עבור לתוכן

האם מהפכת האינטרנט בארץ החלה?

Featured Replies

פורסם

האם רפורמת השוק הסיטונאי, שמאפשרת לכל חברה להציע לכם חבילה אחודה של תשתית וספק אינטרנט, תוכל להביא לתחרות מוגברת ומהפכה אמיתית בעולם האיטרנט הארצישראלי? כנראה שכן, אבל זה עוד יקח זמן

לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%9d-%d7%9e%d7%94%d7%a4%d7%9b%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%a8%d7%a0%d7%98-%d7%91%d7%90%d7%a8%d7%a5-%d7%94%d7%97%d7%9c%d7%94/

• תגובות 36
  • צפיות 9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שחכתם מ fast על תשתית הכבלים :

http://fast.net.il/?p=20t

תשתית + ספק במהירות 12/1 מגה 70 ש"ח.

תשתית + ספק במהירות 30/1.5 מגה 80 ש"ח.

תשתית + ספק במהירות 100/2 מגה 90 ש"ח.

לא יודע למה שאר הספקים לא מציעים משהו דומה על הכבלים

פורסם

אולי המעבר לא חלק כמו שציפינו לו, אבל משתלם? בוודאות.

הרי רק על הפילוג המיותר הזה שהיה אנחנו חוסכים 20-30 (ואולי אפילו יותר) כמו שאמרת, אז נניח שלקוח ממוצע חוסך 30 = 360 בשנה...

לא זכור לי כמה עולה המודם שאקספון מפנים אליו, אבל גם אם הוא עולה 700 (נניח) אז אתה כבר מחזיר את כל העלות שלו בתוך שנתיים בלבד ולא ממשיך לשלם עליו שכירות לבזק/כל ספקית אחרת...

בנוסף יש לזכור שלמי שלא מזמין יותר מ15M לא באמת חייב את הראוטר שבזק משתמשים בו (מסוג VDSL) ויכול לקנות בכמה שקלים בודדים מודם ו/או ראוטר פרטי רגיל בלבד.

פורסם

זה אולי חבילת 100 מגה אבל זה 100 מגה לארץ לאירופה הפינג עדיין יהיה גבוה ונקבל אולי חצי במקרה הטוב.

פורסם

off topic:

האם גם הראוטר שHOT מציעה (מעל 12מב) פולט קרינה מסוכנת?

פורסם

נשמע טוב!

רק חבל שזה רק עם הספק של בזק, אין לי תשתית בזק בבית.

נחכה עוד קצת :-)

פורסם

תסתכל על ההודעה השניה

פורסם
off topic:

לכל ראוטר יש אפשרות לכבות את הפונקציות האלחוטיות שלו, אין אלחוטיות = אין קרינה , אבל כמובן שצריך לחבר הכל עם כבל רשת והסמראטפונים יעבדו עם האינטרנט הביתי

רק דרך חיבור פיזי.

למזלי אין לי סמארטפון ואני תמיד משתמש במודם כאשר הפונקציות האלחוטיות שלו כבויות.

חוסר נוחות >>>גידולים סרטניים.

פורסם
off topic:

כל ראוטר שמריץ רשת WiFi פולט קרינה.

יש כאילו שיגידו שהיא לא מסוכנת, למרות ש- WiFi עובד באותו תדר של מיקרוגל. תחליטי בעצמך אם זה נראה לך מסוכן או לא.

החיסרון של ראוטרים כמו HOTBOX, שהם מאוד מוגבלים ובדר"כ אין אפשרות להנמיך את עוצמת השידור או לכבות את המשדר בשעות מסויימות למשל.

פורסם

כל עוד אתה לא משתמש בראוטר ככרית אין שום בעיה של קרינה.

פורסם
כל ראוטר שמריץ רשת WiFi פולט קרינה.

יש כאילו שיגידו שהיא לא מסוכנת, למרות ש- WiFi עובד באותו תדר של מיקרוגל. תחליטי בעצמך אם זה נראה לך מסוכן או לא.

WIFI לא עובד באותם תדרים של מיקרוגל(המכשיר).

הוא כן נמצא בטווח של הגלים שמוגדרים מיקרו-גל.

כל גל, בכל אורך, בכל תדר, משפיע על הקטבים המגנטים במולקולות של המים.

הסיבה שמיקרוגל מחמם, היא שהגלים עולים ויורדים בדיוק בקצב שמצליח להזיז את המולקולות של המים ולגרום לחיכוך שמייצר חום.

גלים בתדר נמוך או גבוה יותר, אינם מספיק מהירים או איטיים כדי לגרום לאותה התזוזה במלוקולות.

כי איך שהגל מתחיל לסובב את המולקולה, הוא משנה קוטביות ומתחיל לסובב אותה לצד השני.

כך שבעצם הגל מבטל את כוחו.

זה כמו לנסות להזיז חפץ ע"י דחיפתו לשני כיוונים מנוגדים בכוח שווה.

מעבר לכך אין שום דבר שונה במיקרוגל מכל גל אחר.

רק הקצב והאורך בו הוא נע.

בגלל האורך שלו הוא מסוגל לעבור דרך חומר אורגני.

גלים קצרים יותר כמור האור אינם יכולים לעשות זאת.

אך גלים עוד יותר קצרים כמו XRAY כבר מצליחים, ומשם והלאה יש להם השפעות מזיקות עד כדי הרסניות.

פורסם

Art Tatum

עשיתה לי קרינה עם עודף המידע שהבאתה לי,

אתה מדען במקרה? או סתם משתדל לדעת הכל? :)

תודה על המידע אגב.

פורסם

מדען? :lol: ממש לא.

זה בערך מה שהבנתי מהחוג למדעים לפני עשרים ומשהו שנה.

יש לזה הגיון ויזואלי יפה וברור.

פורסם

למה ההבדלים במהירות כלכך גדולים והבדל המחירים כלכך קטן?!

למה ללכת על 15 מגה כשהמחיר הוא 10 שקלים הבדל ל100?!

השיטת תמחור ממש מטומטמת ומכריחה לקחת את ה100 מגה אחרת פשוט יוצאים "פראיירים".

אני לא חושב ש15 או 30 מגה צריכים לעלות ביחד יותר מ30-50 שח .

פורסם

הפוך גוטה.

30 ש"ח לא מצדיקים את התקנת התשתית וניהול חשבון הלקוח בכלל. יש עלות מינימלית לתחזוקה של מנוי, בלי קשר למהירות שלו.

אתה רוצה שיהיה הפרש גדול בין 15 מגה ל-100 מגה? הם פשוט יעלו את המחיר של ה-100....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים