עבור לתוכן

באילו משחקים שיחקתם השנה ומי מהם היה הטוב ביותר?

Featured Replies

פורסם

לצורך העניין "השנה" = 365 הימים האחרונים.

משחקים שסיימתי השנה והציון שאני נותן להם:

9.5 - The Cat Lady

9 - Brothers: A Tale of Two Sons

9 - Contrast

8 - Lifeless Planet

7.5 - The Stanley Parable

6.5 - To the Moon

6 - Tomb Raider: Legend

משחקים שהתחלתי לשחק ואני חושב שיש סיכוי סביר שאסיים אותם מתישהו:

Prey, Bastion, Child of Light, Mind Path to Thalamus, FC3 Blood Dragon, UT3

משחקים שהתחלתי לשחק ולמרות שהייתי רוצה לסיים אותם הסיכוי שזה ייקרה כנראה די נמוך:

Quake 4, Half-Life 1, Beyond Good & Evil, The Longest Journey, Euro Truck Simulator 2

משחקים שהתחלתי לשחק ואין לי כוונה לסיים:

The Binding of Isaac, Paranautical Activity

אגב, קניתי לפני כמה חודשים הגה לוג'יטק G27 והתחלתי לשחק בלא מעט משחקי נהיגה, אבל בינתיים אחוז ההתרסקויות שלי גבוה מאוד מה שקצת הוציא לי את הרוח מהמפרשים. זה באמת שונה מאוד מנהיגה בכביש (ששם למרבה השמחה אני לא נוטה להתרסק). אני מתכוון לחזור למשחקים האלה בהמשך, אבל כרגע משחק במשחקים אחרים.

פורסם

Ultra Street Fighter IV

פורסם

this war of mine

פורסם
this war of mine

הוא משחק כזה טוב כמו שכולם אומרים?

אני מתלבט אם לקנות אותו מאז שהוא יצא...

פורסם

בהחלט, המשחק הראשון שמוגדר כ survival שאני באמת מרגיש שאני צריך לדאוג לחברי הקבוצה שישארו בחיים והבונוס הגדול המשחק לא כולל זומבים, ככה שסוף סוף יש היגיון.

פורסם
Mandheling את euro truck simulator 2 אי אפשר ממש לסיים כן? ;) זה פשוט לנהוג ולנהוג ולנהוג ולנהוג... דרך אגב איך זה עם ההגה?
פורסם

Mandheling סיימתי לפני כמה ימים את FC Blood Dragon. שחק ותסיים אותו, אתה מסיים אותו בערב אחד מלא צחוקים וכיף :)

סיימתי אותו על 99% תוך כ- 4 שעות (99% כי יש stat אחד של כלי רכב שנסעת בהם שלא הצלחתי להשלים כי רכב אחד מופיע לעיתים מאוד נדירות אם בכלל מחוץ למשימה אחת מסויימת) אם כי יש עוד כמה achievements שצריך להשלים

אגב את

The Binding of Isaac אי אפשר ממש "לסיים". טכנית כן, אבל זה run של כשעה שכל פעם משתנה רנדומלית, ככה ש- run מסויים אתה כן יכול לסיים, אבל את המשחק עצמו כנראה שלא

פורסם

כן אפשר לסיים במובן של "להגיע עד הסוף". הבעיה היא שלהגיע עד הסוף דורש לסיים אותו כמה וכמה פעמים (צריך לסיים את שלב ה"רחם" 9 פעמים לפני שאפשר להמשיך לשלב הבא).

פורסם

המשחק הכי טוב ששחקתי השנה היה BF4 (למרות שאם אני לא טועה יש מצב טוב שהוא יצא לפני יותר משנה).

מדהים כמה "הטעם" של כל אחד במשחקים ממש שונה מהאחר...

פורסם
  • מחבר
Mandheling את euro truck simulator 2 אי אפשר ממש לסיים כן? ;) זה פשוט לנהוג ולנהוג ולנהוג ולנהוג... דרך אגב איך זה עם ההגה?

נתחיל מלסיים משימה במשחק...

ההגה מגניב, אבל במשחק הזה קשה לי לשמור על הנתיב ולקחת פניות כמו שצריך. זה מאוד שונה מנהיגה במכונית אמיתית (אולי כי זו סימולציה של משאית).

Mandheling סיימתי לפני כמה ימים את FC Blood Dragon. שחק ותסיים אותו, אתה מסיים אותו בערב אחד מלא צחוקים וכיף :)

סיימתי אותו על 99% תוך כ- 4 שעות (99% כי יש stat אחד של כלי רכב שנסעת בהם שלא הצלחתי להשלים כי רכב אחד מופיע לעיתים מאוד נדירות אם בכלל מחוץ למשימה אחת מסויימת) אם כי יש עוד כמה achievements שצריך להשלים

אתה כנרה שחקן הרבה יותר מוכשר ממני. לי מאוד הפריע שלמשחק אין שמירות.

אגב את

The Binding of Isaac אי אפשר ממש "לסיים". טכנית כן, אבל זה run של כשעה שכל פעם משתנה רנדומלית, ככה ש- run מסויים אתה כן יכול לסיים, אבל את המשחק עצמו כנראה שלא

זו הסיבה שבגללה כתבתי שאני לא רואה את עצמי מסיים אותו אי פעם. אבל בכל מקרה העניין אני גם לא מתכוון לשחק בו יותר. אני לא מת על הז'אנר הזה.

פורסם

היו הרבה משחקים שאהבתי, אבל אחד שהכי הפתיע אותי היה one finger death punch. כ"כ כיף וכ"כ פשוט.

עוד משחק שאני יכול לציין לטובה זה life is strange. אולי אפילו אפשר להגדיר אותו כסיפור אינטראקטיבי יותר ממשחק בדומה למשחקים האחרים בסגנון אבל הוא בהחלט מרתק.

בכלל, אין משחקי AAA שאני יכול ציין שמאוד הפתיעו אותי. יש כמה שעדיין לא שיחקתי (כמו alien isolation ו-Middle-earth) בגלל שהם לא נראו לי שווים קנייה כרגע, אז אולי בעתיד שתהיה הנחה משמעותי אני אקנה.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

סיימתי את Gone Home ואני נותן לו את הציון 5. הדבר הטוב ביותר שאני יכול לכתוב על המשחק הזה הוא שהוא קצר. באופן כללי מדובר במשחק משעמם, חסר אתגרים, ועם אווירה של סרט אימה שלא קשורה כלל למתרחש בפועל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים