עבור לתוכן

giveaway בינלאומי מעניין שמצאתי - בהצלחה לכולם :)

Featured Replies

פורסם

אני מקווה שאני לא עובר על חוקי פורום למיניהם, לא ממש ידעתי איפה לשתף את זה...

תוך כדי שיטוט אקראי, נתקלתי ב-giveaway הבינלאומי הנ"ל...

https://www.gamingtribe.com/giveaway/savage/coolmisterman

אם הוא היה סתם משהו בינוני לא הייתי משתף... אבל מדובר ב-work station די רציני בשווי ~5000$~ :), ואני מתאר לעצמי שיש פה כמה אנשים שיש להם צורך במערכת כזאת בין היתר גם לשימוש מקצועי.

ההרשמה נסגרת ב27.3.15 (יום שישי הקרוב) בשעה 21:00 (זמן ישראל)

המפרט:

Chassis: XFX Type-01 Series Bravo Edition (Mid-Tower)

CPU: Intel Core i7-5960X Processor Extreme Edition (20M Cache, up to 3.50 GHz)

CPU Cooling: Cooler Master Glacer 240L Liquid Cooling System

GPU: XFX Radeon R9 295X2 Hydra Edition 8GB 1024-Bit GDDR5

Motherboard: GIGABYTE X99-GAMING 5 CrossFireX Gaming Killer LAN

Memory: HyperX FURY Memory Black 32GB DDR4 2400MHz

Power Supply: Seasonic Platinum 1200W ATX12V/EPS12V 80 Plus Platinum Power Supply

System Drive: HyperX 3K 480GB SATA III 2.5-Inch 6.0Gb/s Solid State Drive

Storage Drive: Seagate Barracuda Desktop 3TB 7200RPM SATA 6 GB/s 64MB Cache 3.5” Internal Drive

Optical Drive: LG Electronics BH16NS40 Black 16x/16x/48x BD/DVD/CD Blu-Ray Disc Burner, M-Disc, BDXL, SATA

Cables: Blue Multisleeved Premium Modding Cable

Computer Accessory: Akust Technology Chassis Silencer Kit

Warranty: AVADirect Silver Warranty Package (3 Year Limited Parts and 3 Year Labor)

Peripherals

Keyboard: Logitech G910 Orion Spark RGB Mechanical Gaming Keyboard

Mouse: Logitech G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse

Mousepad: Logitech G240 Cloth Gaming Mouse Pad

Headset: Logitech G930 Wireless Gaming Headset w/ 7.1 Surround Sound

נערך על-ידי gtrippleg

פורסם

רצוי לציין שאם אנשים נכנסים מהלינק שלך יש לך מה להרוויח. ההגרלה אמנם שווה ו(על פניו) לגיטימית, אבל קצת הגינות לא תזיק ;)

פורסם
  • מחבר

כל אחד שנרשם מקבל לינק כזה ויכול לשתף עם אנשים אחרים.

הרעיון הוא שאם מישהו נרשם דרך הלינק שלך, והוא זוכה - אז גם אתה וגם הוא מקבלים כל אחד מערכת משלו.

זה כמובן לא מקטין את הסיכויים שלהם לנצח, והם יכולים לשתף עם אנשים נוספים דרך ערוצים נוספים.

אבל אתה לא חייב לפרגן.

הנה לינק "נקי" מרווח, אם זה מפריע לך:

https://www.gamingtribe.com/giveaway/savage

בכל אופן, שיהיה בהצלחה :)

נערך על-ידי gtrippleg

פורסם

נראה נחמד והמפרט של המחשב זה נראה דיי מטורף, אבל זה לא שייך לפורום הזה. מועבר לפורום כללי.

פורסם

זה כמובן לא מקטין את הסיכויים שלהם לנצח, והם יכולים לשתף עם אנשים נוספים דרך ערוצים נוספים.

בהחלט כן, מה שמעלה לך את הסיכוי לזכות מוריד לי (או כל אחד אחר) את הסיכוי לזכות.

פורסם
  • מחבר

הנה מה שרשום במייל שמקבלים לאחר הרשמה להגרלה:

As a registered participant of the Savage Decimation global giveaway you have a Personal Giveaway Link (PGL) to share with family and friends. If someone who uses your PGL wins the

Grand Prize [an amazing $5,200 gaming PC] you will receive one too.

אני לא לוקח לאף אחד את הפרס מהידיים - יש שני פרסים ראשונים.

אחד הולך לזוכה (משתתף X)

אחד הולך לאדם שדרכו הזוכה נרשם (משתתף Y)

אם תוכל להסביר לי איך זה משפיע על סיכויי הזכייה של משתתף X, אני ממליץ עליך לוועדת נובל :s0432:

נערך על-ידי gtrippleg

פורסם

יש לי כדור אחד ולך יש 2 כדורים (אחד שלך ואחד בגלל שמישהו נרשם תחתיך), זרוק את כולם לקערה ושלוף אקראית כדור אחד. מה הסיכוי שיצא כדור שהוא שלך ומה הסיכוי שיצא כדור שהוא שלי?

פורסם

ממה שכתוב במייל אני מבין שאתה לא מקבל עוד "כרטיס" הגרלה, אתה נשאר עם אחד, הפריבילגיה שלך היא שאם מישהו שהגיע דרכך זוכה אתה מקבל את הפרס השני.

בסופו של דבר יהיה לך רק כרטיס אחד, בין אם תרשם לבד בין אם תביא איתך עוד 100 איש.

לכן אומנם יש לו יותר סיכוי לזכות, אבל זה לא על חשבון אף אחד.

פורסם

בדיוק... ברור שבאופן כללי ככל שיותר אנשים יירשמו אז הסיכוי של כל אחד ייקטן - אבל הפואנטה של gtrippleg היא שאין הבדל בסיכויים אם נרשמת מהלינק שלו או מלינק 'נקי' - זה לא מוסיף אותו פעמיים להגרלה ולכן לא מקטין את הסיכוי של אף אחד.

נערך על-ידי nitzanj

פורסם
  • מחבר

^^^

exactly...

אני מאוד אשמח אם תפרגנו, אבל אתם ממש לא חייבים, פרסמתי גם את הלינק המקורי של ההגרלה, אז תבחרו בעצמכם.

אני רק אזכיר עובדה נוספת: אם לא הייתי משתף איתכם את הלינק, לא הייתם מודעים בכלל לקיומו של ה-giveaway הזה.

הסיכוי המקורי שלכם לנצח בהגרלה היה 0. אני העלתי אותו ל- 1:45,698, ומכאן והלאה, זה תלוי בכם עם מי תשתפו.

בהצלחה לכולנו,

...May the best man/woman win

נערך על-ידי gtrippleg

פורסם
ממה שכתוב במייל אני מבין שאתה לא מקבל עוד "כרטיס" הגרלה, אתה נשאר עם אחד, הפריבילגיה שלך היא שאם מישהו שהגיע דרכך זוכה אתה מקבל את הפרס השני.

בסופו של דבר יהיה לך רק כרטיס אחד, בין אם תרשם לבד בין אם תביא איתך עוד 100 איש.

לכן אומנם יש לו יותר סיכוי לזכות, אבל זה לא על חשבון אף אחד.

מהמייל שפותח הדיון צירף אני מבין שהם מחלקים 2 סטים של מחשבים, אחד לזוכה ואחד לזה שהזוכה נרשם תחתיו

אז אם כל אדם שנרשם תחתי זוכה = אני זוכה גם, זה אומר שכן, כל אדם שנרשם תחתי = עוד "כרטיס".

פורסם

הם מחלקים מחשב אחד, המחשב השני הוא לא באמת חלק מההגרלה, הוא רק בונוס למשתמשים שמביאים אנשים חדשים לקהילה של gaming tribe. יש להם עוד הרבה סונוסים אחרים כמו פרסים למשתמשים פעילים (בערך כמו ב STEAM, פעם בכמה זמן יש לך DROP של משהו), משתמשים מסויימים יכולים להרשם ל- giveaway לפני שההרשמה נפתחת (נראה לי שזה אלה שבעבר נרשמו מאוד מהר ל- giveaway).

עד היום ראיתי רק פעם אחת שזכה במשהו, לא בפרס הראשון של המחשב אבל במשהו.

פורסם

לא הולך להתתף בהגרלה ,אבל אסביר למה הלינק הראשני שניתן פוגע בכולם ועוזר ל-gtrippleg.

נניח שיש הגרלה של מפעל הפיס בה הכרטיס שנשלף מזכה את בעלו במיליון שקל.

עכשיו, נניח שלהגרלה נרשמו 1000 איש, לכל אחד סיכוי של 1:1000 לזכות.

עכשיו מגיע מגיע משה ומספר לעוד 1000 אנשים על ההגרלה, בעבור זאת כל אדם שנרשם בגללו מזכה אותו באפשרות לזכות בפרס הגדול בנוסף לאדם שזוכה בפרס.

כלומר, כעת הסיכוי של כ"א לזכות בהגרלה היא 1:2000, אבל הסיכוי של משה לזכות הוא 1001:2000. כלומר, הסיכוי של כל מי שנרשם מקודם ירד ב-50%, בעוד שזה של משה לא ירד, ונותר על 1:1000.

פורסם

אתה טוען שהוא פוגע בך בגלל שהוא מביא עוד משתתפים? זו הבעיה? בשביל זה גם הלינק הנקי לא יעזור, כי עדיין הוא משתף עוד אנשים.

פורסם

הרעיון הוא שאם מישהו נרשם דרך הלינק שלך, והוא זוכה - אז גם אתה וגם הוא מקבלים כל אחד מערכת משלו.

אבל אתה לא חייב לפרגן.

הנה לינק "נקי" מרווח, אם זה מפריע לך:

https://www.gamingtribe.com/giveaway/savage

בכל אופן, שיהיה בהצלחה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים