פורסם 2015 במרץ 3110 שנים ברשותי מחשב ישן עליו מותקן חלונות 8.1 32 ביט עם רשיון חוקי.הבנתי שאני יכול ליצור דיסק התקנה (לתוך DOK), ואז אני צריך להסיר את הרשיון מהישן ולהכניס בחדש בהתקנה.מה שלא ברור לי האם אני יכול לעשות את זה כאשר המחשב הישן הוא 32 ביט והחדש 64 ביט.האם דיסק ההתקנה שנוצר הוא בגירסת 32 ביט או שאפשר שיהיה 64?תודה
פורסם 2015 במרץ 3110 שנים היי,מערכת הפעלה 64 תעבוד עם רישיון שיש לך (חיפוש קצר בגוגל)אם אתה רוצה את גירסת 64 אתה יכול להשתמש בכלי הזה של מיקרוסופט : http://windows.microsoft.com/he-il/windows-8/create-reset-refresh-media - לאחר ההתקנה תצטרך לבחור שפה ואת המהדורה של מערכת ההפעלה שאתה מעוניין להוריד בהתאם לרישיון
פורסם 2015 באפריל 110 שנים מחבר תודה shimonta.רכשתי את מערכת ההפעלה בנפרד. זאת הכוונה כשאתה אומר retail?
פורסם 2015 באפריל 110 שנים מחבר זה לא מצויין בחשבונית. מה שכתוב זאת הגירסה וקוד הרשיון.יש דרך אחרת לדעת?
פורסם 2015 באפריל 310 שנים מחבר לא כתוב את זה אצלי, אז כנראה זה לא oem.בדקתי גם בנייד שיש לי שבא עם חלונות, ושם רשום oem.תודה על העזרה נערך 2015 באפריל 310 שנים על-ידי highlander
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.