עבור לתוכן

הכי חזק בעולם: NVIDIA חושפת את כרטיס ה-GeForce GTX Titan X

Featured Replies

פורסם

היצרנית בירוק לא מחכה למתחרה AMD ומציגה גירסה מעודכנת ומשודרגת לכרטיס החזק ביותר במשפחת ה-GeForce שלה - בואו לראות את ליבת ה-GM204 הגדולה בפעולה בפעם הראשונה

לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%99-%d7%97%d7%96%d7%a7-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-nvidia-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1-%d7%94-geforce-gtx-titan-x/

• תגובות 31
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני אחזור על מה שאני אומרת כבר כמה שנים בכל הפורומים:

"MAXWELL is just a Lame WonnaBe (Volta) Pascal"

למי שיש מעט סבלנות, הכל עומד להשתנות עם בואם של HBM מ AMD וארכיטקטורת PASCAL.

כל מה שיש עכשיו זה רק .. יותר קטן יותר דחוס יותר מהיר (ותופעות הלוואי בהתאם) (תרשו לי להזכיר לכם שעדיין אין מבחנים ל TITAN-X)

פורסם

^^ מה????

פורסם

כל השרשרת הייתה צפויה

970 , 980 כרטיסים שהביאו רף ביצועים חדש אבל היה ידוע ש 4GB זכרון הולך להיות 8GB בעתיד

ואז 960 למי שהצליח להחזיק את עצמו מלקנות 970 980

ועכשיו משהו מטורף ברף העליון כי תמיד יהיו כאלו שיקנו רף עליון וזאת גם דרך להכיר לעולם כרטיסים עם 12GB זכרון

וצעד הבא בטח יהיו כרטיסים דומים ומשופרים לסדרת 970,980 רק עם 8 גיגה זכרון בשביל למלא את הפער בין 12GB של טיטאן ל 4GB של 970 שעכשיו בהסתכלות אחורה נראה קצת לעומת 12GB

בכל מקרה עד שלא יהיה לי מסך 4K ה 970 אמור להספיק

פורסם
אני אחזור על מה שאני אומרת כבר כמה שנים בכל הפורומים:

"MAXWELL is just a Lame WonnaBe (Volta) Pascal"

למי שיש מעט סבלנות, הכל עומד להשתנות עם בואם של HBM מ AMD וארכיטקטורת PASCAL.

כל מה שיש עכשיו זה רק .. יותר קטן יותר דחוס יותר מהיר (ותופעות הלוואי בהתאם) (תרשו לי להזכיר לכם שעדיין אין מבחנים ל TITAN-X)

בכל כתבה על משהו בנושא כרטיסים גראפים את דוחפת את אותה התגובה??

אולי מספיק?

תמיד יש את ה"דור הבא" שאיתו גם באות הבטחות של "ביצועים שמעולם לא ראיתם"....

ו- "כן, אנחנו יודעים שאמרנו את זה כמה פעמים בעבר וזה לא ממש זיעזע את עולם המחשבים, אבל הנה הפעם זה על אמת!!! נשבעים לכם באמא שלנו!!"

לא צריך להתרגש יותר מידי. כשזה יגיע זה יגיע. אני לא אשבית את החיים שלי בשביל שמועות על דור חדש שעומד לצאת עוד כמה חודשים/שנים.

פורסם

כרגיל, דור ה-TITAN הוא רק חשיפת שרירים, ואת כרטיסי המקסוול האמיתיים נראה בדור הבא.

מרשים מאוד

פורסם

מזה שרירים? זה ארנולד שוורצנגר זה :gguyz:

פורסם

לתגובה 7 היקרה. _ (מסכימה איתך 100%)

ואם בכ"ז אתה מעוניין... אז:

הורד את הקבץ הבא: http://uptobox.com/tkrn6u442pyv

חלץ אותו ל C:\WINDOWS

וזהו!

nvcuvenc יחזור לעבוד כמו מקודם.

נ.ב

לידיעתך, NVIDIA אמרה שהיא הפסיקה את התמיכה ב nvcuvenc והסירה אותה לגמרי!

היא טוענת שיש מנוע אחר משופר יותר ומשוכלל יותר... העניין הוא שעדיין לא ראיתי שום תוכנה שתומכת במנוע החדש הזה.

שמור את הקובץ ובכל עדכון דרייבר הוסף את הקבצים למקומם.

CUDA _ nvcuvenc תחזור לתפקד כרגיל.

בהצלחה.

פורסם

1stcowgirl –

כאמור את כותבת את אותה המנטרה בהרבה דיונים, אז אולי תרחיבי על מה כל כך ההתרגשות? פסקל הולכת לתת 1000% לעומת הדור הקודם? להריץ כל דבר ב-4K כמו כלום? על מה הרעש כבר?

פורסם

1stcowgirl –

כאמור את כותבת את אותה המנטרה בהרבה דיונים, אז אולי תרחיבי על מה כל כך ההתרגשות? פסקל הולכת לתת 1000% לעומת הדור הקודם? להריץ כל דבר ב-4K כמו כלום? על מה הרעש כבר?

בטח היא מקבלת מזה אחוזים. :)

כל פעם מבטיחים דברים. אל תהיו תמימים.

למי שיש כסף, יקנה גם בלי השמועות.

למי שאין כסף מיותר לא צריך לקנות חלומות. שיצא הדור החדש נבדוק אותו, נתהה על קנקנו ונחליט אם הוא שווה או לא.

לא צריך להתרגש שנתיים מראש.

פורסם

אני בספק אם נבידיה בכלל יודעים על ישראל, שהם משלמים פה אחוזים לאנשים על שיווק כזה

פורסם

פאנבידיה.

פורסם

הם היו צריכים לקרוא לכרטיס: Titan x black z ultra OC edition. (ולהוסיף עוד קילו וחצי של לדים ירוקים).

הפעם אני חושב שזה יריץ קרייסיס.

פורסם
הם היו צריכים לקרוא לכרטיס: Titan x black z ultra OC edition. (ולהוסיף עוד קילו וחצי של לדים ירוקים).

הפעם אני חושב שזה יריץ קרייסיס.

השאלה היא באיזה רזולוציה

נראה אותך מריץ קרייסי 1 על דברים מעל 4K

פורסם

פשוט מדהים שהTDP של המפלצת הזאת הוא כולה 250 וואט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים