עבור לתוכן

שאלה לגבי עוצמות HOT

Featured Replies

פורסם

קראתי שרוצים להפריט את HOT ( תשתית ) לחברות הקטנות גלעד ארדן , אז יש מצב שאני ו HOT נצטרך להיפרד בקרוב ...

אבל השאלה שלי היא כזאת :

מה העוצמות שידור התקינות שלהם ? אצלי זה 56-57DB במקרה הטוב ויצא לי לגלוש ככה בגוגל וקראתי שהעוצמות צריכות להיות בין 60-72 יש לי מדי פעם לעיתים רחוקות פריזים כאלה ופעם אחת זה הגיע ל 52DB כל הנורות של ה VOD אינטרנט הכול דולק תקין השאלה אם בכל זאת צריך לשים מגבר ? צריך להזמין טכנאי ? או להשאיר את זה ככה ?

רציתי להוסיף שזה ממיר HOT MAGIC ADB DOCIS לא HD והוא לא מקליט סדרות סתם דוגמא " היסטוריה למכירה "

וצריך כל הזמן ללחוץ הקלט הקלט מעצבן אולי זה קשור לעוצמות או שאין קשר ?

היה לי לפני זה YES הממירים שלהם טובים יותר הממשק לפחות התוכנה בהוט זה חרא לא אוהב את הממשק שלהם גם הממירים דיי פרימיטיבים ה HOT MAGIC HD מקליט ממש פרימיטיבי יותר גרוע מהישן

בקשר לאינטרנט העוצמות קשורות לעוצמות של הטלויזיה ? אותם עוצמות ?

ב HOT ה 100 מגה יציב בבזק קיבלתי חבילה 100 ובפועל בקושי 50 מגה אצל HOT זה ממש יציב 99 מגה הכי פחות שהיה לי , שכן שלי אמר לי לא להתלהב בקרוב יהיו לי תקלות עם הממיר וה HOT BOX ראוטר

מקווה לטוב ...

נערך על-ידי iveco

פורסם

huh?

ניסיתי להבין את הקשר בין עוצמת הקליטה בממיר שלך לגלעד ארדן ולא הצלחתי. ולגבי השכן שאמר לך שעוד מעט יתחילו להיות לך בעיות - נראה לך שהוא רומז שהוא רוצה להתחבר לקו שלך באופן פיראטי?

תעשה חיפוש בפורום רשתות. ענו שם לגבי כל עניין העוצמות.

פורסם
  • מחבר

העוצמות שלי 56-7DB והיום בצהריים זה ירד ל 52 לאן נעלמו 5 DB ?

ניסיתי לבדוק ברשת עוצמות ולא היה משהו עדכני 2013-2014-2015 יש רק דפים ישנים מהתקופה של ערוצי זהב

מישהו אמר לי שיש לו 100DB ? זה הגיוני ?

פורסם

אם נראה לך שיש לך הפרעות בצפייה - תזמין טכנאי. אם זה קורה לעיתים רחוקות וזה לא מפריע לך, אז אין ממש סיבה להתעסק עם זה.

פורסם
  • מחבר

אני מפחד שאם העוצמה של הטלויזיה נמוכה זה ישפיע גם על האינטרנט

יש אפשרות לבדוק את העוצמות של האינטרנט ? איך בודקים ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים