עבור לתוכן

טיסה לתאילנד עם Turkish Airlines

Featured Replies

פורסם

נראה לי שאנשים פה לא כלכך מבינים את הקטע הזה של סטטיסטיקה.

ברור שלא 100% מהישראלים שטסים דרך טורקיה יעצרו שם ויקבלו מכות ויוכנסו לכלא.

וברור שתמצא הרבה מאוד אנשים שיעידו שהם טסו דרכם והכל עבר חלק.

אבל אי אפשר להתכחש לכך שקרו מקרים, לא פעם ולא פעמיים, שזה לא עבר חלק.

תאילנד זולה, אבל עדיין טיול של חודש בתאילנד (מה שבד"כ עושים) כולל הטיסה זה לכל הפחות 10K ש"ח, לפני קניות/בזבוזים וכאלה אלא נטו מחיה וטיולים.. לדעתי עוד 250$ לכאן או לשם לא משחקים תפקיד, והייתי מעדיף לטוב בחברת טיסה מפנקת יותר גם בלי קשר לסיכון ה"בטחוני". אל תשכח שזאת חתיכת טיסה ארוכה..

פורסם

שאתה אומר מפנקת יותר אתה מתכוון אל על?

פורסם

איכס לא

- - - תגובה אוחדה: - - -

מרווח הרגליים באלעל קטן מאוד (הם דוחסים יותר כסאות על אותו שטח מטוס), ובד"כ תמצא שם חרדים ומשפחות ישראליות (עם ילדים קטנים/תינוקות..) - סיוט.

אבל בעצם כשאני חושב על זה אנחנו מדברים על תאילנד - אין לשם טיסות מישראל באמצעות חברות שמכבדות את הנוסע כמו בריטיש וכו'.. באסה.

אני לא יודע איזה אופציות אחרות יש לתאילנד, בעיקר חברות מהמזרח אני מניח, אבל אם זה אלעל מול טורקיש וההפרש במחיר הוא רק 250$ אז אלעל היא הרע במיעוטו..

עריכה: הצצתי באיזשהו אתר השוואות מחירים, טיסה דרך טורקיש עולה 1800$, וזה דווקא דיי יקר כי יש טיסות זולות יותר ב-1500$ (אייר פרנס), ואפילו 1100$-1200$ (אוזבקיסטן, AEROFLOT [מוסקבה])..

אם כבר זול אז עד הסוף, לא?

(פאק למה המחירים כאלה יקרים?)

עריכה 2: כנראה שבדקתי באתר דפוק. בדקתי עכשיו דרך איסתא והמחירים שפויים יותר. טיסה דרך אלעל ב-1500$ (כשהחזור הוא בטיסה ישירה בלי עצירות), צרפת/רוסיה באיזור ה-1200-1300, ובאמת יש את טורקיש (וגם את ג'ורדניאן) ב-1000$.

נערך על-ידי Milford Cubicle

פורסם

אם זה רק 250 דולר הייתי הולך אל על למרות שהיא זוועה

אבל אתם עדיין עושים מטיסה דרך טורקיה יותר מדי סיפור

פורסם

אפשר באותו מחיר לטוס דרך ג'ורדניאן עם עצירה בעמאן... (עם ירדן לפחות יש לנו הסכם שלום...)

פורסם

למעט ההתנהגות המחפירה בצוק איתן, ג'ורדניאן חברה נהדרת.

יש להם סידור מעולה במטוסים, לכל שני מושבים יש ידיות משלהם.

כלומר הנוסעים 2 ו-3 ברביעיה האמצעית לא צריכים לריב על המשענות לידים.

גם הדיוטי בעמאן זול במיוחד למעשנים.

פורסם

גם בטורקיש :nixweiss:

אם בתעשיות הבטחוניות טסים דרך טורקיה אני בטוח שכולם יכולים

פורסם
נראה לי שאנשים פה לא כלכך מבינים את הקטע הזה של סטטיסטיקה.

ברור שלא 100% מהישראלים שטסים דרך טורקיה יעצרו שם ויקבלו מכות ויוכנסו לכלא.

וברור שתמצא הרבה מאוד אנשים שיעידו שהם טסו דרכם והכל עבר חלק.

אבל אי אפשר להתכחש לכך שקרו מקרים, לא פעם ולא פעמיים, שזה לא עבר חלק.

תאילנד זולה, אבל עדיין טיול של חודש בתאילנד (מה שבד"כ עושים) כולל הטיסה זה לכל הפחות 10K ש"ח, לפני קניות/בזבוזים וכאלה אלא נטו מחיה וטיולים.. לדעתי עוד 250$ לכאן או לשם לא משחקים תפקיד, והייתי מעדיף לטוב בחברת טיסה מפנקת יותר גם בלי קשר לסיכון ה"בטחוני". אל תשכח שזאת חתיכת טיסה ארוכה..

מחזק!

וגם אוסיף חוויה אישית למה *לא* כדאי לטוס דרך "טורקיש" למרות הנמוך יחסית.

בסוף 2014 אני וחבר טסנו לנורבגיה עם קוניקשיין באיסטנבול. יש לי כסא גלגלים חשמלי אז צריך להסביר לאחראיים בדיוק מה לעשות ובעיקר מה לא לעשות כדי לא לגרום נזק. הם בקושי מבינים אנגלית (גם הצוות בטרמינל וגם הדיילות במטוס. במקרה הטוב האנגלית שלהם ממש שבורה), הם בקושי הקשיבו לנו, רצו קדימה כל הזמן ולא ענו לשאלות כמעט. כל הזמן החבר היה צריך צריך לרוץ אחריהם. כשירדנו מהמטוס וקיבלתי את הכיסא שלי היה בו נזק לפנסים כי הם ניסו לקפל את הכיסא דרך הידיות ושברו את החלק שמחזיק את הפנסים.

לפני שתקפצו ותגידו שזו פוליטיקה תנו לי להרגיע אותכם! אין לזה שום קשר לפוליטיקה אלא לתודעת שירות מסריחה וחוסר מקצועיות. ראינו אותם חסרי סבלנות גם למבגורים תורכים ואמריקאיים. יש לי גם תלונות על השירות בארץ לפעמים (לפחות הוא במגמת שיפור) אבל תמיד בטורקיה איכשהו זה כמו אצלנו, רק גרוע יותר מכל הבחינות. הייתי בטורקיה עוד פעמיים כנער ותורכים בכבישים גרועים אפילו יותר מהישראליים.

לעומת זאת, בטיסה אחרת לנורבגיה שטסתי דרך לופטנזה (שעלתה באמת 200$ יותר) כולם יודעים אנגלית שוטפת, היו מקצועיים (לפני שהספקתי לרדת מהמטוס חיכו לי 3 דיילים שלקחו אותי עד למטען) ו... גם הדיילות יותר כוסיות ;)

ארוך מדיי? הנה סיכום:

-לא יודעים לדבר אנגלית בטרמינל, ואנגלית שבורה במטוס.

-לא מקצועיים\סבלניים ללקוחות (במיוחד לאנשים שזקוקים לסיוע כמו נכים וזקנים), גורמים לך להרגיש כמו נטל.

-בעקבות חוסר המקצועיות יש סבירות שיהיה לך נזק לציוד רגיש שיהיה ברשותם כי הם לא הבינו מה אתה רוצה מהם.

מסקנה

+לטוס בחברה אחרת גם אם היא יקרה יותר, זה שווה ראש שקט.

נערך על-ידי NATluck

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים