פורסם 2015 באפריל 1210 שנים חברת שליחויות לדעתי UPS כשהמוצר ישלח לפי התאריך הפצה תקבל מספר מעקב. לאחר מכן בקישור אתה תוכל לראות איך בידיוק זה נשלח.
פורסם 2015 באפריל 1210 שנים מחבר אתה אומר בעצם שכשהמסך יגיע לארץ אקבל שוב מייל וup יצרו איתי קשר? ומה לגבי תשלום מעם?
פורסם 2015 באפריל 1210 שנים אתה תקבל הודעה על שילוח ומספר מעקב, וUPS אם היא חברת השילוח תתקשר אליך לתאם משלוח. כמו שנכתב קודם, המחיר שקיבלת באמאזון הוא כולל מע"מ ואת כל היטלים הנוספים, במידה ואמאזון חויבה בסכום נמוך יותר במכ"ס וכו' תקבל הודעה במייל על החזרי המיסים שלא נגבו לאחר חודש חודשיים.
פורסם 2015 באפריל 1210 שנים מחבר סבבה. רק עכשיו אני לומד איך קונים באמאזון.. באמת עדיף מאיביי. קניתי מאמאזון uk. אז כל דבר אני צריך לחפש גם בuk וגם ברגיל?
פורסם 2015 באפריל 1210 שנים מחבר חשבתי שיש רק אמאזון אחד עד שהזמנתי את המסך הזה... אם אני מקבל מסך שנפגם במשלוח או משהו בסגנון.. זה בעיה של השליח שאני חייב לקחת אותו ולדווח אחרכך לאמאזון?
פורסם 2015 באפריל 1210 שנים אתה לא באמת חושב שהשליח יחכה אצלך בסלון ישתה כוס קפה וימתין שתבדוק את המסך. מצידך אם הקרטון החיצוני מקומט קרוע ויש עליו סימני דריכה נעליים אז זה צריך תצלם את האריזה אם היא פגומה, לא קרה לי שקיבלתי מוצר שבור או כל מה שציינתי למעלה האריזה שלהם היא כפולה (קרטון של אמאזון ובתוך הקרטון המרופד המוצר) כך שדעתי אתה יכולה להיות רגוע. אמאזון חברה שירותית מאוד, אני בטוח שאם תקבל מוצר לא תקין הם יטפלו בזה לשביעות רצונך.
פורסם 2015 באפריל 1210 שנים מחבר אני תמיד נותן לשליחים איזה פרי... למה לא הגיוני שהמשלוח הוקדם בכמה ימים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.