה ובאמת אחליט להגיש בקשה נוספת?

תודה רבה ולילה טוב.

פורסם

טוס לקנדה ,לשם אין צורך בויזה .

תגנוב את הגבול דרומה .

פורסם

יש חברות שמתמחות בזה,

נסה להתעייץ איתם.

פורסם
טוס לקנדה ,לשם אין צורך בויזה .

תגנוב את הגבול דרומה .

אפשר גם לטוס למקסיקו ולהעזר בקיוטי שיבריח אותך לארה"ב בתוך ריפוד של מכונית. בתמורה תאלץ להבריח עבורו 5 קילו קוק.

פורסם

נראה לי שהיו לך שתי טעויות בולטות

הראשונה כמובן הזכרת החברה והשניה הצגת ספר הקבלות שמעידה שאתה עצמאי ויכול להסתדר.

ובנוסף כנראה שלא הצלחת לשכנע שתחזור לישראל בסיום הביקור

קבל את ההצעה שנתנו לך בנוגע חברה מתמחה

פורסם

תיזהר !

הם מאד קשוחים ומתוחכמים.

וכל נסיון לעבוד עליהם יגרום לכך שלא תוכל לקבל ויזה ל 10 שנים או לכל החיים!

פורסם

בקשתי לויזה סורבה תחת סעיף 214(b). אני מעוניין לערער על החלטה זו / אני רוצה שיבחנו את בקשתי שוב.ביום הראיון ניתן לך מכתב המפרט מדוע לא הצלחת להוכיח את זכאותך לויזה. משום שבקשתך לויזה סורבה תחת סעיף 214(b), לא ניתן לערער על ההחלטה. באפשרותך להגיש בקשה חדשה בכל עת, בתנאי שהיה שינוי משמעותי במצבך. אנו ממליצים להמתין לפחות חצי שנה לפני הגשת הבקשה שוב.

פורסם

ASI89, הרעיון שלך מפגר, אינפנטילי ודבילי כאחד.

אם הוא יבצע אותו, זה רק יאשש את העובדה שבצדק לא נתנו לו ויזה. מעבר לזאת, אם יתפס לא יקבל בחיים ויזה לארה"ב.

ולך LIMA, רב הנסתר על הגלוי:

1. האם נחקרת בעבר או הורשעת בעבר?

2. לא ציינת בפנינו מהו גילך

3. לא ציינת להיכן ברצונך להגיע

4. לא ציינת מה עושה החברה שלך שם. האם היא אזרחית אמריקאית? כמה זמן היא שוהה שם?

5. האם אתה נשוי? האם יש לך ילדים? האם יש לך משפחה בארץ או בחו"ל?

אתה צריך לומר תודה רבה לכל אותם ישראלים שנסעו לארה"ב על אשרות תייר ונשארו לעבוד כעובדים בלתי חוקיים בעגלות למיניהם ושאר רמאויות שהם מבצעים שם. הפרופיל שלהם הוא בד"כ כזה: צעירים, לאחר שרות צבאי, רווקים, ללא עבודה קבועה ועם כמות נכסים נמוכה/דלה עד אפסית.

אם אתה עונה על הקריטריונים האלו יש סיכוי גבוה שלא תקבל ויזה.

אם יש בידך דירה או נכס מקרקעין אחר בארץ בבעלותך או שבחשבונך בבנק יש סכום כסף משמעותי בן מאות אלפי שקלים או שיש לך אישה או ילדים שנשארים בארץ סיכויים גבוהים שיאשרו לך ויזה.

פורסם
  • מחבר

moranhoresh, לשאלותייך:

1. לא נחקרתי (כחשוד) / הורשעתי מעולם.
  2. אני בשנות ה 20 לחיי.
  3. היעד הוא לוס אנג'לס.
  4. החברה היא אזרחית אמריקאית ומתגוררת בלוס אנג'לס. בדיעבד, הבנתי שציון קיומה שם היה הגורם העיקרי לדחיית הבקשה.

1. חשוב לציין שהחברה טסה לשם למטרות לימודים בלבד ואמורה לחזור לארץ במהלך השנה הקרובה.

2. רווק, ללא ילדים, עם משפחה בארגנטינה וספרד.
    3. השתחררתי מצה"ל לפני כמה שנים.
    4. הנכסים שלי כוללים חסכונות של כמה עשרות אלפי ש"ח.

נתוניי אכן תואמים את אלה של מרבית הישראלים ה"נחמדים" שהפרו את תנאי הויזה שלהם ונתפסו.
      שווה להוסיף שאמי נסעה להתגורר בעבר באירופה למשך מספר שנים (כבר חזרה לארץ). אחיותיי נסעו איתה ואני החלטתי להישאר כאן מתוך רצון להתגייס לצה"ל ולהמשיך לחיות פה.
      יש אפשרות להשתמש בזה כסוג של הוכחה?
      אשאל שוב, האם מכתב מהמעסיק או איזשהו חוזה עם לקוח על תאריכים ספציפיים שבעצם דורשים את חזרתי ארצה בתאריך מסוים, יועילו לבקשה נוספת?
      אני בטוח ש ASI89 צחק בהמלצתו... מקווה לפחות.
      תודה רבה ליתר המגיבים.
פורסם

אני זוכר שבאתי לראיון עם שקית מפוצצת של אישורים מהמעביד, דפי בנק ותלושי משכורת

לא הספקתי לפתוח את הפה והנציגה אמרה, הויזה שלך אושרה.

אתה צריך לחשוב איך אתה משכנע אותם שאין לך כוונה להשאר שם

פורסם

אם יש לך אזרחות ספרדית תוציא דרכון ספרדי ואז לא תצטרך ויזה לארה"ב.

אם לא מאד דחוף לך לנסוע תחכה עד שהחברה תחזור לארץ. מכתב מהמעסיק יכול לסייע, אבל צריך לדעת איך לנסח אותו.

פורסם
  • מחבר

לצערי אין לי אזרחות ספרדית ולכן גם לא דרכון...

זה לא רק בגלל החברה, ויזה לארצות הברית היא מסמך שימושי לדעתי... גם לטיסות קונקשן לארגנטינה וגם לטיול אפשרי.

פורסם

מצבך אינו מזהיר, הגיל, העדר הנכסים, היעד (בלוס אנג'לס שוהים הרבה ישראלים יורדים), ההיסטוריה של המשפחה שלך.

תעמיד את עצמך מהצד השני (של מקבל ההחלטה), תסתכל על הפרופיל שלך, ותשאל את עצמך מה הסיכוי שאדם כזה ישאר בארה"ב ולא יחזור לישראל.

מכתב מהמעסיק אינו מזיק, גם אז תלוי מי המעסיק, ומהו תפקידך. לצורך העניין, נניח היית סמנכ"ל משאבי אנוש בחברה בורסאית גדולה סיכוי גבוה שזה יעזור. לעומת זאת, אם אתה שוליה של חשמלאי עצמאי בעל עסק קטן, מכתבך שווה כקליפת השום.

במצבך הרבה תלוי על איזה בודק נפלת ומה היה המצב-רוח שלו באותו יום. הבעיה העיקרית שלך, כרגע, היא שכבר סורבת.

זה כמו שאומרים לך שאחותך זונה, ולך תוכיח שאין לך אחות

בהצלחה

פורסם

אם אחרי כל המאמצים ניתקלת בחומה .

שקול את הצעתי להסתנן דרך הגבול המשותף בין קנדה לארה"ב .

הגבול הזה הוא בדיחה ולמעשה לא קיים .

כמובן שתאלץ לרכוש מסמכים מזויפים באיכות גבוהה כדי לעבור בהצלחה בדיקה אקראית של מאנאייק ממשטרת התנועה .

אם תשמור על החוק ותשמור על פרופיל נמוך , סיכוייך להיתפס תלויים בעיקר בהתנהגותך.

(אם אתה ארס ,תשאר בארץ , כאלו שונאים בכל מקום ובמיוחד בארה"ב , שם אתה תקבל לא רק בעיטה בתחת בדרך

למטוס הגירוש , אלא גם בעיטה סיבובית לראש ).

בהצלחה .

פורסם
  • מחבר

דיברתי עם חברה המתמחה בעניין והנציגה אמרה שמה שבעיקר "הפיל" את הבקשה היה העובדה שציינתי שיש לי שם חברה.

ההמלצה שלה הייתה לנסות שוב בעוד חצי שנה...

תודה רבה לכל המגיבים על הניסיון לעזור במיוחד ל moranhoresh ו ASI89.

לילה טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים