עבור לתוכן

כמה הנייד שלי שווה? (נייד גיימינג כבד וחזק)

Featured Replies

פורסם

Asus N75SL

17 "

16GB RAM

Nvidia 635M

I7 27670QM

1 X 128GB SSD

1 X 1TB HDD

(כן, קיימים 2 סלוטים במחשב)

המחשב כבד וגדול ובשימוש שנתיים וחצי.

נקנה בארץ עם קבלות.

בכמה לדעתכם ניתן למכור אותו?

בברכה,

דניאל.

נערך על-ידי dan_l2

פורסם

נייד "גיימינג" עם 635M. רגע, חכה שאסיים לצחוק.

פורסם
נייד "גיימינג" עם 635M. רגע, חכה שאסיים לצחוק.

1+

לגיימינג הוא לא בנוי.. אולי מיינקרפט חח

2500 שקל, אם יהיה לך מזל. ראיתי מחשב עם 660M + מעבד I7 דור 3 ב3300

נערך על-ידי Epidem

פורסם
  • מחבר

אוקי, אולי הכרטיס מסך לא חזק יותר מדי.

אבל המחשב עדיין חזק מאוד, מצוין להרצת VM

ומריץ כמעט כל משחק היום, פשוט לא על הגדרות מקסימליות.

2500 שקל? באמת?

פורסם

כן, 2500 שקל, "באמת". במיוחד בשבילך עשיתי עכשיו חיפוש ביד-2 ומצאתי ניידים טובים יותר למשחקים גם בפחות מזה (כמו I5+8GB+850M ב2000). מיותר לציין שהמחשב הזה, בהבדל משלך, באחריות לעוד שנתיים ומשהו, ולא לחצי שנה.

ולגבי הרצת משחקים על המחשב שלך, די לשקר. "לא על הגדרות מקסימליות"? אולי "על הגדרות מינימליות. לפעמים".

פורסם
  • מחבר
כן, 2500 שקל, "באמת". במיוחד בשבילך עשיתי עכשיו חיפוש ביד-2 ומצאתי ניידים טובים יותר למשחקים גם בפחות מזה (כמו I5+8GB+850M ב2000). מיותר לציין שהמחשב הזה, בהבדל משלך, באחריות לעוד שנתיים ומשהו, ולא לחצי שנה.

ולגבי הרצת משחקים על המחשב שלך, די לשקר. "לא על הגדרות מקסימליות"? אולי "על הגדרות מינימליות. לפעמים".

אז מחשב עם כרטיס מסך יותר טוב עם אחריות שווה יותר?

כשכל שאר המפרט של המחשב שלי חזק יותר?

(i7, ssd, 16gb)

פורסם

במילה אחת, כן - אם אתה מחפש מחשב לגיימינג. זה שקנית מחשב ששם דגש על הדברים הלא נכונים ולכן עלה הרבה כסף, לא אומר שהוא שווה יותר.

פורסם

אפשר קישור בפרטי לנייד הזה?

משום מה כל הניסיונות שלי ביד2 לחפש 850M לא צלחו עם המחיר שציינת.(יותר בכיוון של 5 אלף),וגם ניידים אחרים רוצים עליהם מחירים דיי מוגזמים,אולי אני לא מחפש טוב ככל הנראה..(רושם בחיפוש דגם כרטיס מסך)

פורסם

yad2 לא מאפשרים לינקים ישירים להודעות. חפש מחשב נייד ב2000 שקל, זו תהיה אחת התוצאות הראשונות.

פורסם
אפשר קישור בפרטי לנייד הזה?

משום מה כל הניסיונות שלי ביד2 לחפש 850M לא צלחו עם המחיר שציינת.(יותר בכיוון של 5 אלף),וגם ניידים אחרים רוצים עליהם מחירים דיי מוגזמים,אולי אני לא מחפש טוב ככל הנראה..(רושם בחיפוש דגם כרטיס מסך)

גם אני חיפשתי את זה בשביל לראות, המוכר רשם את הכרטיס מסך כ - gtx850 במקום כ - gtx850m אבל למעשה זה האחרון (מחשב נייד - m = mobile)

פורסם
yad2 לא מאפשרים לינקים ישירים להודעות. חפש מחשב נייד ב2000 שקל, זו תהיה אחת התוצאות הראשונות.

המזל לא איתי,התקשרתי אליו עכשיו,טוען שמכר את הנייד הזה ב1900 ש''ח

מיותר לציין שרוב הניידים שנמצאים ביד2 מבקשים עליהם מחיר מוגזם,לצערי לא מצאתי כלום ואני מחפש כבר קרוב לחצי שעה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

1900, מחיר סביר.

אני מכרתי לפני חצי שנה ב1750 ש"ח את המחשב הזה:

Asus G53JW

i7-740QM

Nvidia GTX460M

8GB DDR3

15.6 FHD

במצב פיזי מצוין- כחדש עם 3 סוללות ו2 מטענים.

המחיר של חומרה יורד מהרגע שרכשת, אין מה לעשות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים