עבור לתוכן

מה כל כך מיוחד בCS GO?

Featured Replies

פורסם

שלום שמעתי רבות על המשחק ובפרט על כך שככל שאתה משחק יותר כך אתה מבין מה כל כך מיוחד במשחק הזה אשמח להסברים בהקדם תודה :)

• תגובות 30
  • צפיות 13.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המשחק הזה לא דומה לשום משחק יריות שאתה מכיר, אתה צריך לכוון..

פורסם
  • מחבר

השאלה שלי היא כזו האם המשחק הזה יותר טוב מבחינת גיימפלי מנגיד BF או FC לאדם לא תחרותי והאם הבנה מעמיקה של המשחק משנה את חווית המשחק והופכת אותו למשחק היריות הטוב ביותר לפחות מסוגו כפי שמעריצים שרופים טוענים? שאלה זו מונעת ממני מלרכוש מחשב חדש מסיבות כאלו ואחרות אשמח לקבל תשובה מפורטת :)

פורסם

אין לך סיפור בCS GO זה פשוט משחק יריות אחד נגד השני (deathmatch, 5vs5, casual(10vs10)

אתה באמת צריך לכוון במשחק הזה, בשונה מBF.

מה שעוד חשוב במשחק הזה זה הסאונד, אתה יכול לדעת איפה מישהו נמצא רק בגללי הרעש הוא מייצר.

פורסם
  • מחבר
אין לך סיפור בCS GO זה פשוט משחק יריות אחד נגד השני (deathmatch, 5vs5, casual(10vs10)

אתה באמת צריך לכוון במשחק הזה, בשונה מBF.

מה שעוד חשוב במשחק הזה זה הסאונד, אתה יכול לדעת איפה מישהו נמצא רק בגללי הרעש הוא מייצר.

לא שאלתי על סיפור אלא על הסיבה שיש לו קהל מעריצים כ"כ רחב שטוענים שרק אם משחקים במשחק הרבה ולומדים את הטקטיקות ניתן להבין מדוע המשחק הזה הוא הFPS הכי טוב, האם באמת כך הדבר? בנוסף ראיתי הרבה יוטיוברים ואנשים שאני מכיר באופן אישי שהתחילו בBF וCOD ועברו לCS והשאלה שלי היא למה והאם יכול להיות שזה יקרה גם לי?

פורסם

הסיבה שהופכת את CSGO וגל סדרת CS למיוחדת בפרט היא מכינת ירי מיוחדת.

בשונה מרוב משחקי ה-FPS בשוק, ב-CS ברוב הנשקים הירי מתבצע מהאגן ללא שימוש בכוונת. בנוסף, לכל נשק יש רתע שונה שמוביל למסלול ירי שונה. כתוצאה מכך מתפתחות שיטות ירי שונות עם מגוון נשקים.

מלבד זאת יש גם את כל הנושא הפסיכולוגי של קבוצה שצריכה להטמין פצצה ושל אחת שצריכה לנטרל אותה או לחלופין לחסל אותה

פלוס נחמד הוא ש-CS הוא משחק עם ארסנל נשקים ישראלי מכובד + צה"ל כקבוצה במשחק

פורסם
פורסם
  • מחבר
הסיבה שהופכת את CSGO וגל סדרת CS למיוחדת בפרט היא מכינת ירי מיוחדת.

בשונה מרוב משחקי ה-FPS בשוק, ב-CS ברוב הנשקים הירי מתבצע מהאגן ללא שימוש בכוונת. בנוסף, לכל נשק יש רתע שונה שמוביל למסלול ירי שונה. כתוצאה מכך מתפתחות שיטות ירי שונות עם מגוון נשקים.

מלבד זאת יש גם את כל הנושא הפסיכולוגי של קבוצה שצריכה להטמין פצצה ושל אחת שצריכה לנטרל אותה או לחלופין לחסל אותה

פלוס נחמד הוא ש-CS הוא משחק עם ארסנל נשקים ישראלי מכובד + צה"ל כקבוצה במשחק

קודם כל תודה על התשובה המפורטת אך בכל זאת אשמח אם תתייחס לחלק השני של השאלה שלי:

הרבה יוטיוברים ואנשים שאני מכיר באופן אישי התחילו בBF וCOD ועברו לCS והשאלה שלי היא למה והאם יכול להיות שזה יקרה גם לי?

פורסם

הרבה אנשים התחילו בשניצל עוף ועברו לדג. למה? כי הם העדיפו.

זה לא איזה תהליך טבעי. פשוט מדובר במשחקים שונים עם משחקיות שונה, זה הכל.

פורסם
  • מחבר

אוקיי ואיך אני יודע אם המשחק מתאים לי? כי כפי שהבנתי לא ניתן לדעת באמת עד שמבינים את המשחק לעומקו...

פורסם

תבקש דמי כיס מאמא ואבא ותשקיע שישים שקלים שלמים במשחק (מחיר מלא, כן?) ואז תוכל לדעת אם המשחק הכל כך מיוחד הזה עשוי להתאים לך.

פורסם
  • מחבר
תבקש דמי כיס מאמא ואבא ותשקיע שישים שקלים שלמים במשחק (מחיר מלא, כן?) ואז תוכל לדעת אם המשחק הכל כך מיוחד הזה עשוי להתאים לך.

זו גם דרך לענות.. :) אך לא שאלתי האם המשחק שווה קנייה אלא האם אוכל להבין את איכות המשחק (לטוב ולרע) מבלי לשחק בו חודש+ מכיוון שהבנתי שעל פניו לא ניתן לדעת האם המשחק מתאים לך או לא יש לציין שזוהי שאלתי האחרונה בנושא אז אשמח לקבל תשובה מעט יותר מכובדת. תודה

פורסם

יש לך שנתיים+ סרטונים בכל הערוצים.

פורסם
  • מחבר

so...? לא ניתן להשוות סרטונים לחוויה פיזית

פורסם

אתה אמיתי?

זה הכי קרוב מבלי לקנות את המשחק שזה מה שאתה רוצה.

לא?

חוויה פיזית.

כמו שאמרו, תקנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים