עבור לתוכן

האולטרבוק מת מצחוק: יצרניות ה-PC לא משיבות מלחמה ל-MacBook של אפל

Featured Replies

פורסם

השקתו של ה-MacBook המחודש והמתקדם גוררת שלל תגובות מזלזלות, הומוריסטיות ולוחמניות מצד המתחרות המרכזיות של אפל בשוק האולטרבוקים. מלחמת ה-Mac וה-PC מתחדשת?

לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%98%d7%a8%d7%91%d7%95%d7%a7-%d7%9e%d7%aa-%d7%9e%d7%a6%d7%97%d7%95%d7%a7-%d7%99%d7%a6%d7%a8%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94-pc-%d7%9c%d7%90-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%91%d7%95/

פורסם

עוד מוצר יקר שרק הלקוחות העיוורים של אפל יקנו.

מדהים איך כל היצרניות הצליחו לשים כמות נכבדת של חיבורים ואפילו להשאר דק יותר וזול יותר,

ורק אפל "כדי ליצור את המחשב הדק בעולם (not) וויתרנו על הכל כדי למכור לכם מתאמים יקרים, למוצר שגם ככה יקר בצורה לא פורפורציונלית"

נערך על-ידי dp92

פורסם

הסיבה שאפל מצליחים למכור כל כך הרבה מוצרים, חוץ מיחסי ציבור מוצלחים ביותר, זה שהמקלדת ומשטח המגע שלהם יותר אמינים. למה כל כך קשה לייצר אולטראבוק עם טאצ'פד נורמלי.

פורסם

עוד מוצר יקר שרק הלקוחות העיוורים של אפל יקנו.

מדהים איך כל היצרניות הצליחו לשים כמות נכבדת של חיבורים ואפילו להשאר דק יותר וזול יותר,

ורק אפל "כדי ליצור את המחשב הדק בעולם (not) וויתרנו על הכל כדי למכור לכם מתאמים יקרים, למוצר שגם ככה יקר בצורה לא פורפורציונלית"

"דק יותר וזול יותר"

כל היצרניות שהתנגחו במקבוק מייצרות מחשבים עם עובי אחיד. כלומר 12.8 מ"מ, אבל לאורך כל המחשב.

המקבוק מתחיל ב-13.1 ומסתיים במילימטר, לכן לדעתי אם רוצים להשוות עובי, שישוו את שטח החתך. אה, לא רוצים? למה? אה...הוא יותר דק... בסדר לא נורא.

בנוסף לזמני סוללה שמחשבים המריצים ווינדוס יכולים לחלום עליהם בעיקר.

פורסם

זמני סוללה של 7-10 שעות כבר נפוצות במחשבי PC

פורסם

מוכרזים או בעולם האמיתי?

ה-XPS 12 מוצהר ל-8 שעות, אבל יותר בכיון של 5

ה-XPS 13 החדש מוצהר ל-11-15 שעות אבל יותר בכיוון של 7-8

היוגה 2 פרו של חבר מוצהר ל-9 שעות ויותר בכיוון של 6.

אכן זמני סוללה טובים, אבל לדעתי, המקבוקים (פרו - 10 שעות, אייר - 12 שעות ו"החדש" - 9 שעות*) הרבה יותר קרובים להצהרה (יש לידידה אייר 13" והוא פשוט לא נגמר)

*לא ניתן לדעת זמן סוללה אמיתי, בהתבסס על מחשבים קודמים.

פורסם

יש לי את ה-yoga 2 pro כבר שנה. 7 שעות זה ריאלי לגמרי.

פורסם
הסיבה שאפל מצליחים למכור כל כך הרבה מוצרים, חוץ מיחסי ציבור מוצלחים ביותר, זה שהמקלדת ומשטח המגע שלהם יותר אמינים. למה כל כך קשה לייצר אולטראבוק עם טאצ'פד נורמלי.

אמת. עד היום לא ראיתי טאצ'פד אחד שמצליח להתקרב לטאצ'פד של אפל.

פורסם

מעולם לא הייתה לי בעיה עם הטאצ'פד.

פורסם

גם לי לא זכור בעיות עם טאצ׳פדים והטאצ׳פד החדש של אפל נראה לי גימיק מיותר לגמרי.

גם בכללי הרעיון של אפל לכפתור אחד גדול בטאצ׳פד זה רעיון מטומטם לדעתי וממה שיצא לי לנסות גם פחות נוח מאחד רגיל (אולי עניין של הרגל)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים