עבור לתוכן

דרוש מפרט X99 כ-9000 ש"ח לגיימיג כולל מסך

Featured Replies

פורסם

Doh...missed that [emoji14]

פורסם
  • מחבר
shimonta - אכן, לא שמתי לב משום מה.

eins:

2) כוונתי היא שהיות ויש לך SSD, הכונן המכאני שלך לא צריך להיות אקסטרה מהיר (כי הוא גם לא משתלם וגם רועש). אתה יכול לקחת כונן 2-3 טרה של סיגייט (ברקודה M001), הם נחשבים למעולים.

3) יש בכללי ספקים הרבה יותר משתלמים, אבל אני מניח שאתה לא תסתפק בספק לא מודולארי עם תקן נצילות ברונזה למשל.

4) אם אתה לוקח 2 מסכים עבור נוחות עבודה, אז זה בסדר. למה ש-GTX970 לא יתאים למסך הנ"ל? הוא מעולה לרזולוציית 1080p.

בעבר היה לי כונן של סיגייט שפתאום קפא ומאז אני דיי מתרחק מהם, בנוסף קראתי ביקורות צרכנים ב newegg ויש המון תגובות שהכוננים הללו מתים מהר,

האם המארז Define R5 לא מספיק אטום כדי לעצור את הרעש מכונני WD ? אז עד כדי כך נורא ?

פורסם

לסיגייט היו 2 פאקים עיקריים בעבר. פאק אחד היה עם סדרת ברקודה 7200.11 שכלל בעיית קושה - כוננים נכנסו לפריז או לחילופין המחשב לא זיהה אותם לאחר הדלקת המחשב. כונן שכזה יש לי במחשב כרגע והוא עדיין פעיל לאחר 6~ שנים, פשוט הספקתי להחליף לו את הקושה. פאק שני שהיה להם היה בכונני מומנטוס XT (דור ראשון), שזה היה כונן היברידי ששילב זכרון פלאש וכונן מכאני - הטכנולוגיה עבור המשתמשים הייתה בחיתולים, וזה היה צפוי.

נכון לדור הנוכחי לא ידוע על שום בעיות איתם, וכן חטיבת הכוננים של סמסונג נרכשה על ידם (כונני F3 האגדיים), ונכון להיום לא ידוע על שום פאקים איתם בסדרה הנוכחית. הכוננים המקבילים שלהם מצד WD הם הכוננים בסדרה הכחולה (BLUE), אך הם טיפטיפונת איטיים יותר. אגב עצה, לקרוא ביקורות צרכנים ב-newegg זה דבר לא חכם לעשות - על המון מוצרים איכותיים לפעמים יש ביקורות שליליות, כאשר לך תדע אם זה איזה בעל עניין מחברה מתחרה רושם אותם.

כל המארזים הכוללים חומר מבודד רעשים לא באמת אטומים, שכן יש פתחי אוויר. החומר עצמו בולע חלק ניכר מהרעש, אך בפועל רמת האטימות די נמוכה. אם אתה תקח את המפרט שרשמת, אני יכול להבטיח שאתה תשמע את המחשב שלך עובד. כל עוד החומרה שלך שקטה, אתה תוכל לקחת גם מארז ב-150 ש"ח עם מאוורר שקט ולא תשמע אותו. אין סיבה לקחת את ה-BLACK, אתה לא תרגיש ממש הבדל במהירות לדעתי.

פורסם

אני שוקל לקחת 2 מסכים בשביל נוחות , בעיקר בשביל שימושי עבודה ששם נחוץ לי 2 מסכים אז עדיף לקחת את המסגרת הדקה

אם זה לעבודה ולא יהיה שימוש בתמונות רצופות (כמו בגיימינג) אז עוד יותר בזבוז לקנות מסגרת דקה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים