פורסם 2015 במרץ 1410 שנים מחבר צריךמצטער על זה שאני קשה הבנה... ואחרי שהורדתי פשוט לשים את היחידת קירור?
פורסם 2015 במרץ 1410 שנים רק תבדוק שיש עליה משחה טרמית. ומכיוון שהיא כביכול מתאימה להרבה סוגים של תושבות מעבד יש מצב שתצטרך לפרק את הלוח להתקין בסיס מלמטה.
פורסם 2015 במרץ 1410 שנים מחבר רק תבדוק שיש עליה משחה טרמית. ומכיוון שהיא כביכול מתאימה להרבה סוגים של תושבות מעבד יש מצב שתצטרך לפרק את הלוח להתקין בסיס מלמטה.סבבה תודה רבה!!
פורסם 2015 במרץ 1410 שנים אתה לא צריך קירור נוזלי חבל על הכסף קירור נוזלי מיועד למעבדים מסדרה K כמו I7 4790K או I5 4690K במיוחד למי שעושה המרה למעבד
פורסם 2015 במרץ 1410 שנים אבל עכשיו כשאחליף את הקירור שיש לי עכשיו ליחידת קירור שונה אז יש לי משחה טרמית על המעבד אני צריך להוריד אותה או לא?בגלל זה רשמתי לך שצריך אלכוהול עבר הניקוי.
פורסם 2015 במרץ 1410 שנים לנקות את המעבד כשהוא מורכב בלוח אם בלבד עדיף בנייר יבש . אתה יכול לשדרג ל קירור מסוג NOCTUA שקט מאוד תחת עומס זה מניסיון אישי.
פורסם 2015 במרץ 1410 שנים אם אין לו כוונה לעשות OC אני במקומו בוחר בקירור סטוק או קירור ברמת כניסה.לא הייתי משקיע.ולנקות בנייר בלבד לא יעזור, החומר לא יצא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.