עבור לתוכן

v15 - שאלה של אמינות. מה דעתכם?

Featured Replies

פורסם

none77

יש לך קשיים בהבנת הנקרא.

התורמים של ביבי מוצהרים ולכן ניתן לוודא את כל הדברים הנ"ל.

התורמים של ביבי אומרים אנחנו תורמים בשביל לקדם את ביבי והליכוד.

התורמים של V15 נשארים אנונימיים או מסתירים את הקשרים של V15 עם מפלגות השמאל.

התורמים של ביבי לא מסתירים את את זה שהם קשורים לליכוד.

שוב, הפוסטים ה"ארוכים" האלה מכילים בתוכם תשובות לשאלות החוזרות ונשנות שלך.

זה שאין לך יכולת הבנת הנקרא בסיסית ואתה מתעלם מחצי מהדברים שנכתבו לא אומר שמה שכתוב הוא לא נכון.

פורסם

העמותה הזאת הצהירה מי התורמים שלה.

פורסם

כן, אבל בוזי וציפי שומרים על זכות השתיקה בנוגע לקשר שלהם לעמותה.

בקיצור אין שום טעם בחוק מימון המפלגות הישיר.

פורסם
העמותה הזאת הצהירה מי התורמים שלה.

אם כן, אודה לך מאוד על ההפניה למידע הזה. באתר ש"קול אחד" אין רשימת תורמים. יש רשימת "שותפים", אך ממש לא ברורה מידת מעורבותם הכספית. לגבי אותה רשימת שותפים, אגב, מעניין לציין שהאתר העברי שלהם מציג רשימה שונה בתכלית מזו שמציג האתר האנגלי - בעוד שבאתר העברי מוצגים בעיקר ארגוני סטודנטים ישראלים לצד "פורום ארגוני השלום הישראלי", השדולה לפתרון שתי המדינות בראשות חיליק בר (מזכ"ל מפלגת העבודה, אגב) ואף ארגון "שתיל" (זרוע של הקרן החדשה), האתר האנגלי מציג רשימה "מעניינת" יותר הכוללת גופים כמו ארגון המוסלמים הבריטי (!!!), הפורום הנוצרי-מוסלמי (מה שזה לא יהיה), מפלגת הלייבור הבריטית, האיחוד האירופי, ועוד איזה ארגון בריטי-מוסלמי. חבורה מעניינת, נכון?

במדור "שאלות ותשובות" דווקא יש סעיף של "מי מממן אותנו", אך בו הם מסתפקים בלומר שמדובר ב"אנשים פרטיים וקרנות מישראל לצד אנשים פרטיים, קרנות ותאגידים מהקהילה הבינלאומית". זו תשובה? עוד הערת אגב מעניינת היא שבסעיף הזה בגרסה העברית נאמר ש"קול אחד ברשות הפלסטינית הינה תנועה מקבילה שמנוהלת בנפרד", בעוד שבגרסה האנגלית אין זכר להערה הזו. בסעיף יש קישור למשהו שמוגדר כ"סקירה כספית", אלא שעיון באותה "סקירה" מגלה משהו שנראה יותר כמו עלון פרסומת לתנועה הזו, כאשר כל המידע הכספי מסתכם במאזן התרומות וההוצאות הכולל, בלי שום פירוט. גם ההוצאות לא ברורות, ומאוגדות בקטגוריות כמו "קמפיין לתמיכה בשיחות", "שיעורי מנהיגות לנוער" או "נשות השפעה", מה שזה לא יהיה. מעניין לדעת תחת איזה מהסעיפים נרשמו הוצאות שכרם של הפעילים בצמתים לקראת הבחירות - פעילות בה לפי אותו עלון פרסומת הארגון הזה כלל לא מבצע.

האם אני אקבל ממך תשובה, מר none, או שעלי לצפות לעוד השוואה נאלחת לאדלסון ו"ישראל היום", תלונה על אורך ההודעות שלי, ושמירה על זכות השתיקה בכל יתר הנושאים כפי שלמדת ממושא הערצתך בוז'י?

פורסם

אני לא מעריץ את בוז'י וגם לא בחרתי בו, כולם זבלים מה לעשות שביבי הוא הכי זבל מכולם? שחלק גדול מהבוחרים בו מתלונן על הכל וממשיך לבחור בו.

https://v15.org.il/about

http://mida.org.il/2015/02/05/%D7%A7%D7%95%D7%9C-%D7%90%D7%97%D7%93-v15-%D7%94%D7%A2%D7%9E%D7%95%D7%AA%D7%95%D7%AA-%D7%97%D7%95%D7%96%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%93%D7%94/

"מקורות המימון שלו נסמכים על מספר תורמים מרכזיים: דניאל אברהמס, דניאל לובצקי, אורי וייס ואלון קסטיאל."

מה לעשות שכולם מתלוננים על יוקר המחייה והיחידים שבעבר באמת ניסו להוריד מחירים היו פיקנטי. שביבי בעזרת חברים סגר.

גם לביבי תורמים נוצרים אנגווליסטים או איך שלא קוראים להם.

כולם מעל קצוות הקשת הפוליטית מושחתים עם אמותות מברק ועד ביבי.

כל הצדיקים קפצו פתאום.

ד"א רוב מה שרשום במצע של קול אחד ביבי הצדיק שלך הסכים.

http://www.onevoice.org.il/mission

נערך על-ידי none77

פורסם

כתוב לך שV15 וקול אחד לא אמינים בכתבה הזו ובמה שהם מצהירים שהם התורמים שלהם. כלומר הם משקרים לגביי מקורות התרומה.

והניסיון שלך להוריד את הכל למכנה המשותף הנמוך ביותר הוא כשל לוגי.

עם השמאל המדינה תושמד על ידי גורמים זרים, עם ביבי יש עוד סיכוי לשרוד.

פורסם

יכול להיות שהם משקרים שהמשטרה תחקור את זה ומצידי שיכניסו אותם לצינוק. עם לא אמין אי אפשר ללכת למכולת.

אם המדינה תושמד זה יהיה כי יהודים זה כמו זבל שהם קצת הם מדשנים את החלקה שהם הרבה זה ערימה ענקית של חרא.

סתם הפחדות עם השמאל המדינה תושמד, ההבדלים בין העבודה לליכוד מסתכמים בכלום, יש כאלה שטוענים הפוך מה זה אומר?

לגבי אירן ביבי ולא משנה מי יבוא אחריו לא יפציץ שם הכל בילבולי ביצים.

לדעתי הסכנה הגדולה ביותר למדינה זה שחיתות סיאוב וקומבינות בכל הרמות וכל קצוות הקשת הפוליטית והמגזרים. ד"א אני חושב שביבי לא מושחת במילה הקלאסית של המילה ז"א הוא לא צובר הון משחיתות הוא פשוט דואג ל18 אנשים ולשילטון שלו (מגולמן) אותו דבר ברק. יש לו קריזמה זה הכל.

http://ecowiki.org.il/%D7%9E%D7%A9%D7%A4%D7%97%D7%95%D7%AA_%D7%94%D7%94%D7%95%D7%9F_%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C

אין לי בעיה להגיד למי בחרתי, פעמים שלוש לירוקים עד שפעם אחת הם היו על סף לעבור את אחוז החסימה והתפצלו אז הבנתי שגם שם לא באמת חשוב להם המצע שלהם. אחר"כ לגימלאים ופעמיים לפיד, לא שאני חושב שהוא עילוי פשוט עוד לא הוכיחו שהוא או המפלגה שלו מושחתים.

נערך על-ידי none77

פורסם

הם לא משקרים, הם פשוט מסרבים להיחקר בנושא. זכות השתיקה, אתה לא מבין מה אתה קורא?

פורסם

סבבה, אז הם לא בסדר אין לי שום דבר עם העמותה הזאת. הרעיון שלי היה שכולם מקמבנים עם עיתונים\עמותות\תורמים וכו' ככל שהשקיפות קטנה זה פחות תקין. דעתי האישית שצריך לאסור בכלל תרומות לתעמולה מכל סוג כולל פריימריז.

פורסם

אנחנו דנים פה על ההבדל בין התרומות של V15 לתרומות לנתניהו. ההבדל שV15 זה אירגון קש במיועד להסתיר תורמים וקשרים ואילו התורמים של ביב לא מסתירים דבר.

הניסיון שלך כל הזמן ללכת למכנה המשותף הנמוך ביותר בגלל שלא מתאים לך שהשמאלנים יותר חראות מביבי הוא כשל לוגי.

אם אתה שואל את דעתי האישית אז בכלל צריך להכחיד את המין האנושי. כי בני אדם הם יוצרים אנוכיים ומרושעים שיעדיפו להשקיע עוד מאה אלף דולר במושבי עור למרסדס שלהם מאשר לעזור למישהו.

וזה כולם, גם העשירים וגם העניים. כולם חראות.

התקווה שלי שההתחממות הגלובלית באמת תהפוך את החיים על הכוכב הזה לגיהנום, ומשם הדרך להיכחדות היא קצרה.

אבל זו רק הדעה האישית שלי.

פורסם

חחחח

מסכים:

כולם חארות, גם השמאל וגם הימין בכלל הגיע הזמן של פצצת האטום על העולם הזה.
פורסם

רק שהשמאל יותר חרא מהימין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים