עבור לתוכן

מחשב לא עולה לאחר הוספת SSD

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי מחשב Asus Q400A שלו הוספתי כונן SSD לפי המדריך שמופיע בנעוץ.

בקצרה, הסרתי את הצורב ואת ה-HDD. את ה-HDD התקנתי במגירה ייעודית והכנסתי במקום הצורב. במיקום הישן של ה-HDD והתקנתי את ה-SSD.

הפעלתי המחשב ושיניתי את הגדרות הביוס כדי שה-HDD יעלה ראשון, שמרתי והפעלתי מחדש, הכל עבד כשורה, כיביתי את המחשב וסגרתי את המכסה והבורג.

בפעם השנייה שהפעלתי את המחשב המצב הסתבך ועכשיו המחשב רק מפעיל עצמו, אך לא ממשיך מעבר לכך, ז"א הוא לא מגיע אפילו למצב שהביוס עולה וגם לא נותן להיכנס לתפריט של הביוס!

ניסיתי לחזור על כל התהליך בצורה הפוכה, אך זה לא עזר. הסרתי את ה-SSD והפעלתי רק עם ה-HDD שהוא במיקום המקורי שלו, אך גם כאן לא הייתה הצלחה. ד"א גם בלי שום דיסק מחובר הוא לא מסכים להיכנס לתפריט של הביוס.

האם יש למישהו מושג מה הבעיה ואיך פותרים אותה או לפחות מה לא עשיתי נכון?

אשמח לעזרה! תודה מראש

פורסם

נסה לפרוק מתח,

הוצא את הסוללה של המחשב הנייד נתק את המטען,

ותלחץ כמה פעמים על כפתור ההדלקה.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את זה כבר, אך ללא הצלחה. גם לפני כל פעולה שלי במחשב ביצעתי פריקת מתח, אז אני לא בטוח שזה הכיוון

פורסם

הוצאת סוללה ביוס, ניקוי מגעי הזכרונות ?

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להסביר לי איך אני מגיע לאותה סוללה? ואיך אני מבצע את ניקוי המגעים המדובר?

תודה!

פורסם

הוצאת סוללת הביוס תהיה בעייתית כי היא נמצאת באזור הצורב מתחת למקלדת ותצריך ממך לפרק את המחשב כדי להוציאה.

אתה יכול לראות את מיקום הסוללה בסרטון הבא , דקה 3:41 (החלק הצהוב) -

ניקוי מגעים אתה יכול לבצע עם ספריי אוויר דחוס ומברשת עדינה

נערך על-ידי dfcorp

פורסם
  • מחבר

ביצעתי את כל השלבים, קרי ניקוי מגעי זיכרונות עם חומר יעודי, ניתוק סוללת הביוס למספר שניות והחזרתה למקום, הרכבה של הכל חזרה ושוב המחשב לא עולה!! יש עוד מה לעשות או שהדבר כבר מצריך מעבדה?!

תודה לכולם

פורסם

שלום לך

קודם כל אם מוציאים את הסוללה שך הביוס אז יש לחכות 60 שניות ואז להחזיר ולא כמה שניות כמו שאמרת שעשית , דבר שני נסה לחבר רק את הדיסק הקשיח שאינו ssd אל המחשב בחיבור המקורי שלו ולא במגירה שמחליפה את הצורב

אני כולי תקווה שלא יצרת איזשהו קשר בזמן שביצעת את כל הפעולות הללו אם אתה לא מסתדר זה לא בושה לפנות לבעל מקצוע שיפתור לך את התקלה

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

טוב, פירקתי את המחשב בשנית והוצאתי את הסוללה של הביוס, המתנתי מספר דקות וחיברתי הכל בחזרה ממש למצב המקורי שבו ה-HDD במיקום המקורי שלו והצורב גם כן.

למרות כל המאמצים המחשב לא עולה! הוא רק נדלק ולא קורא שום דבר פרט לזה....

ניסיון אחרון לפני מעבדה, האם למישהו יש רעיון נוסף שיכול לעזור לי לפתור את הבעיה?

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים