עבור לתוכן

חיבור DVR לראוטר שבמרחק מאה מטר

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי DVR שנמצא במרחק מאה מטר מהראוטר יש לי כמה שאלות

א. האם כבל רשת cat5 אפקטיבי במרחק הזה (עם התחשבות במגבלות הראוטר) כי חיפשתי ברשת וחלק אומרים שכן וחלק אומרים שלא

ב. האם חיבור סוויץ בין הראוטר לDVR יפתור את בעיית הטווח?

ג. בהנחה שאני מחבר סוויץ האם זה משנה באופן כל שהוא את צורת הגדרות הIP והפורט פוורורדינג?

תודה מראש לעוזרים :)

פורסם
שלום יש לי DVR שנמצא במרחק מאה מטר מהראוטר יש לי כמה שאלות

א. האם כבל רשת cat5 אפקטיבי במרחק הזה (עם התחשבות במגבלות הראוטר) כי חיפשתי ברשת וחלק אומרים שכן וחלק אומרים שלא

ב. האם חיבור סוויץ בין הראוטר לDVR יפתור את בעיית הטווח?

ג. בהנחה שאני מחבר סוויץ האם זה משנה באופן כל שהוא את צורת הגדרות הIP והפורט פוורורדינג?

תודה מראש לעוזרים :)

א. אם מדובר ב-100 מטר בדיוק - המינימום הוא CAT5E ועדיף CAT6. אם מדובר ביותר מ-100 מטר כבל לא יסייע לך - ראה תשובה ב'.

ב. כן

ג. לא

פורסם

1 כבל רשת CAT5E מוגבל להעברת אות חשמלית עד 100 מטר לאחר מכן ישנה הנחתה באות החשמלית, כדי ולהגביר בחזרה את האות החשמלית צריך משחזר אות Repiter

2 מתג משמש כמפצל רשת וגם כמגבר Repiter אות חשמלית

3 מתג פשוט לא משפע על הגדרות IP

פורסם
  • מחבר

אז בפועל הכי טוב שאני אחבר סוויץ נניח במרחק 50 מטר (עם כבל מוצלב) מהראוטר ואז את הDVR עם עוד כבל 50 מטר(ישר) נכון? (ככה אין סיכון של 5 מטר לפה או לשם)

פורסם

למה כבל מוצלב? אל סוויטש לא מחברים כבל מוצלב. (למרות שסוויטשים מודרנים יודעים איך להצליב בחזרה, וכך גם כרטיסי רשת מודרנים)

בכל מקרה, הייתי שם כבלים איכותים במרחקים כאלו. (גם 50 מטר) מינימום 5e ועם סיכוך יותר מהרגיל.

הפיתרון על רשת החשמל יכול להיות שלא יעבוד. אני מניח שאם מדובר במאה מטרים, אז מדובר בחברה עם מערכת חשמל מורכבת ולא חד-פאזי כמו שיש בדירה רגילה. אם 2 נקודות החשמל הם לא על אותה פאזה, אז כנראה הפיתרון הזה לא יעבוד.

בדקתי לפני מספר חודשים עבור חבר את אותו דגם של TP-LINK (אני חושב) בדירתי הצנועה עם מערכת חשמל פשוטה. המקסימום מהירות שהגעתי היה 10.5 מגהביט, וגם זה היה רק כאשר הם חוברו אל אותו שקע. (ע"י מפצל) כאשר הם חוברו לשקעים אחרים באותו חדר, המהירות ירדה אל 7.5. בקיצור, הייתי נמנע מזה במיוחד במרחקים כאלו גם אם מערכת החשמל פשוטה.

פורסם

כן תוכל לעשות את זה , כבל רשת רגיל לא צריך מוצלב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים