פורסם 2015 במרץ 1010 שנים שלום לוכלם!הסמסטר הזה החלטתי לעבור לכתוב הכל ישירות אל תוך המחשב שלי.אני משתמש בלוח כתיבה ובתוכנת OneNote 2013 שמותקנת במחשב, עד כה הכל טוב.התקנתי במחשב השני שלי (הביתי) את תוכנת הOnenote 2013 ויש לי סוגיה שאני מחפש פתרון בשבילה.בברירת המחדל של התוכנה, היא מנסה להבי מה כתבת בעט (בשביל שאם תחפש את זה במנוע החיפוש אתה תמצא את זה)הפונקציה הזו לצערי גורמת לבעיות, היא לפעמים מערבבת את המילים והסרטוטים.אחרי כמה שיחות עם הפורום של מיקרוסופט מצאתי את הסיבה.כאשר נכנסים לתוכנה, אפשר לגשת לאפשרויות > מתקדם > עט > אפשר זיהוי אוטומטי של כתב יד (יש שם קופסאת סימון)את האפשרות הזו ביטלתי במחשב הנייד שלי.וכאן באה הסוגיה, אחרי שהתקנתי במחשב הביתי את התוכנה, לא קיימת את האפשרות לביטול של הפונקציה הזו (אין כלל אופציה בשם "אפשר זיהוי אוטומטי של כתב יד")ניסיתי להתקין שוב גרסא שונה (2010) והורדתי שוב את 2013 ממקור אחר, אני פשוט לא מוצא את הפונקציה הזו.יש סיכוי שהתוכנה צריכה להתעדכן ? או שאני צריך לעדכן את הווינדוס ? (אני אחרי פירמוט)יש למישהו פתרון?תודה.
פורסם 2015 במרץ 1010 שנים מחבר היי,העט עצמו עובד, אני מדבר על פונקציה שבתוך התוכנה.שים לב לריבוע האדום, הפונקציה הזו מופיעה במחשב הנייד אך לא במחשב ביתי (זו הבעיה שלי)
פורסם 2015 במרץ 1110 שנים מחבר אה הא.....משום מה זה היה לפני שפירמטתי את המחשב, אני אנסה ליצור עם מיקרוסופט קשר בנושא, אני אפרסם את התשובה שלהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.