פורסם 2015 במרץ 1410 שנים שלום לכולם,בכדי להאריך את חיי הסוללה , הבנתי שניתן להוציא אותה ולהשתמש בחשמל.לא הצלחתי לראות/לבדוק איך אני מוציא אותה, אם בכלל ניתן.תודה.
פורסם 2015 במרץ 1410 שנים כדי לנתק אותה תצטרך לשחרר 13 ברגים בתחתית המחשב. תשאיר אותה במקומה, לא שווה התעסקות.
פורסם 2015 במרץ 1610 שנים מחבר תודה. אז האם יש לכם המלצות איך כן ניתן לשמור על חיי הסוללה? האם עדיף לחכות עד שהיא תיגמר ולהטעין אותה שוב ולהשתמש בחשמל כשיש את האופציה? תודה שוב.
פורסם 2015 במרץ 1610 שנים השתמש בגוגל כדי לקבל מידע יותר מפורט.בעקרון יש כמה המלצות.1. לא לעבוד כאשר המטען מחובר באופן תמידי למחשב, צריך לתת לסוללה לפרוק את עצמה אך לא לגמור אותה לגמרי. 2. אני אישית טוען את המחשב רק כשהוא כבוי ואינו בשימוש והסוללה בטווח ה20-30 אחוז.
פורסם 2015 במרץ 1610 שנים אם לא לחבר לטעינה אז זה יגביר את מחזורי הטעינה. תחבר למטען באופן קבוע אם הוא ליד חשמל לאורך זמן, מעגל החשמל יודע להפסיק טעינה כשצריך ולא להשתמש בסוללה. כאשר אתה "בדרכים" תשתמש עד כ-20-30% (תשתדל לא לפרוק עד הסוף) ואז להטעין בבית כבר.לא הייתי עושה משהו "מיוחד".
פורסם 2015 במרץ 1610 שנים הסוללות של היום חכמות בהרבה מהסוללות של פעם כמו שציינו פה לפני לא הייתי ממליץ לפתוח את המחשב ולהתעסק עם הנושא כי אין בכך צורך לכן כמו שציינו לפני נסה לא לרוקן את הסוללה עד הסוף זה מקצר את אורך החיים שלהבנוסף לכך בצע הטענות קצרות הכוונה היא לא להטעין למצב מלא לדוגמה בפעם אחת אלא בשני פעמים הסיבה לכך היא פשוטה כשמטעינים את הסוללה ממצב של 10 אחוז למשל עד למצב של 100 אחוז בפעם אחת הסוללה תיתחמם בדרךמה שמקצר את אורך החיים שלה לכן טעינות קצרות מומלצות גם כןבהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.