עבור לתוכן

מפסיקים לפתח את AIDA32

Featured Replies

פורסם

חבל, בתור תוכנת ניטור חומרה אהבתי אותה יותר מכל השאר

אבל לא נורא הדגם האחרון יספק אותי לזמן הקרוב

חוץ מהאופציה של הקריאת טמפרטורה שפישלה בגדול בלוח שלי (מינוס 10 מעלות הפרש)

פורסם

אפשר רק לקוות שהם ישחררו את הקוד.

פורסם

לפי Tamas שפיתח את התוכנה AIDA32 הקוד שלה לא ישוחרר לקהלית ה-open source. לטענתו הוא לא פיתח את כל התוכנה בעצמו אלא נעזר בחברים שלא מוכנים למסור את הקודים לקהילת ה-open source לשם המשך פיתוחה באופן עצמאי. לומר לכם את האמת, אני לא מאמין לו כל כך והנה הסיבה:

אני חושב שזה קשור לתוכנה בשם Everest של החברה Lavalys. באתר של AIDA32 בראש הדף יש לינק לאתר שלהם, שם אפשר להוריד את גרסת ה-Home Edition שהיא חינמית. לאחר ההתקנה שמתי לב שהתוכנה דומה שתי טיפות מים ל-AIDA32. יש לי הרגשה ש-Tamas החל/יחל לעבוד בחברה הנ"ל שפרט לגרסה החינמית תמכור את התוכנה Everest עם תוספות שכמובן לא קיימות בגרסה החינמית. מהלך כזה של שחרור הקוד של AIDA32 לקהילת ה-open source כמובן לא אפשרי עם החברה רכשה ממנו את הקוד לתוכנה או חתמה איתו על חוזה כלשהוא.

אז נכון לעכשיו Tamas משאיר את קהל המעריצים של התוכנה שלו לוט בערפל אבל לפחות אנחנו יודעים שגם לאחר "מותה" של AIDA32 פיותחה ככל הנראה יימשך תחת שם אחר וחזות דומה מאוד.

מי שרוצה להוריד את התוכנה החדשה-ישנה מוזמן להכנס לאתר של Lavalys: www.lavalys.com

אני יודע שאני כבר נהנה ממנה מאוד ולו רק בגלל שסופסוף אני יכול לראות את הטמפרטורה של הכוננים הקשיחים שלי :P (ב-AIDA32 משום מה אי אפשר היה לראות אותם למרות ש-Tamas טוען שהאופציה קיימת).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים