פורסם 2015 במרץ 210 שנים שלום,מבקש ייעוץ בבחירת מחשב נייד לצורכי לימודים בתקציב של כ-3500 ש"ח. תשובות לשאלות:* מטרות המחשב? לימודים, אופיס, אינטרנט* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14'', מניח שעדיף מאט (?)* רזולוציית המסך? לא חשוב* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא* משקל רצוי? כמה שיותר נמוך, מיועד לנשיאה יומיומית* האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא* Bluetooth? כן* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה* כונן אופטי? לא* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- איןמתלבט בין:1. Lenovo IdealPad U430P2. Lenovo Flex 23. Dell Vostro 5470בחירתי הטבעית היא הדל, אבל קראתי על לא מעט מקרים של בעיות קליטה ב-WiFi ואני לא רוצה לקחת סיכון. אשמח לדעות נוספות בעניין אם יש.מבין הלנובו - לא יודע מה עדיף.אודה לעזרתכם.
פורסם 2015 במרץ 210 שנים תבדוק גם את ה-E7440, ראיתי שיש אותו למכירה סביב המחירים של המחשבים שרשמת. רק תוודא אחריות רשמית (!)
פורסם 2015 במרץ 310 שנים מחבר אני מחפש מ-KSP בלבד, ואין להם אותו. מה גם שאני מנסה להיסגר על אחד מ-3, עכשיו הפכת את זה לאחד מ-4...פרט למשקל כבד יותר (200 גרם), נראה שה-Flex 2 עדיף על ה-u430p בכל פרמטר. אני צודק?
פורסם 2015 במרץ 310 שנים לא בזמן סוללה.כמו כן ב-U430P אתה יכול לשים כונן SSD בחיבור M2 NGFF בנוסף לכונן המכני (בעלות של כ-350 ש"ח ל-128GB בהזמנה דרך Amazon)המסך ב-U430P מט בסיסי וב-FLEX 2 הוא FHD IPS מגע מבריק.
פורסם 2015 במרץ 410 שנים מחבר נושא ההארדיסק פחות משנה לי.מבחינת המסך - מט עדיף ממבריק (אני מניח?), אבל IPS עדיף מ-TN. איזה הבדל משמעותי יותר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.