עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד

Featured Replies

פורסם

הצעה שקיבלתי :

מעבד חזק Intel Core i7 4510U

זיכרון גדול 6GB DDR3 1600Mhz

דיסק 500GB SATA

מסך 15.6 LED + מצלמה מובנית

כרטיס מסך חזק Radeon R5 2GB

צורב DVDRW

ללא מערכת הפעלה

המוכר מוסיף לי ל8 gb זכרון

Ssd 240.

החנות ל.י סחר האם שווה?

כל זה ב3500.

האם שווה?

האם מסוכן שהוא פותח את המחשב ומשנה את הרכיבים שלו?

אם יש משהו יותר משתלם תציעו לי

הדרישות שלי:

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500-5000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך כמה שאפשר בלי לפגוע באיכות

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח פלוס מינוס

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ופוטושופ ומשחקים מידי פעם צפיה בסרטים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל ה visual studio eclipse java ודומיהן

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? משחקים לדוגמא סימס gta call of duty

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן מקלדת עכבר ומסך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא יודעת

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב מאוד אם 1 זה הכי חשוב אז נניח 4

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא ככ מבינה בזה לראות עינכם

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא אני מתקינה לבד

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? אין העדפה לחנות גרה בחולון ובימים הקרובים מתוכננת

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). שיהיה כרטיס רשת usb3/2 וכל מה שחשוב

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כמובן

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: מעדיפה שתציעו לי מפרט שכולל ssd שהבנתי שמשמעותית מאיץ את הגישה לזכרון ומעבד i7 חזק לתכנות

פורסם

אני מוכר מחשב נייד סמסונג ב4000(גמיש במחיר), מחשב חזק עם מסך 17 אינצ' מעבד I7 וכרטיס מסך 6500M, מעולה לעבודה גרפית וגיימינג מנסיון( אני מעצב ועורך וידאו).

דבר איתי אם מעניין אותך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים