עבור לתוכן

גוגל שולחים לי ספאם בדוא"ל בכל פעם שאני מתחבר לחשבון גוגל שלי

Featured Replies

פורסם

נוכחתי לשים לב לכך, שכל פעם שאני נכנס לחשבון הגוגל שלי, בין אם בשביל להעלות סירטון ליוטיוב, ובין אם להעלות תמונה ל-Picasa Web Albums, אני מקבל ספאם מגוגל בדוא"ל, שהתרחשה כניסה חדשה לחשבון שלי.

איך אני נפטר מהדרעק הזה?

פורסם

הוא מדבר על זה:

https://security.google.com/settings/security?pli=1

וזאת אחת מהתלונות הכי מוזרות ששמעתי..

אני לא מבין למה בכלל להתנתק מהחשבון כל פעם מחדש (פרנואיד much?), וכנראה שאתה גם מוחק קוקיז ולכן גוגל לא מזהה את המחשב ושולחת לך כל פעם מחדש התראה על כניסה חשודה ממחשב לא מזוהה.

אבל אם כבר אתה עושה את זה, וכלכך מפריעות לך ההתראות האלה, אתה יכול פשוט לפלטר אותן בג'ימייל - לפי השולח והכותרת למשל.

פורסם
  • מחבר

אין לי חשבון ג'ימייל. אני משתמש בשרות הדוא"ל של בזק בינלאומי וב-Thunderbird של מוזילה. בחשבון הגוגל שלי, אני משתמש רק ליוטיוב ולפיקאסה. אחרת אין לי שום סיבה להיות מחובר אליו, ואני מוחק את העוגיות כדי למנוע מגוגל לפגוע בפרטיות שלי (פיירפוקס מוגדר גם למחוק עוגיות והיסטורייה כאשר סוגרים אותו).

בעבר הם לא היו שולחים לי הודעות כאלו על כניסות חשודות, כל פעם שאני הייתי נכנס לחשבון, כדי להעלות סירטון ליוטיוב או תמונה לפיקאסה.

פורסם

אז אכן פרנואיד much. נו מילא.

הפיתרון הוא כמו שאמרתי לך פשוט לפלטר את ההודעות האלה אוטומטית.

אני בטוח שת'נדרבירד יודע לעשות את זה, אפילו שהפרוייקט הזה דיי מת כי מי לעזאזל משתמש בכלל במייל לא מבוסס ענן בימינו?

פורסם
  • מחבר

זה הרבה יותר קשה לי לגשת למייל שלי דרך הדפדפן, מאשר להשתמש בתוכנה לשם כך. בשביל זה אני צריך לפתוח חלון חדש בדפדפן, להכנס לחשבון עם שם משתמש וסיסמה, ואז לקרוא את הדוא"ל שלי. במקרה שלי, כל מה שאני צריך לעשות, זה להפעיל את ת'נדרבירד, והיא כבר מורידה את המייל. אני דר"א ממש לא אוהב שירותי איחסון בענן, זה הרבה יותר מועד לפורענות מבחינת אבטחה מאשר איחסון מקומי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים