פורסם 2015 בפברואר 2510 שנים שלוםיש לי כרטיס מסךMSI R9 280Xכבל HDMI מחובר לטלוויזיה ועובד עם סאונד.כבל נוסף DVI-I מחובר למסך מחשב שכולל רמקוליםקראתי שאפשר להעביר סאונד למסך במידה והכרטיס תומך ב HDCP ניסית לחבר את הכבל למסך מחשב וגם לטלוויזיה בעזרת מתאם HDMI ולא עובד לי הסאונד, יש לי רק תמונהאשמח להכוונהאולי צריך מתאם מיוחד? כבל מיוחד?הגדרות כלשהם?או תשובה חד משמעית שאין אפשרות - כי יש עדויות ברחבי גוגל שכן אפשרתודה לכולם
פורסם 2015 בפברואר 2510 שנים זה תלוי מה מימשו בכרטיס.יכול להיות שבכרטיס שלך לא מימשו סאונד דרך DVI כי יש גם יציאת HDMI.כמו כן, ממה שזכור לי בשלב מסוים AMD עשו שינוי בכרטיסים שלהם כך שרק כשמשתמשים במתאם מיוחד שלהם אפשר להוציא סאונד דרך DVI.בקיצור, צריך לחפור בפורומים.
פורסם 2015 בפברואר 2510 שנים איזה מסך מחשב?בצד של המסך אתה מחבר HDMI?אם אני לא טועה, DVI-D זה חיבור דיגיטלי, שהוא בעצם HDMI ויכול להעביר גם קול.אבל DVI-I זה בעצם VGA שלא מעביר סאונד... נערך 2015 בפברואר 2510 שנים על-ידי Gimel
פורסם 2015 בפברואר 2510 שנים DVI-A זה VGA.DVI-I זה DVI-D + DVI-A.וכמובן, בצד המסך צריך להיות HDMI (לא מכיר מסכים שיודעים לקבל סאונד דרך DVI).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.