עבור לתוכן

טרנזיסטורים תלת מימדיים, HBM וביצועי על: NVIDIA מדברת על העתיד

Featured Replies

פורסם

המחיר של טלוויזיות מול מסכי מחשב זה נטו היצע והמחיר של המסכים הוא בועה לחלוטין.

יש לכל חברה לפחות כמה דגמים של 4k אבל יש הרבה פחות דגמים של מסכי 4k.

באופן כללי-כרגע אין באמת סיבה לקנות 4k כמו שאין סיבה לקנות מסכים מעוקלים, משקפי vr, גוגל גלאסים למיניהם כרטיסי מסך ושאר גאדג'טים עתידניים. פשוט מהסיבה שאנחנו בתקופת מעבר. חכה לתחילת 2016 ותוכל לקבל מוצרים הרבה יותר איכותיים בכל קטגוריה(או לפחות במקרה של משקפי vr,גרסאות סופיות ולא איזה בטא)

• תגובות 38
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
"מתחיל להיות צפוף" במסכי מחשב בגדלים של 23-24 אינטש. כלומר קשה לדחוס כל כך הרבה פיקסלים לשטח פיזי כזה קטן. אולי אני טועה אבל ככה אני חושב.

חוששתני שכל מסך סמארטפון מהשנתיים האחרונות טוען שאתה טועה ושאפשר לדחוף FHD למסכים בגודל 5 ו6 אינצ'.

פורסם

אפשר לדחוף QHD למסך 5.1"

אם כך אפשר לעשות מסך 8K בגודל 24".

זה הכל עניין של צריכת חשמל, עלות, אמינות, וממשקי חיבור.

פורסם

אתה צריך בשביל זה שהעניים שלך יהיו קרובות מספיק

פורסם

אין שום קשר לעיניים. פיקסלים זה פיקסלים גם מ100 קילומטר וגם מסנטימטר

פורסם

אין מצב שאתה יכול להבחין באיכות המסך של סמארט פון בין FHD ל QHD (מה שמכונה בטעות K2) ממרחק של 80 ס''מ.

פורסם

מי דיבר על להבחין באיכות? דיברנו נטו על לדחוף X פיקסלים למסך בגודל Y

פורסם

^ הוא מנסה לדבר על איכות תמונה

יכול להיות שבאמת יהיה קשה להבחין ממרחק מסויים

אבל זה כלל לא רלוונטי לדיון. מדובר על אנשים שעובדים עם 2 מסכים מפני שהצפיפיות הנוכחית של מסכיי FHD אינה מספקת.

פורסם

אני מבין שהוא מנסה לדבר על איכות תמונה אבל זה בכלל לא קשור לדיון

שום דבר מזה לא קשור לדיון

אין שום בעיה טכנולוגית לדחוף 4K על 24 אינץ' ומעלה. אנחנו עושים את זה במסכי 5.5 אינץ' והכל טוב

אם כבר הדבר היחיד שמונע מחברות לייצר מסכי 24 אינץ' ומטה ב4K זה שהטקסט פשוט יראה זוועה ופצפון

פורסם
אני מבין שהוא מנסה לדבר על איכות תמונה אבל זה בכלל לא קשור לדיון

שום דבר מזה לא קשור לדיון

אין שום בעיה טכנולוגית לדחוף 4K על 24 אינץ' ומעלה. אנחנו עושים את זה במסכי 5.5 אינץ' והכל טוב

אם כבר הדבר היחיד שמונע מחברות לייצר מסכי 24 אינץ' ומטה ב4K זה שהטקסט פשוט יראה זוועה ופצפון

$$$

פורסם

^לא

פורסם

אבל זה כלל לא רלוונטי לדיון. מדובר על אנשים שעובדים עם 2 מסכים מפני שהצפיפיות הנוכחית של מסכיי FHD אינה מספקת.

אם אתה יושב רחוק הפיקסלים חדים ככל שיהיו קטנים מאוד ממילא גודל הפונט למשל לא ייקטן משמעותית ולא הרווחת עוד שטח משמעותי.

נכון , זה ברור. אני התכוונתי שאין בזה תועלת אבל טכנולוגית אנחנו כבר שם.

פורסם
^לא

אני לא מבין גדול ביצור מסכים אבל נראה לי שיותר יקר לדחוף 8 מליון פיקסלים לתוך מסך 24" מאשר 8 מליון פיקסלים לתוך מסך 55"

פורסם

אם מכשיר בגודל 6 אינץ יכול להיות עם מסך של 4k ולעלות 3.5k אז ההבדל עלול בין 24 אינץ ל55 אינץ הרבה יותר קטן.

ובכלל מדובר על אותה כמות "מודולים" רק על שטח יותר גדול

פורסם

תהליך תכנון נאנו טכנולוגי ייקר יותר.

ראה עלויות לפטופ ומחשב. עולה כסף לצמצם הכל ולדחוס למקום קטן קטן. . .

בנוגע לעניין האות -> אולי אתה צודק אבל לא לזה התכוונתי. אני מדבר עכשיו על עריכת ווידאו לדוגמה,

מסך 4K יאפשר לי לנצל שטח הרבה יותר גדול לטובת חלונות תוכנית וצירי זמן בהשוואה לFHD.

אם היום אני יורד מFHD רק לרגע אני לא מצליח לקרוא מה כתוב בכלל . .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים