פורסם 2015 במרץ 2210 שנים אהלן חברים,האם מישי יכול לייעץ לי מה אני צריך לבדוק בחומרת המחשב כדי לוודא שזכרון SSD שאני קונה יתאים למחשב?ובנוסף האם יש חברה מומלצת לזכרונות SSD מבחינת איכות ועלות?
פורסם 2015 במרץ 2210 שנים מחבר http://www.asus.com/Motherboards/P5K/ זה הלוח אם שלי, כיום יש לי הארד דיסק SATA 2 איך אני יודע אם הלוח אם מתאים ? תודה
פורסם 2015 במרץ 2210 שנים כמו שכתבתי:רק ממשק SATA.הוא מתאים. אתה רק תהיה מוגבל ברוחב פס של הממשק שלך.
פורסם 2015 במרץ 2310 שנים מחבר ז ה אומר שזה לא יהיה מהיר כמו במחשב יותר מתקדם?ושאלה נוספת יש איזה חברה מומלצת מבחינת מחיר תמורת איכות?
פורסם 2015 במרץ 2310 שנים זה אומר שתהיה מוגבל ברוחב פס של הממשק. זה הכל.יש היום כמה המלצות שחוזרות שלגבי מוצרים מוסיימים של Samsung/Crucial אך בפועל גם שאר המוצרים מאוד סבירים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.