עבור לתוכן

המלצת מסך עד 750 שקל

Featured Replies

פורסם

בס"ד

אני צריך בבקשה המלצה למסך עד 750 שקל עם חריגה לשימוש גיימינג וסרטים לא חובה רמקולים מובנים...

עדיפות שהגודל יהיה 21.5(full hd) ומעלה

מנהלים מצטער שאנ לא עורך עם טופס פשוט אני משתשמש בטלאפון...

ועדיפות לחנות ksp

תודה מראש לעוזרים וערב טוב

פורסם

שלום וברוך הבא לפורום. :hi:

התקציב שלך מספיק אפילו למסך "23 IPS, אז לא הייתי לוקח "21.5.

לדוגמה:

Acer V236HLBD

Viewsonic VX2370S

פורסם
  • מחבר

בס"ד

הם באמת נראים טובים אבל יש אפשרות למסכים מ ksp כי שאר החנויות לא באזור שלי(באר שבע)

פורסם

באתר של KSP אני לא רואה מסכי IPS בגודל הדרוש ובמגבלת התקציב. אם תתעקש לרכוש מKSP, תצטרך להתפשר על איכות המסך, ואז כבר לא כזה משנה מה תיקח, כי כולם יהיו פחות או יותר אותו דבר בטווח המחירים הזה.

ספציפית הViewsonic נמכר באייבורי, שלהם יש סניפים בבאר-שבע, אם כי המחיר שלהם גבוה יותר ונמצא מחוץ לתקציב שלך.

אישית - לא הייתי מתעקש לקנות מKSP. כל החנויות מבצעות משלוחים (חינם או בעלות נמוכה), האחריות היא ממילא מול היבואן / מעבדת השירות שלו ולא מול החנות, וגם בחודשים האחרונים ההרגשה שלי היא שמספר התלונות על השירות הגרוע של KSP עלה משמעותית, וזה אולי מעיד על זה שבאמת יש התדרדרות בשירות אצלם. אסתייג בכך שייתכן שלא בכל הסניפים, וממילא השירות של המסך הוא לא מהם, אך אני לא רואה ערך מוסף מרכישה מהם, וגם מבחינה אידיאולוגית מסוימת הייתי מעדיף להימנע מקנייה אצלם, אלא אם אין ברירה (למשל הם היחידים שמחזיקים מוצר מאוד מסוים שאני רוצה), או שההבדל במחירים מאוד גדול.

פורסם
  • מחבר

בס"ד

האמת שיש לי נסיון די גדול עם ksp בבאר שבע ולא היו לי עד היום בעיות מיוחדות..

השאלה אם יש הבדל כזה גדול בין ips ל tn

כי קראתי לא מעט על זה ואומרים שזה לא כזה קריטי ?

פורסם

הפאנל הוא בערך ההבדל הגדול ביותר בין מסכים שונים באותו גודל ורזולוציה.

פורסם
  • מחבר

בס"ד

וזה משפיע על האיכות בצורה משמעותית ?

גם חשבתי ללכת על המסך הזה Dell E2214H 21.5'' LED הוא יהיה טוב בשבילי ?

פורסם

אם אתה מוכן לוותר על IPS, אז אני לא רואה משהו לא בסדר עם המסך הזה.

כפי שאמר Gil28 - בקטגוריה הזו הפאנל הוא ההבדל המרכזי שמשפיע על איכות תמונה. אם זה לא משנה שלך - שום דבר לא ישנה לך. אז לך על מסך שנראה לך טוב, יפה וכו'.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים