עבור לתוכן

רוצה לקנות מחשב נייד- קל, מהיר, עמיד לטיולים וזול ככל האפשר

Featured Replies

פורסם

היי :)

מכרתי את המחשב הנייח ואני רוצה לקנות מחשב נייד לשימוש של גלישה מרובת טאבים, וצפייה בסרטים FHD ואולי בעתיד עריכה קלה של סרטונים ליוטיוב..

אני כנראה ארצה לקחת את המחשב לחו"ל בעתיד לטיולים, אז המשקל הוא of the essence (קריטי).. ושיהיה עמיד

בנוסף, ארצה לחבר את המחשב למסך הגדול שיש לי, אז נראה לי שעדיף שתהיה יציאת HDMI (במסך יש כניסת DVI ו-VGA ויש לי ממיר של HDMI-DVI)

הארדיסק- לדעתי יספיק לי 128GB SSD

אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מחשבים ניידים שיתאימו לצרכים שלי :)

אגב, אתם מכירים מישהו שמוכר מחשב שיתאים לי (יד שנייה) ?

תודה

פורסם

המחשב הכי עמיד הוא של פנסוניק - המשקל בהתאם.

מחשב דק ובין הקלים - המקבוק החדש, אבל הוא פחות עמיד לשפיכה של נוזלים וללא יציאת HDMI.

תחליט על מה אתה לא מוכן לוותר ומה סדר העדיפויות (מחיר, משקל, וכו').

יהיה יותר קל לעזור לך.

יכול להיות שהיוגה מתאים לך, או אם מדובר רק בגלישה וצפיה בסרטים תשקול טאבלט

פורסם
  • מחבר

זה לא שאני רוצה את ה'הכי' בכל תחום (קל/עמיד/זול) הייתי רוצה נייד שמשלב את כל אלה ברמה סבירה. משקל- בשאיפה לקילו בערך, ואפשר להתפשר עד קילו וחצי מקסימום. עמיד לזעזועים קלים (אני לא מתכוון להפיל אותו). טאבלטים הם פחות עמידים, לא? לגבי מחיר- אני די מוגבל ואשמח לכמה שפחות.. אגב, יציאת hdmi לא נראה לי כזאת חשובה.. שלשום חיברתי עם vga ורואים די טוב בפול הייץ' די במסך שיש לי..

פורסם

אתה יכול לבדוק את ה-ASUS UX305 יש כרגע דגם אחד שנמכר בארץ במחיר יחסית סביר למה שמקבלים. המחשב עצמו דק וקל (1.2KG משקל ו- 12.3 מילימטר עובי) בנוי מאלומיניום, מכיל SSD של 128GB מכיל את המעבד CORE M בתהליך ייצור של 14NM והמעבד עובד ללא מאוורר.

המחשב עצמו ללא חלקים נעים כלל -אידאלי לניידות , בנוסף אתה מקבל מסך מט IPS FHD (לא מסך מגע) איכותי. מבחינת חיבורים אתה מקבל 3 חיבורי USB וחיבור MINI HDMI.

רק שים לב שהמחשב הזה לשימושים בסיסיים בלבד המעבד לא הכי חזק ומגיע עם 4GB RAM, לשימושים שציינת זה אמור להספיק.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=893535

נערך על-ידי Mentos

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים