עבור לתוכן

נייד לתכנות עד 6000 ִִִִִִִִִ₪

Featured Replies

פורסם

מטרות המחשב?

עבודות משרדיות,תכנות בעיקר.

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?

גודל המסך הוא לא ידוע מבחינתי,לא היה לי לפטופ עד כה.המסך מחשב שלי הוא 22".

מבחינת התצוגה,נראה לי שעדיף מאט.

* רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)

FHD

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?

שיהיה נוח להקליד וגם שהמשטח גלילה יהיה נוח ולא יתקלקל.

* משקל רצוי?

הנייד יהיה בתיק גב,לכן עדיף שיהיה קל.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)

כיום,כמעט בכל פינה יש שקע.גם בלימודים,לכן לא נראה לי קריטי,אך אשמח לשמוע את המלצותיכם בנושא.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)

USB3

* Bluetooth?

כן

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)

500GB HD ושיהיה SSD נוסף.

* כונן אופטי?

לא חובה.

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?

לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ?

לא

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?

לא

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?

לא

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)

הצבע הלבן הוא יפה,אך אני לא מצאתי הרבה ניידים בצבע הזה.

שהוא יהיה עם מעבד i5 עוצמתי,כרטיס מסך יעודי,מינימום 8GB זיכרון

יש את הנייד של לנובו

Lenovo Y50-59426255

http://www.amazon.com/Lenovo-15-6-Inch-Touchscreen-Gaming-Windows/dp/B00K6ZIFFG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1427223548&sr=8-1&keywords=Lenovo+Y50-59426255

אבל אין אותו בזאפ

תודה.

פורסם

למה אתה צריך כרטיס מסך יעודי אם השימושים שלך הם -

מטרות המחשב?

עבודות משרדיות,תכנות בעיקר.

מבחינת מפרט יבש איכותי ביותר, אחריות טובה, ומשקל קל המחשב הכי טוב בתקציב שלך יהיה הדגם E5450 של דל

http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=4053

נערך על-ידי Access Denied

פורסם
  • מחבר

כי קראתי כתבות ברשת בנוגע למחשב נייד עבור תכנות והיה כתוב שצריך כרטיס מסך יעודי.

בנוגע לנייד של דל,האם תוספת בכוח עיבוד עדיפה על כונן SSD?

פורסם

אני לא יודע איפה קראת את זה, אבל לשימושים רגילים של סטודנט אתה לא תצטרך כרטיס גרפי יעודי.

אם תעשה קורס שדורש תכנות עם מעבד גרפי (ואין הרבה סיכוי לזה), כנראה שתקבל סביבת עבודה מסויימת ובדוקה ולא תעבוד על המחשב האישי שלך.

במקרה שאתה מתאר כרטיס גרפי מיותר ורק "יעלה" לך במשקל המחשב.

אם אתה מחפש מחשב כדי לשחק עליו, זו אולי יכולה להיות סיבה הגיונית לדרישה שלך.

לשאלתך השניה, SSD אינו מאיץ את ביצועי המחשב עצמו, אלא מקצר זמני טעינה של תוכניות.

זה אומר שאם אתה מקמפל תוכנית או עובד באופן שוטף על המחשב, אתה לא תראה הבדלים בין שימוש ב-SSD ובשימוש בדיסק קשיח רגיל.

לכן התשובה הפשוטה ביותר לשאלה שלך היא - כן, מעבד חזק יותר משפיע באופן מורגש בהרבה משדרוג מדיסק קשיח רגיל ל-SSD.

אם אתה בכל זאת מעדיף שימוש ב-SSD משיקולים אחרים, יש גרסה של הנייד הזה שעולה עוד כ-200 שח ובאה עם דיסק SSD בנפח 256gb.

זה צריך להספיק לך לדעתי לכל השימושים (כל עוד לא תתקין על המחשב משחקים גדולים מדי, או תהפוך אותו לספריה של סרטים)

https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=3625

במידה ותרצה בנוסף מקום לסרטים, עדיף לך לקנות כונן קשיח חיצוני נוסף. זה יותר זול ולא מכביד על המחשב.

פורסם
  • מחבר

פה קראתי:http://www.toplaptopreview.com/5-best-laptop-for-programming-and-coding/

אני לא משחק משחקים במחשב הנייח אלא רק ב-PS,אז משחקים לא אתקין.

בנוגע לסרטים,יש לי HD חיצוני בנפח 1TB שאליו אני מוריד,אז מחבר אותו לסמארט ורואה.

האם המחיר שאני רוצה להשקיע הוא גבוה מדי עבור השימושים שלי?

האם שווה לחכות ל- Dell XPS 13 ומתי הוא עתיד להגיע?

בנוגע לחנות,אני גר בצפון,האם שווה לקנות בה?

האם יש צורך לנסוע לחנות ולקנות במקום או שעדיף להזמין אותו עם שליח עד הבית?

פורסם

חבל שאתה לא קורא את הכל כמו שצריך. כתוב שם בפירוש -

The best programming laptops must have certain minimum specifications for them to run a compiler efficiently. You need to be more careful if you are into graphic based programming because in addition to other important features, you must make sure that your laptop has a dedicated graphic card for better rendering of your program.

בקיצור, אם אתה מתכנן לתכנת בסביבה גרפית אתה צריך כרטיס מסך נפרד. במקרה שלך, זו הגזמה שעולה לך כסף ומשקל.

אם אני הייתי צריך לקנות כמחשב לתואר בתקציב שלך סביר שזה היה משהו כמו ה-XPS 13 בעיקר כי הוא קליל.

פורסם
  • מחבר

אני התייחסתי לסיכום,

The general guideline is that you should be looking for a laptop with 8GB or higher RAM, 500GB of hard drive, contains SSD, comes with a dedicated graphic card and has powerful processor (i5/A10 or better).

מתי ה

-XPS 13 צריך להגיע?

פורסם
  • מחבר

האם שווה לקנות את ה-Asus Zenbook UX305 במקום לחכות ל-Dell XPS 13?

אני לא מוצא אותו בגרסא של המעבד : M 5Y71,האם הגרסא הזה קיימת בחנויות בישראל?

פורסם
  • מחבר
האם שווה לקנות את ה-Asus Zenbook UX305 במקום לחכות ל-Dell XPS 13?

אני לא מוצא אותו בגרסא של המעבד : M 5Y71,האם הגרסא הזה קיימת בחנויות בישראל?

?

מחשב נוסף,http://www.amazon.de/Zenbook-UX303LA-RO341H-Ultrabook-entspiegeltes-Display/dp/B00S6H3WRC/

האם שווה לקנות את האסוס?

האם זה שאין תאורה במקלדת זה קריטי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים