עבור לתוכן

Pebble Time: השעון החכם ששובר את כל השיאים ברשת

Featured Replies

פורסם

החברה שהביאה לשוק השעונים החכמים מתחרה המגובה על ידי יותר מ-68 אלף אנשים משחזרת את ההצלחה שלה בשנית, הפעם עם מסך צבעוני, ממשק ידידותי והרבה לקחים

לכתבה: http://hwzone.co.il/pebble-time-%d7%94%d7%a9%d7%a2%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%97%d7%9b%d7%9d-%d7%a9%d7%a9%d7%95%d7%91%d7%a8-%d7%90%d7%aa-%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%a9%d7%99%d7%90%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%a8%d7%a9%d7%aa/

פורסם

מיותר כמו כל הדברים שאתה קורא להיום מיותרים. סמארטפונים, שעונים, מעבדים, כרטיסי מסך, מחשבים שלמים, הכל מיותר לחלוטין. בואו נכנס לאתר טכנולוגיה ונקרא לכל פיסת חדשנות "מיותר".

בואו ונחיה כמו אנשי מערות כי הכל מיותר. גישה מאוסה עד בחילה.

פורסם

רק נותר לחכות לשעון מעוגל של pebble ואני רוכש אחד, לא מצליח להתחבר לשעון מרובע מרגיש לי כאילו אני מניח טלפון עם מסך קטן על היד.

פורסם

מה רע ב 360/G Watch R? המחיר?

פורסם

חיי הסוללה, לא מעוניין במכשיר שמחזיק לי ליום או במקרה הטוב ליומיים.

פורסם

יש בזה משהו חצוף בצורה לא נורמלית. החברה מכרה מעל מיליון שעונים, למיטב ידיעתי זה מוגדר בתור הצלחה, ובכל זאת כשהגיע הזמן ל"דור הבא" הם באים לקבץ נדבות בקיקסטארטר שוב. ולא רק זה, תכלס הם משתמשים בקיקסטארטר בתור מערכת Pre-order.

פורסם

נו, ומה הבעיה בזה? הם פוגעים במישהו? עוברים על תנאי השימוש של קיקסטארטר אולי? כלפי מי הם חצופים בדיוק?

פורסם

האנימציות המצויירות "המצחיקות בצורתן" זו הצורה הכי גאונית שניתן להעלות על הדעת להתמודדות עם מגבלות הפריים לשניה של מסכי דיו אלקטרוני.

פורסם

אין תמיכה בעברית.

עם כל זה שאני אישית מעדיף אנגלית, עדיין 90% מהחברים/משפחה שלי הם דוברי עברית.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

סלחו לי על ההקפצה היחסית, אבל לאחר חודשים של התלבטויות רבות, הזמנתי השבוע את Pebbel time דרך איביי.

עזבו את זה שאני צריך למצוא דרך להביא את זה לארץ דרך החבר מוושינגטון שרשמתי את הכתובת שלו למשלוח כי בארץ יזיינו אותי עם מע״מ ומס קניה, מה עושים אם חלילה זה מתקלקל? יש מקום בארץ שיכול לתקן שעוני Pebbel?

מתישהו השעון יעשה עליה ומישהו ייבא אותו ארצה? עצוב לומר זאת בהתחשב בכך ש-2 מהמנהלים של החברה הם ישראלים.

פורסם

בדיחה טובה. אתה יודע גם שאין תמיכה נורמלית בשפות ימין לשמאל כמו עברית ?

מסי קנייה יש בארה"ב (כ 10%) ובארץ יש מע"מ.

פורסם

בארץ זה גם מע״מ וגם מס קניה.

הוא עלה לי איזה 800 שקל, אז אצטרך להוסיף 300 שקל לפחות.

ברור לי שזה לא תומך בעברית, ואין לי בעיה עם זה למרות שהייתי מעדיף שזה כן יתמוך בעתיד.

עובדה שאנשים פה קונים את זה (לא המון) כי השעון מצא חן בעינם, ובין השאר כי לא בא להם שעון שצריך להטעין אותו כל כמה שעות, יהיה משוכלל אשר יהיה.

אני אוהב אל השעון הזה, ומה שאני רק רוצה בשלב זה זה שיגיע ארצה, שאהנה ממנו ואם חס וחלילה יתקלקל, שיהיה מקום שיתקן.ברור לי שהמשאלה השלישית כרגע לא ריאלית, אבל לקוות מותר.

אני לא רוצה אף שעון חכם אחר.גם לא של סמסונג.

פורסם

איפה בדיוק ב EBAY הוא עולה 800 שקל ?

פורסם

מן הסתם מוכרים באיביי אנשים שהשתתפו בפרויקט בקיקסטארטר וכבר קיבלו את השעונים.

זכיתי שם במכרז.שילמתי משהו כמו 15 דולר יותר מהמחיר הרשמי של השעון שמהיום הוא בסטטוס של

pre order.

רק שיגיע לארץ כמה שיותר מהר.עם זה שאין עברית אסתדר, ואם חס וחלילה יתקלקל, יש לי גיסה ואח בלונדון.שם יש לשעון אבא ואמא.במקרה הגרוע אשלח להם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים