פורסם 2015 במרץ 1310 שנים אני עובד מהבית ולקראת הקיץ רוצה למצוא מקום שקט ועם מיזוג אוויר לעבוד ממנו כי אצלי בבית אין תנאים מתאימים.חוץ מלשכור משרד או דירה חדשה אילו עוד אופציות לא יקרות יש?האם לקחת מנוי בספרייה מקומית (אני חיפאי) ולעבוד משם כל יום זה רעיון?אני לא מכיר ספריות באיזורי דרך אגב אבל אם יש כאן חיפאי שיכול להמליץ, אשמח.חשבתי על בית קפה אהל אני לא מכיר אחד עם שקט...אם אינטרנט יכול להסתדר ולקחת חבילת סלולאר ללא הגבלה.תודה
פורסם 2015 במרץ 1310 שנים ספריה של אחת האוניברסיטאות . בטכניון למשל יש כמה וכמה ספריות (בפקולטות) ואחת ראשית. ובהפסקות שלך תוכל ליהנות ממגוון המנזות שיש שם אה כן, וזה בחינם נערך 2015 במרץ 1310 שנים על-ידי OvO
פורסם 2015 במרץ 1310 שנים מחבר אה כן, וזה בחינם כלומר אני לא חייב להיות סטודנט ולא משלם שום מנוי? יש שם אינטרנט ללא תשלום גם? אוניברסיטת חיפה יותר קרובה אליי. האם מה שאמרת לגבי טכניון רלוונטי גם לה?
פורסם 2015 במרץ 1310 שנים בתל אביב יש אפשרות לשכור משרד על בסיס יומי עם כל הציוד הדרוש. אני מניח שגם בחיפה קיימת אפשרות כזאת. ספריה עירונית אפשרות מצויינת ולא צריך לעשות מנוי, אבל רוב הספריות נסגרות עד 19:00.
פורסם 2015 במרץ 1310 שנים מחבר אבל רוב הספריות נסגרות עד 19:00.סגורות עד 19:00 או פתוחות עד 19:00?זה רלוונטי לספריות באוניברסיטאות?
פורסם 2015 במרץ 1310 שנים פתוחות עד 19:00. בדרך כלל באוניברסיטאות/מכללות ספריות נשארות פתוחות עד 21:00 בתקופת המבחנים.
פורסם 2015 במרץ 1310 שנים לך על הספריה המרכזית בטכניון, פתוחה עד 9 בערך נערך 2015 במרץ 1310 שנים על-ידי שוקו
פורסם 2015 במרץ 1410 שנים לא צריך שום מנוי הכניסה חופשית, ממליץ לבוא באוטובוס ולרדת בתחנה קרוב לספריה. אני מניח שגם באוניברסיטת חיפה זה כך (לא הייתי שם, למדתי בטכניון). לגבי האינטרנט האלחוטי, אני לא מצליח להיזכר אם הוא היה חופשי או עם סיסמה נערך 2015 במרץ 1410 שנים על-ידי OvO
פורסם 2015 באפריל 310 שנים מה עם הספריה העירונית של חיפה?ברעננה די נחמד לשבת בה.(כל הספריות העירוניות נגישות בחינם)
פורסם 2015 באפריל 410 שנים לא נראה לי שכל אדם יכול פשוט להיכנס לספריה של הטכניון כאילו היא ספריה ציבורית. גם אם אין אמצעי אבטחה.בשלב מסויים הספרניות עלולות לשאול שאלות, כמו למה אתה לא הולך לאף הרצאה ויושב שם כל היום.
פורסם 2015 באפריל 410 שנים לא נראה לי שכל אדם יכול פשוט להיכנס לספריה של הטכניון כאילו היא ספריה ציבורית. גם אם אין אמצעי אבטחה.בשלב מסויים הספרניות עלולות לשאול שאלות, כמו למה אתה לא הולך לאף הרצאה ויושב שם כל היום.חחח אין מה לדאוג, זה ממש לא יקרה.בלי קשר שיושבים של כל היום גם סטודנטים, וגם זה לא איזה מקום קטן שהספרנית עוקבת מי נמצא בפנים
פורסם 2015 באפריל 510 שנים לא נראה לי שכל אדם יכול פשוט להיכנס לספריה של הטכניון כאילו היא ספריה ציבורית. גם אם אין אמצעי אבטחה.בשלב מסויים הספרניות עלולות לשאול שאלות, כמו למה אתה לא הולך לאף הרצאה ויושב שם כל היום.ועוד איך יכול. טכניון מוסד ציבורי. הוא גם יכול להיכנס לכל ההרצאות. נערך 2015 באפריל 510 שנים על-ידי lev-27
פורסם 2015 באפריל 510 שנים גם פה אתה ממציא שטויות?אני אומר לך שבוודאות אסור לך להכנס להרצאה אלא אם כן אתה סטודנט או רשום בתור מקשיב חופשי(שגם עולה כסף).זה שאף אחד לא יאכוף את זה, זה כבר עיניין אחר.
פורסם 2015 באפריל 610 שנים ואני אומר לך בוודאות שאוניברסיטות זה מוסד ציבורי ועל פי החוק ניתן להיכנס חופשי לכל ההרצאות. עצוב שגם מוסדות אקדמיים לא פועלים לפי החוק. אתה יודע שגם לימודים בבתי הספר בחינם והורים סתם משלמים אלפי שקלים בשנה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.