עבור לתוכן

צריך הכרעה בין 2 מחשבים.

Featured Replies

פורסם

אוקי מצד אחד אני רוצה את הדגם הבא החדש של טושיבה

ולעומתו עומד מנגד

מבחינת הטושיבה מפרט מאוד מרשים למחירו(קונה באילת) מחשב דק, ומקלדת מוארת שזה חשוב לי מאוד אך האחריות של המחשב מאוד מפחידה אותי.

מצד שני הטושיבה מעט יותר עבה ב4-5 מ"מ אין לו מקלדת מוארת אבל שמעתי המון דברים טובים על השירות לקוחות שלהם..

האם הפאקטור של שירות הלקוחות צריך להשפיע עד כדי כך על הקניה? דעות למישהו ? זה ממש חשוב ודחוף!

פורסם

מניסיון אישי מחשבי הפביליון של HP הם המחשבים בדרגה הנמוכה ביותר ש-HP מייצרים מבחינת איכות החומרים. זה מתבטא במחיר נמוך. אם הכוונה שלך היא להשאיר את המחשב רב הזמן בבית או במשרד אין בעיה, אך אם כוונתך להתחיל להתנייד איתו אני ממליץ לך להמנע מהם.

לגבי טושיבה איני יכול לחוות דעה

פורסם
  • מחבר

עד כדי כך חומרים גרועים? זה מחשב שעולה כמעט 5 אלף שקל...

ואני לא מצליח למצוא שום ביקורת על אף אחד מהם בגלל שהם חדשים..

פורסם

אך האחריות של המחשב מאוד מפחידה אותי.

מה מפחיד? מופיע שם אחריות בינלאומית ל3 שנים כולל איסוף עד הבית?

לגבי איכות הבניה של הפביליון שמעתי דעות סותרות. התרשמתי שזה לא שונה בהרבה ממחשבים דומים בקטגוריה.

לגבי טושיבה איני יכול לחוות דעה

אני מכיר לא מעט מחשבים של טושיבה. החל מנטבוקים וכלה בגיימינג.

במחירים שאתה מחפש יש את הסדרה המעולה Satellite Pro

הפרו מצטיינת בבניה איכותית ורכיבים יפניים עמידים יותר, לי אישית יש 2 מחשבים ניידים בסדרה זו והם מעולים. מבחינת אחריות: חברת 'מפעיל' (יבואן רשמי טושיבה) מצויינת

הם יקרים יותר מהסדות האחרות אבל זה שווה דוגמא שמצאתי בזאפ, החומרה חלשה בהחלט מהHP אבל עולה כמותו...

אם זה התקציב שלך והמחשב מיועד לגיימינג קח לדעתי את הHP אם יש לך תקציב גבוה יותר או לחילופין דרישות נמוכות יותר - מבחינת איכות הבניה זה רמה מעל.

פורסם
  • מחבר

יוסי אני מדבר על האחריות של טושיבה.. רשום מעבדות סלדון.. בחיים לא שמעתי עליהם..

ולגבי

Satellite Pro

אני מתכנן לקנות באילת אחרת לא הייתי מתקרב למחירים האלה... ואני מחפש מחשב דק, עד 2.1 קג.

חוץ מזה שהוא לא מיועד לגיימינג.. אני פשוט רוצה מחשב איכותי חזק.

פורסם

החיסרון העיקרי של הטושיבה לדעתי זה האנדורו של AMD. למחשב יש 2 כרטיסי מסך והוא אמור לדעת להחליף ביניהם בהתאם לתוכנית, צריכת חשמל וכו'.. מנסיון (עם הG510 של לנובו) ומתגובות באינטרנט הטכנולוגיה הזו פשוט גרועה.

יש סיבוך עם הדרייברים, קריסות, BSOD וכל מני כאלה

כמו שאמרו החיסרון של הHP זו איכות הרכבה\חומרים.

אני אישית לא הייתי קונה אף אחד מהם אבל אם הם הברירות שלך לדעתי הHP עדיף

פורסם
  • מחבר
החיסרון העיקרי של הטושיבה לדעתי זה האנדורו של AMD. למחשב יש 2 כרטיסי מסך והוא אמור לדעת להחליף ביניהם בהתאם לתוכנית, צריכת חשמל וכו'.. מנסיון (עם הG510 של לנובו) ומתגובות באינטרנט הטכנולוגיה הזו פשוט גרועה.

יש סיבוך עם הדרייברים, קריסות, BSOD וכל מני כאלה

כמו שאמרו החיסרון של הHP זו איכות הרכבה\חומרים.

אני אישית לא הייתי קונה אף אחד מהם אבל אם הם הברירות שלך לדעתי הHP עדיף

אתה מתקיל אותי עכשיו כבר כמעט נסגרתי עליו... חחח

פורסם

לך על הטושיבה פרו. בלי ספק.

אין מה להשוות באיכות.

בקשר לבעיה שהוא ציין נתקלתי בה במחשב של לנובו כמדומני וכמו שהוא אמר זה בעיה במעבר בין הכרטיסים, ובשבילך מכל הבחינות עדיף לקנות מחשב בלי כרטיס גרפי נפרד(המעלה שלו זה בגיימינג בלבד והוא צורך יותר חשמל מחמם את המחשב,מייקר את המחיר,ובמקרים -אמנם לא רבים-עלול להתקלקל).

ודבר אחרון:יש משקל רב מאוד מי נותן את האחריות, ודא שהיבואן 'מפעיל' (זה שם החברה) נותן את האחריות

פורסם
  • מחבר

הדגמים של הפרו לא קיימים בKSP (כמו שציינתי קודם אני קונה אותו באילת) והם גם לא דקים ומה שבטוח אני לא רוצה טאץ במחשב.

הבעיה שהדגמים של המחשבים הניידים מאוד דלים בKSP.. והדגם של טושיבה שציינתי בפוסט הראשון היחיד שקרוב לדרישות שלי.

שוב שאני שואל לגבי האחריות של סלדון.. מישהו שמע עליהם?

פורסם

אני מניח ש-KSP לא מוכרים לך מחשב מהיבואן הרשמי. בישראל זה פתח לצרות.

אתה רוצה לחסוך בהוצאה הכספית, וזה מובן, אבל אתה צריך להבין שזה בה על חשבון איכות המוצר, המפרט שלו ושרות המעבדה, כ"א לחוד ו/או כולם יחד.

פורסם

אני מוכר מחשב של סמסונג 17 אינצ' עם מעבד I7 וכרטיס מסך GT650 ב4000 ש"ח, באמת מחשב מעולה גם לגיימינג וגם לגרפיקה.

פורסם

למרות שמדובר בעבירה על חוקי האתר(להציע מכירות בפורום), אענה לך:

ראיתי את המודעה שלך גם בטריידזון ועל פניו (אלא אם מדובר במעבד חזק מאוד מאוד או פקט אחר שלא ידוע) במחיר הזה אני קונה מחשב חזק משלך חדש מהחנות . .

פורסם

הטושיבה שכתבת למעלה עולה גם 4000 ויש לו מעבד יותר חלש, כרטיס מסך פחות טוב, מסך יותר קטן, רמקולים פחות טובים ממה שהצעתי וגם אין לו

כונן אופטי ודרך אגב אני מוכן להוריד מחיר ל3800 אם פונה אלי משהו רציני ובא לקחת.

אם לא מעניין בהצלחה במציאת מחשב שכן!

פורסם

זהhttp://www.pc-online.co.il/item.php?ps=2400 הרבה יותר חזק משלך ועולה פחות.

הכונן אופטי הוא פונקציה של גודל, לא ראיתי מעולם מחשב 17,3 שאין לו כונן אופטי

פורסם

המחשב ששלחת מאוד דומה לשלי וממש לא יותר חזק וחוץ מזה אין לו כרטיס מסך בנוסף לכרטיס הבסיסי של אינטל שיש למחשב שלי בנוסף ל650M, כרטיס מסך הוא אחד הרכיבים היקרים במחשב וזה מה שהוריד את המחיר כלכך לגבי כונן אפטי אתה צודק אבל זה עדיין יתרון קטן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים