פורסם 2015 במרץ 1210 שנים שלום רב,יש לי קו טלפון VOIP של Orange עם ה SmartBox שלהם, שלדבריהם לא תומך במהירות מעל 15Mb.מאחר ואני רוצה להרחיב את הפס, השאלה אם יש מכשיר VDSL משולב נתב טלפוני, שאוכל לקנות ולהתקין לבד מאחר ואורנג' כמובן לא נותנים תמיכה לזה.אם לא, האם אמור לעבוד לי האינטרנט והטלפון, אם אחבר לפני המתאם שיחות נתב VDSL שאקנה ואגדיר בעצמי?תודה מראש.
פורסם 2015 במרץ 1210 שנים נראה לי שהאופציה השניה תעבוד.תשאל את אורנג' איך הם מתקינים את התשתית שלהם על גבי הוט.הסידור אצלך צריך להיות דומה, מאחר והוט מספקים את המודם בעצמם (וזה בעצם מה שאתה חושב לעשות)
פורסם 2015 במרץ 1210 שנים 3 אפשרויות.1. כמו שהצעת בעצמך, לקנות מודם/ראוטר שיבצע את החיבור לאינטרנט ואליו לחבר את הציוד של אורנג' כשהוא הופך להיות רק מתאם שיחות. אתה יכול להשכיר מבזק מודם ב-10 שקלים לחודש במקום לקנות.2. כמו שהציעו מעליי, לעבור להוט ולקחת מהם מודם/ראוטר ללא עלות. גם כאן הציוד של אורנג' יתחבר לראוטר ויתפקד רק כמתאם שיחות.3. לנייד את הקו שלך ל-012 או 014 שנותנים ציוד שתומך במהירות גבוהה יותר. ל-012 תוכל גם לנייד את הקו של בזק ולפנות אליהם גם לגבי תקלות תשתית וגם תקלות ספק אם יהיו. שתי החברות משכירות את הציוד בעלות חודשית ואני חושב שבשתיהן מדובר על 10 שקלים בחודש.
פורסם 2015 במרץ 1310 שנים במקרה אני עובד בORANGE זה יכול לעבוד , מה שכן תצטרך לתחזק את זה לבד ואו להיעזר בצוות תמיכה של אורנג' כדי להגדיר את המתאם עם כתובת סטטית מול הנתב- - - תגובה אוחדה: - - -ד"א יש SMARTBOX עם מודם מובנה VDSL 2 שיתמוך במהירות מעל ל40 מגה ועד ל100 מגה
פורסם 2015 במרץ 1310 שנים 3 2. כמו שהציעו מעליי, לעבור להוט ולקחת מהם מודם/ראוטר ללא עלות. גם כאן הציוד של אורנג' יתחבר לראוטר ויתפקד רק כמתאם שיחות. 3 לא הבנת אותי בכלל,התכוונתי להגיד לו שאורנג' מחברים את התשתית שלהם מעל בזק ומעל הוט.אם בהוט הם לא מחליפים את המודם (כי הוט מספקים אותו) אז בוודאות יש דרך שהם ידעו לעבוד מול מודם אחר - כלומר כזה של בזק.אמרתי לו רק לשאול את הוט איך הם מקנפגים את התשתית מול המודם של הוט. לא לעבור להוט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.