עבור לתוכן

בדיקת פנס אופניים

Featured Replies

פורסם

שלום,לפני כחצי שנה קניתי פנס זהה לזה

http://www.ebay.com/itm/2000Lm-CREE-XM-L-T6-LED-Head-Front-Bicycle-Lamp-Bike-Light-Headlamp-Headlight-/191231345943?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item2c8646c517

משום מה הוא הפסיק לעבוד לי ואני לא יודע אם זו הבטריה או הפנס עצמו השאלה היא איך אני בודק את כל אחד מהם יש לי ציוד אלקטוניקה וידע בסיסי

תודה רבה לעוזרים

פורסם

בפנס שבלינק יש סוללות AAA, תחליף ותבדוק

(או שאצלך יש סוללת ליתיום ?)

פורסם
  • מחבר

בתוך הריבוע של הסוללה יש פשוט סוללות נטענות? אפשר פשוט לפתוח את זה ולשים חדשות? ואיך אני יודע שגם בשלי יש כאלא? אני לא מצליח למצוא את העמוד שממנו קניתי

פורסם

הפנס בלינק שהבאת הן AAA. כתבתי תגובה ארוכה על סוללות ליתיום ואז קלטתי את זה..... -_-

פורסם
  • מחבר

אתה מסתכל על הפנס האחורי הקטן שבא כתוספת דיברתי על הפנס הראשי זה שמשתמש בריבוע כסוללה חיצונית

פורסם

-_- כפול... עכשו ראיתי את זה

פתח את הקופסהה אם אתה יכול, ותבדוק את המתח על הסוללות אם מולטימטר, שים לב לא לקצר את הסוללות בטעות (על ידי נגיעה אם מוליכי המולטימטר איפה שלא צריך, או כשהמולטימטר בטעות על מצב מדידת זרם/החוט מחובר לנקודה של הזרם)

- 3.6V - סוללות לא מלאות אבל כנראה תקינות

- פחות מזה - הסוללות פרוקות בצורה עמוקה, יכולות להיות לא תקינות. לפעמים ניתן להטעין אותן ישירות (חוטים לתאים, לא דרך מעגל הטעינה של הפנס) ממקור חיצוני בזרם קטן ולהביא ל 3.6V, ואז המטען הפנימי בפנס "יתפוס" ויוכל להטעין הלאה. לפעמים לא ותצתרך להחליף את הסוללות

- יותר - הסוללות טעונות

עכשו אם ניתן תנסה להדליק את הפנס ותראה אם המתח שאתה מודד נופל. אם כן - הסוללות גמורות (סביר) או שהפנס מקצר (פחות סביר)

תבדוק גם אם הספק החיצוני ("המטען" - אבל הוא לא באמת מטען, הוא ספק כוח - מעגל הטעינה נמצא בתוך הפנס או בתוך מארז הסוללות) מוציא מתח

פורסם

הבעיה של הפנסים האלה היא בעיקר נתק בפלאג שמתחבר לסוללה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים