עבור לתוכן

הערבים האלה אפילו למחשב שלי אם מזיקים

Featured Replies

פורסם

היום רציתי ללכת לקנות עוד 256 DDR חדש (יש לי 256 אני רוצה עוד אחד כדי לבטל את הזיכרון הוירטאלי) ומה אני לא יכול לנסוע לנתניה

אני שואל את השוטר למה .. הוא אומר לי יש קוננות לפיגוע צומת-בית ליד סגורה (מה סגורה#@%@#$%) אז היום אני לא יכול לצאת מהמושב שלי ולא יכול להגיע לנתניה.

פורסם

בעיה להזמין מחנות באינטרנט?...

פורסם

גם גזען וגם מלא שגיאות כתיב, זה רק אני או שכרגיל זה באמת הולך ביחד?

פורסם

אני לא חושב שאפשר היום לקרוא למישהו גזען אם הוא שונא ערבים... זה כבר לא סוג של הפליה.

פורסם

אני לא חושב שאפשר היום לקרוא למישהו גזען אם הוא שונא ערבים... זה כבר לא סוג של הפליה.

אפליה

פורסם

שגיאות כתיב - עיזא מקא.

:smoke:

פורסם

סליחה על הבורות אבל...שמעתי את כבר יותר מדי השבוע!...

מזה הזיכרון הוירטואלי הזה שקונים זכרון בשביל לבטל אותו?!

פורסם

שאין מספיק זיכרון, "אמיתי" אז הוינדוס יוצר זיכרון בדיסק קשיח, זיכרון וירטואלי, שכמובן, יחסית לזיכרון ה"אמיתי" פועל הרבה יותר לאטף ומאט את המחשב.

לכן, קונים עוד זיכרון (כאילו הוא לא יקר מספיק) ומבטלים את הזיכרון הוירטואי.

פורסם

יש לי 256 DDR ו-WINDOWS XP PRO

אז יש לי זיכרון וירטואלי? אם אני יבטל אותו ויוסיף זיכרון ויבטל אותו המחשב יפעל יותר מהר?

איך מבטלים אותו?

פורסם

אל תבטל, כי אם טבטל והזכרון יגמר, לא יהיה לדיסק זיכרון וירטואלי לגשת אליו, והוינודס ירסק.

כנראה שתצטרך להתקין מחדש את כל הOS.

תקנה עוד 256 אז נדבר.

פורסם

איפה בכלל נמצה קובץ ה WSP של הזכרון הוירטואלי?

אני לא מוצא אותו ב c:/

יש לי win98 128sdram pc133 שהתקנתי לפני יומיים

עריכה:אני לא חושב שאם מישהו יאמר שצריך להרוג את כול הערבים אז הוא גזען(אני בעד הרג עראפת)

פורסם

בסדר אז אפשר להיות בעד הרג ערפאת וברור שכולנו בעד שיהרגו את החמאס ואת כל המחבלים אבל להרוג את הערבים?

כל מי שרוצה להרוג מישהו או סתם שונא אותו רק בגלל שהוא שייך ללאום מסויים הוא גזען. זו הרי ההגדרה של גזענות.

פורסם

לא אם הוא שייך ללאום הטרור....

פורסם

לא שמעתי על כזה לאום.

אבל בכל מקרה אם גם אתה בעד להרוג את הערבים איך אתה היית עושה את זה? תאי גזים? אולי בורות הריגה?

פורסם

לא אם הוא שייך ללאום הטרור....

[glow=red, 2, 300][shadow=blue, 2, 300]Aman to that Brother![/shadow][/glow]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים