פורסם 2015 בפברואר 2210 שנים שלום לכולם!חיפשתי באתר ולא מצאתי הרבה מענה לשאלה הזו אז אני מעלה נושא חדש.* מטרות המחשב? צורכי עבודה למשרה מלאה - צריך משהו רציני ועמיד לתוכנה SolidWorks & AutoCad 2015* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 ומעלה, לא משנה מט או מבריק* רזולוציית המסך? HD 1366x768 ומעלה* האם נדרש זמן סוללה ארוך? מחובר לחשמל רוב הזמן, אין צורך ליותר משעתיים* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא* Bluetooth? לא חייב* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?500GB* כונן אופטי? כן* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חייב אבל אשמח לראות* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS, DELL, אבל פתוח להצעות* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) 8G RAMתקציב עד 3.5K ללא חריגות.תודה לכולם
פורסם 2015 בפברואר 2310 שנים מחבר חשבתי על המחשב הנ'לhttp://www.pc-online.co.il/item.php?ps=2877מה דעתכם?
פורסם 2015 במרץ 910 שנים מחבר למישהו יש את המפרט המומלץ לתוכנות הללו?מה שאני מצאתי זה רק את הדרישות הבסיסיות להפעלה, אם יש לכם, אשמח אם תפרסמו, אני כבר אחפש משהו שיתאים.תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.