עבור לתוכן

חוות דעת לפני רכישת חלקים למחשב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם כרגע אני בתאילנד ואני מעוניין לרכוש כמה חלקים מכאן כי המחירים ממש נמוכים ,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כגון gta bf5 לראות סרטים fhd ובעתיד 4k

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Gta bf4 ולחדשים שיצאו

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מיועד למסך 23 אינץ fhd ויחובר גם למסך בסלון 55 אינץ fhd

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב שיהיה שקט

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אולי כן בעתיד

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא רלוונטי

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בימים הקרובים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). שחיבר האודיו יהיה איכותי

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? כן

יש לי שתי אופציות למעבד:

i7 4790k 4.0 במחיר של 1400 ש"ח או i7 5820k 3.3 במחיר של 1600 ש"ח איזה מומלץ יותר?

הבנתי שהכרטיס מסך gigabyte gtx970 g1 gaming הוא הכרטיס המומלץ בינתיים כאן הוא במחיר של 1400 שח יש משהו מומלץ יותר?

ומכאן אני חייב את ההמלצות שלכם אני לא מבין כל כך בחלקים איזה לוח אם צריך איזה hd מומלץ ואיזה זיכרונות ,המטרה שמחשב יחזיק כמה שנים טובות ושיהיה ניתן לשידרוג בעתיד

תודה לעוזרים וסליחה על ההודעה המבולגנת (רושם מהפלאפון)

פורסם
  • מחבר

אולי אם אני אעשה קצת סדר זה יעזור :

אני רוצה לקנות בתאילנד את חלק מהחלקים של המחשב אני רוצה לקנות מעבד וכרטיס מסך ולוח אם ואולי כונן ssd

אין בעית תקציב אבל המטרות של המחשב הם להיות מחשב לסרטים יחובר למסך בסלון FHD ומשחקים ברמה גבוהה.

המעבדים i7 4790k 4.0 או i7 5820k איזה מהם עדיף אם ההפרש הוא רק 200 ש"ח בהתחשב בזה של5820 צריך לוח אם יקר יותר וזכרונות ממש יקרים זה שווה את זה לצרכים שלי?

על הכרטיס מסך אני סגור gigabyte gtx970 g1 gaming

איזה לוח אם יתאים למעבד ולכרטיס מסך שיהיה לו תמיכה בהרבה אופציות ופונקציות(שאני לא מבין כלום בהם)

ואיזה ssd הכי מומלץ כיום של 250bg ?

חשוב לציין שכל החלקים שיש בארץ יש כאן כך שכל המלצה תבדק כאן

תודה לעוזרים וסליחה על הלחץ אני עוד כמה ימים טס אז אני חייב לקנות

פורסם

את יכול לקנות I7 5820 אבל את צריך DDR4 ולוח אם X99 זה לבד יעלה בסביבות 4800 ש"ח. למשחקים מומלץ I5 4690K ואתה יכול לעשות המרה למעבד למהירות 4.8GHZ את חוסך כסף ואת יכול לקנות GTX980

- - - תגובה אוחדה: - - -

יש לי מחשב I7 4790K עם כרטיס מסך GTX970 וזיכרון 2X8GB וכונן SSD 256GB עלה לי 7150 ש"ח.

- - - תגובה אוחדה: - - -

לגבי רמת השקט עדיף מאוורר למעבד סוג NH-D15 של NOCTUA. וגבי לוח האם לא משפיעה על היצועים מומלץ ASUS-Z97 PRO GAMER. ולגבי כרטיס מסך את צריך לפחות 2 כרטיסי מסך GTX970 SLI בשביל להריץ משחקים ב4K

בהגדרות MEIDIUM. מומלץ להשקיע במחשב שמריץ משחקים 1080FHD בלבד כרטיס מסך GTX 980 מספיק עם מעבד I5 זיכרון 2X8 וספק צריך 600W מספיק. לגבי הSSD לא צריך להשקיע יותר מידי כי זה מוגבל בSATA3 ובעתיד יש SATA EXPRESS מומלץ לקנות 2 כוננים SSD של 128 ולהשתמש ב RAID ZERO יותר מהיר מSSD אחד.

פורסם

- כרטיס GTX970 גיימינג של MSI מומלץ יותר בכרטיס הספציפי הזה - שקט יותר ופחות מקרי coil whine. כרטיס GTX980 לא משתלם ולא רלוונטי בכלל.

- 5820 הוא מעבד מעולה, הבעיה היחידה היא באמת הפלטפורמה שלו. הוא מספק אקסטרה כמה עשרות אחוזים. עבור גיימינג כרגע הוא מיותר, בעתיד יכול להיות שיתן לך את האקסטרה ביצועים שתצטרך - שיקול לגמרי שלך.

- בנוגע לזכרונות - אם אתה בוחר ב-i7-4790 למשל, קח סטיק של 8 ג'יגה (או 2 סטיקים שכאלו, אם ממש זול שם) במהירות 1600-1866mhz מכל חברה מוכרת כמו ג'יסקיל, קינגסטון, קורסאייר וכדומה. אם זה DDR4, יש לך פחות מבחר לכן אין ממש מה להסתבך.

- קח בחשבון שבארץ בחלק מהחנויות יש מכירת חיסול של לוחות מעולים מהדור הקודם בעלות של 400-600~ ש"ח וזה כולל אחריות, לכן בדוק היכן כדאי לך יותר לקנות.

פורסם
  • מחבר

אז אחרי בדיקת מחירים אלה האופציות האפשריות עבורי :

I7 5820k תצורת box

Gigabyte x99 gaming 5

G skill ddr4 8gb 2400

gigabyte gtx970 g1 gaming

כל החבילה 5114 שח לפני החזר מס

אופציה שניה:

I7 4790k 4.0ghz תצורת box

8gb ddr3 1866

לוח אם 1150 gigabyte g1 sniper z97

Gigabyte gtx970 g1 gaming

סהכ 4150 שח לפני החזר מס

אופציה שלישית היא אותו מפרט רק עם gtx 980 ב5266 שח

כולם בתקציב שלי מה שהכי חשוב לי זה שהמחשב יחזיק הרבה זמן ולגיימינג וסרטים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים