עבור לתוכן

מחפש תחליף למנוי כבלים/לויין

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני אני לא מעוניין להרשם להוט או יס. ומצד שני, עידן+ לא רלוונטי כי ערוץ 2/10 לא ממש מעניינים אותי.

אני מחפש שירות (אפשר אפילו בתשלום סימלי, כמו נטפליקס) שיתן לי צפיה בספורט באיכות נורמלית וכמובן שהסטרימים יהיו יציבים.

אני יודע שיש פה ושם לינקים כאלו ואחרים שאפשר לראות בהם משחקים. אבל האיכות שלהם נמוכה והם גם מאוד לא יציבים כי מתחברים אליהם אלפי אנשים.

יש דבר כזה?

פורסם

באופן כללי יש לך אתרים כמו וואלה! yes או ynet הוט וכאלה שנותנים חלק מהתכנים שמשודרים בכבלים ובלוויין במתכונת VOD עם פרסומות באמצע.

יש גם רשתות כמו קשת ורשת שיש להן אפליקציות ואתרי אינטרנט עם התכנים שהן משדרות באותה מתכונת.

מעבר לזה Kodi היא מערכת מדיה סנטר בקוד פתוח אליה אתה יכול להוסיף ערוצי טלוויזיה ורדיו שמשודרים חופשי דרך האינטרנט לנוחותך.

סתם מספר המלצות - חוקיות למה שביקשת.

בקשר למשחקי ספורט אין לי שמץ של מושג.

פורסם

אתה חייב שהמשחקים יהיו בלייב?

אני למשל מוריד משחקים וצופה בהם יום אחרי.

פורסם

TIXATI

פורסם

Art Tatum נראה לי זו נהייתה מילה לכל דבר טוב בעולם ושעונה גם לשאלה מהו אושר? TIXATI

פורסם
TIXATI

איך היא בהשוואה ל qBitorrent?

פורסם
  • מחבר
באופן כללי יש לך אתרים כמו וואלה! yes או ynet הוט וכאלה שנותנים חלק מהתכנים שמשודרים בכבלים ובלוויין במתכונת VOD עם פרסומות באמצע.

יש גם רשתות כמו קשת ורשת שיש להן אפליקציות ואתרי אינטרנט עם התכנים שהן משדרות באותה מתכונת.

מעבר לזה Kodi היא מערכת מדיה סנטר בקוד פתוח אליה אתה יכול להוסיף ערוצי טלוויזיה ורדיו שמשודרים חופשי דרך האינטרנט לנוחותך.

סתם מספר המלצות - חוקיות למה שביקשת.

בקשר למשחקי ספורט אין לי שמץ של מושג.

תוכניות וסרטים פחות מעניינים אותי. לזה כבר יש לי פתרון

אתה חייב שהמשחקים יהיו בלייב?

אני למשל מוריד משחקים וצופה בהם יום אחרי.

כן אחי. זה לא כיף להזמין חברים לראות את המשחק של אתמול...

TIXATI

זה לא טורנט קליינט?

איך אפשר לצפות בשידורי ספורט עם זה?

פורסם

האמת לא יודע לגבי שידורי ספורט.

אני לא צופה בספורט.

אבל כל סדרות וסרטים אפשר להוריד עם זה באיכות טובה עד מעולה.

גם אם זה לא פותר את כל צרכי התכני וידאו שהוט/יס מספקים, זה פותר את רובם המוחלט.

אולי גם אפשר להשיג תכנים ישראלים בטורנטים, צריך לבדוק.

אולי יש אתרים טורנט ישראלים שם אפשר למצוא דברים שלא קיימים במקומות אחרים.

פורסם
  • מחבר

מה שאני מחפש זה לא דרך לצפות בסדרות או תכנים OFFLINEים כאלה אלא שידורי ספורט בלייב.

כמו שאמרתי למעלה, יש אתרים שנותנים סטרימים בחינם אבל הם באיכות נמוכה (בדר"כ 244P או 360P) וכל הזמן נקטעים.

שאני לבד ורואה במחשב זה לא נורא. אבל זה לא מתאים לצפיה על טלויזיה גדולה עם חברים.

חשבתי אולי מישהו מכיר (אם קיים דבר כזה בכלל) שירות שנותן צפייה במשחקי ספורט.

וכמו שאמרתי, לא מפריע לי לשלם כמה דולרים בחודש אבל לקבל איכות שידור נורמלית וסטרים יציב.

פורסם

אם הדבר עובד כמו שצריך מצאת גם עבורי את הפתרון. לא מצאתי אם ניתן לשלם ב PAYPAL, האם ניתן?

נערך על-ידי hadarK

פורסם

יש את sopcast.

אבל אם אתה מוכן לשלם אני מניח שיש שירות כלשהוא בתשלום לזה, זה בטוח יהיה יותר נוח ואיכותי מsopcast

פורסם

השתמשתי בזמנו ב sopcast בזמן אליפות אירופה, ראיתי ב HD אבל פה ושם היו תקיעות שהרגיזו

פורסם
  • מחבר

אוקי השתמשתי בSOPCAST לראות עכשיו משחק באלופות.

תאמת זה נחמד אבל הכל תלוי בלינק שמוצאים.

אם הלינק בHD איכותי אז יראו טוב.

במשחקים גדולים מחו"ל אני משער שלא תהיה בעיה להשיג לינקים טובים.

הבעיה זה משחקים בארץ.

דרך אגב יש את האתר המעולה הזה

http://www.rojadirecta.me/

אמנם בספרדית אבל לא צריך לקרוא כלום. בוחרים משחק והוא פותח רשימה של שידורים.

לפעמים יש שם אפילו משחקים מהארץ אבל לא באיכות משהו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים