פורסם 2015 במרץ 1710 שנים מוכןזה OC מהחברה זה בסדר גמור אתה לא תדע בכלל . .. יש הרבה כרטיסים שמגיעים ככה.האם כדאי? זה לא האישייו. צריך לבדוק אם הוא שקט והעלות שלו משתלמת .ההוא ב750 של סאפפיר נראה מעולה .אבל שוב אתה לא קונה עכשיו אז זלא אקטואלי
פורסם 2015 במרץ 1710 שנים מחבר מוכןזה OC מהחברה זה בסדר גמור אתה לא תדע בכלל . .. יש הרבה כרטיסים שמגיעים ככה.האם כדאי? זה לא האישייו. צריך לבדוק אם הוא שקט והעלות שלו משתלמת .ההוא ב750 של סאפפיר נראה מעולה .אבל שוב אתה לא קונה עכשיו אז זלא אקטואליאתה תהיה כאן בקיץ או שאתה רוצה שנדבר במקום אחר?
פורסם 2015 במרץ 1710 שנים חחח מצחיק אתה...מי יודע מה יהיה עד הקיץ . . . במידה והכל ימשיך להתנהל בתצורה הנוכחית סביר שתמצא אותי כאן עד הקיץ הקרוב . .. בכל מקרה דעתם של רוב המשתמשים כאן אינה שגויה (בניגוד לפורומים אחרים) כך שניתן לסמוך על אוכלוסיית משתמשי הפורום בעניים עצומות . .
פורסם 2015 במרץ 1710 שנים מחבר חחח מצחיק אתה...מי יודע מה יהיה עד הקיץ . . . במידה והכל ימשיך להתנהל בתצורה הנוכחית סביר שתמצא אותי כאן עד הקיץ הקרוב . .. בכל מקרה דעתם של רוב המשתמשים כאן אינה שגויה (בניגוד לפורומים אחרים) כך שניתן לסמוך על אוכלוסיית משתמשי הפורום בעניים עצומות . .מצחיק מצחיק אבל אני רוצה מאוד שתעזור לי גם בקיץ אבל בסדר הבנתי,תודה רבה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.