פורסם 2015 במרץ 1610 שנים ניסיתי להפעיל קובץ exe מסוים בווינדוס ואחרי שהפעלתי אותו הופיע לי החלון הזה,מישהו יודע למה הופיעה לי השגיאה ואיך אפשר לתקן אותה? (אני מבקש לא להעיר הערות ולשאול שאלות בנוגע לשם של היישום,אל תתייחסו לזה בבקשה)
פורסם 2015 במרץ 1610 שנים מחבר איך אתה מצפה שמישהו יעזור לך?אילו פרטים אני צריך לתת בשביל שיוכלו לעזור לי?
פורסם 2015 במרץ 1610 שנים איך קשור חשק לדיון הזה? או שאתה טרול או שאתה פשוט טיפש ברמה שעוד לא היתה פה שנים.
פורסם 2015 במרץ 1610 שנים מחבר איך קשור חשק לדיון הזה? או שאתה טרול או שאתה פשוט טיפש ברמה שעוד לא היתה פה שנים.קשור כי אתה מעיר הערות דביליות במקום לעזור אז כנראה שאין לך חשק לעזור,ואני לא טרול,אני באמת צריך עזרה נערך 2015 במרץ 1610 שנים על-ידי jon the papaya
פורסם 2015 במרץ 1610 שנים יש לך תוכנה שעברה הידור ולא רצה (קראתי את כל הדיונים הקודמים שפתחת).איזה עזרה אתה מצפה לקבל על קוד שאף אחד לא יודע בכתובת זכרון שלא אומרת כלום ללא שימוש ב IDA?אם כבר עשית משהו טפשי, אז לפחות תנסה לא לחזור על הטעות פעמיים.
פורסם 2015 במרץ 1610 שנים מחבר על קוד שאף אחד לא יודע בכתובת זכרון שלא אומרת כלום ללא שימוש ב IDA?אפשר הסבר?
פורסם 2015 במרץ 1610 שנים סתם תשובה ראשונה שעלתה בגוגל. יש בעיית הרשאות בקובץ.אם היית נותן לנו פרוט על הקובץ היינו יכולים לתת לך תשובה יותר מפורטת.
פורסם 2015 במרץ 1710 שנים מחבר סתם תשובה ראשונה שעלתה בגוגל. יש בעיית הרשאות בקובץ.אם היית נותן לנו פרוט על הקובץ היינו יכולים לתת לך תשובה יותר מפורטת.זו לא תשובה ראשונה שעלתה לי בגוגל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.