פורסם 2015 בפברואר 1810 שנים אני יודע שיש אפשרות לחבר את הכונן (2TB) ישירות למחשב עם היציאת רשת אבל זה דורש התעסקות עם ה-ip, יש אפשרות להשתמש ביציאת usb3 של כונן כדי לחבר אותו ישירות למחשב או שאני מוגבל לשימוש רק ביציאת רשת ואז עדיף לי להשאיר אותו מחובר לראוטר?
פורסם 2015 בפברואר 1810 שנים מחבר כי לא מצאתי לזה איזכורים ברשת וגם באתר שלהם לא כתוב כלום על זה, בנוסף הבנתי שיש בפנים מיני מחשב עם מעבד dual core ואף פעם לא שמעתי על מחשב שמתקשר ישירות עם עוד מחשב באמצעות usb
פורסם 2015 בפברואר 1910 שנים מחבר בעיקרון היציאה משמשת לחיבור כונן נוסף כדי להגדיל את נפח האיחסון, בגלל זה אני שואל
פורסם 2015 בפברואר 1910 שנים טוב, מסתבר שזה עובד בכיוון ההפטך בלבד. בכל מקרה, אתה עדיין יכול להתחבר בEthernet עם כתובת APIPA.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.