עבור לתוכן

האם כדאי לעבור לבזק

Featured Replies

פורסם

שלום לחברי הפורום הנכבדים ,

לאחרונה,לאחר שגיליתי חלופה מצוינת למנוי הכבלים בדמות תוכנת קודי ,התחדשתי במחשב קטן מידות בשם פיפו שמהווה חלופה מצוינת להרצת קודי במחשב הביתי.

הגיע הזמן להוריד עלויות גם בגזרת חבילת האינטרנט הביתית.

כיום אני מנוי בחברת הוט והספק 012.

סך התשלום עומד בסביבות 130 ש"ח עבור 12 מגה.

עדיין לא התנתקתי ממנוי הכבלים מן הסיבה הפשוטה שמעבר לרשת ייצור תלות מלאה באיכות החיבור .

לפני מספר שבועות בזמן "הסערה הגדולה" שבאה לידי ביטוי ברוחות חזקות ולא משהו מעבר, הבית היה מנותק מאינטרנט וטלפון.

בבית ישנן 3 טלוויזיות כאשר אחת מהן לפחות חייבת להיות מחוברת ,בכל מזג אוויר ,ללא תלות ברוחות או כמה טיפות גשם שמן הסתם מגיעות כל שנה וכל שנה הבלאגן בארץ חוגג בדיוק בתקופה זו.

הבאלגן מראה כמה מפונקים הפכנו להיות אבל זה נושא לדיון נפרד

icon_smile.gif

אציין בנוסף שיש לי נתב אלחוטי די טוב מסוג TL 1043nd , קודי קצת מתקשה כאשר מדובר בחיבור אלחוטי אך מחסור במזומנים כרגע לא מאפשר לי לרשת את הבית בחיבור קווי .

לדעתי, 40 מגה יספיקו ,אולי אני טועה במידה ובסופו של דבר נחליט להתנתק סופית מהכבלים ולחבר 3 טלוויזיות לרשת.

אשמח לעיצה בנושא.

תודה

פורסם

אם אתה רוצה להוריד מחיר אז תעבור או שתדבר עם השימור של הספק והתשתית ותוריד את המחיר.

פורסם
  • מחבר

אני מחפש את ההצעה המשתלמת כאשר לאיכות החיבור גם ישנה משמעות.

אם אמצא חיבור יציב ,נתנתק סופית מחברת הכבלים , כמובן שמבחינת תכנים בקודי יש הרבה יותר , ישנן גם חברות שמציעות שידורים באיכות הכי גבוהה בתשלום מזערי (עד 10 ש"ח לחודש) .

פורסם

אתה מדבר על החיבור עצמו לאינטרנט או ספציפית על החיבור האלחוטי?

פורסם
  • מחבר

מובן לי שחיבור קויי יהיה יותר יציב מאלחוטי.

אני מדבר באופן כללי יותר, כי אם החיבור נעלם במזג אוויר זה או אחר,הרי זה לא משנה האם החיבור קווי או אלחוטי .

פורסם

תשתית הוט עדיפה טכנולוגית על תשתית בזק.

הבעיה של הוט היא בשירות. כל עוד אין לך תקלות עם תשתית הוט, יכול להיות שעדיף לך להשאר אצלהם.

פורסם
  • מחבר

אם הוט עדיפים מבחינה טכנולוגית ,כנראה הבעיה אצלי.

האינטרנט בבית השתגע היום.

כל היום ניתוקים ומקרטע בלי הפסקה.

מבחינה כלכלית,אני לא יכול להרשות לעצמי הקמת חיבור קווי (בסביבות 700 ש"ח סך הכל).

מה האופציות שיש לי ?

פורסם

הסיכוי שלא יהיו לך תקלות בהוט הוא אפסי, אז היתרון הטכנולוגי שלהם לא שווה כלום, כי כנראה שאף פעם הם לא יתקנו את התקלות האלה.

פורסם
  • מחבר

אני מחפש יציבות.

בנוסף צריך לשפר את אופן החיבור בבית , היות וחיבור קווי בלתי אפשרית כלכלית כרגע, אשמח להמלצה לחיבור אחר .

פורסם
אם הוט עדיפים מבחינה טכנולוגית ,כנראה הבעיה אצלי.

האינטרנט בבית השתגע היום.

כל היום ניתוקים ומקרטע בלי הפסקה.

מבחינה כלכלית,אני לא יכול להרשות לעצמי הקמת חיבור קווי (בסביבות 700 ש"ח סך הכל).

מה האופציות שיש לי ?

ובשביל זה אני שואל שוב, איפה התקלה? רק באלחוטי או גם בקווי?

אלה שתי תקלות שונות.

פורסם
  • מחבר

עיקר הקרטועים,רשת מוגבלת ואיטיות בלתי מוסברת אפילו בגלישה סטנדרטית הם ברשת האלחוטית אם כי לפעמים יש ניתוקים גם ברשת הקווית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים