עבור לתוכן

דרוש מפרט X99 כ-9000 ש"ח לגיימיג כולל מסך

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 9000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 שח אם הכרחי

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים ועבודה

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שהולכים לצאת במיוחד FPS

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא סגור על מסך אבל כרגע זה 1920‎ x 1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך לכלול מעבד ומארז יש לי k5820 ומארז define r5

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא החלטתי אבל אם כן אז קל

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP \ Ivory

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבועיים הקרובים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). חיבור אופטי

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: כמו שרשמתי אין צורך לכלול מעבד ומארז

שלום לכולם, אשמח לקבל את עזרתכם בהרכבת מחשב חדש ( אחרי 8 שנים מגיע לי לא ? :) )

מכוון שיש לי מעבד K5820 אז כל המחשב צריך להיות מבוסס X99

בניתי משהו לפי ההבנה הדלה שלי בנוסף הסתכלתי על שירשורים אחרונים

אשמח אם תעברו על מה שהכרתי ותנו את דעתכם בעניין

אני מתלבט לגבי לוח האם - מצד אחד יש את אסוס הדגם במרכב ויש את הדגם של גיגהבייט ga-x99 gaming5

כנ'ל לגבי הכרטיס מסך asus \ gigabyte

לגבי מסך יש לי התלבטות, מצד אחד המחשב גם לעבודה ויש מצב שאני אקח 2 2414

השאלה אם הוא יריץ משחקים באיכות מספקת.

תודה לכולם.

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel

מאוורר למעבד: קירור נוזלי Corsair Hydro H60 High Performance Liquid CPU Cooler 1

לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus X99-A LGA2011-3, Intel X99, DDR4, 4xPCI-E 1

זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Ripjaws-4 4x4GB DDR4 2400Mhz PC4-19200 Kit CL15-15-15-35 1

כרטיסי מסך: כרטיס מסך Asus GTX970 4GB STRIX OC DirectCU II GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E 1

דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Black WD2003FZEX 2TB Sata III 1

כונני SSD: כונן קשיח Crucial MX100 CT256MX100SSD1 256GB SSD SATA III 1

ספקי כוח: ספק כח אקטיבי ומודולארי SeaSonic 660W 80+ Platinum SS-660XP2 1

מסכים: מסך מחשב Dell UltraSharp U2414H 23.8'' LED IPS 1

הרכבה: הרכבת חבילה מחלקים שבמבצע

מחיר החבילה: 9030 שקל

עמוד מוצר

קי.אס.פי מתחייבים למחיר הזול ביותר

שימו לב! אם תמצאו מחשב או חלק זהה/ים (במלאי של חנות ממשית) במחיר נמוך מהמחירון שלנו באינטרנט ובאותם תנאי אספקה ואחריות, תוכלו לרכוש את המוצר במחיר הנמוך יותר ובהנחה נוספת, או תקבלו תשלום של 50% מההפרש בהצגת חשבונית והמוצר שנרכש לאחר רכישתו.

פורסם

אחי כמה שפחות סטיקים של זיכרון. מקסימים שניים

פורסם

"אחי", x99 עובד ב-quad channel.

פורסם

כרכשתי מפרט מבוסס X99 רציתי תחילה את הקירור הזה ...

לבסוף הבנתי שהוא לא איכותי מספיק, הלכתי על הH100I,

אם אתה לא מתכוון להוציא יותר על קירור אז תיקח קירור אוויר איכותי בסכום הזה.

פורסם

לבסוף הבנתי שהוא לא איכותי מספיק, הלכתי על הH100I,

הוא איכותי מספיק, הוא פשוט לא יעיל, אז לפותח הדיון: אם אתה רוצה קירור נוזלי ליופי קח אותו אם לא , קח קירור אויר איכותי . בכל מקרה אין לך צורך ועניין לקחת קירור נוזלי גדול (אם לא מדובר בכ''מ על יותר מאוברקלוק קל).

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם,

מה לגבי שאר המפרט חוץ מהקרור ?

הכל נראה תקין בעיניכם ?

על איזה לוח כדאי ללכת ?

תודה.

פורסם

למה BLACK

ולמה לא להשאיר לעצמך עוד 2 חריצים לשדרוג עתידי?

פורסם

ב-x99 יש שמונה סלוטים של זיכרון

פורסם

מאמין לי שהצלחתי לפספס למרות שבדקתי ?

עדיין נגד הבלאק.

- - - תגובה אוחדה: - - -

מאמין לי שהצלחתי לפספס למרות שבדקתי ?

עדיין נגד הבלאק.

פורסם

- לוח-אם יקר, למה לא ללכת על MSI X99S SLI Plus או Gigabyte GA-X99-UD4?

- קירור המים די בסיסי ורועש במאמץ (עובר את ה-40 דציבלים אם תעשה אוברקלוק). או שתקח קירור אויר רציני או שתקח קירור מים עם רדיאטור כפול (240 מ"מ לפחות).

- כונן בלאק לא משתלם, לא רלוונטי (כי אתה לוקח SSD) וגם די רועש.

- זכרונות מיותרים, זה שהם 2400mhz זה לא אומר שיתנו לך תוספת ביצועים גבוהה - בפועל תוספת הביצועים עומד על אחוזים בודדים לעומת סטיקים של 1600Mhz/1866Mhz שזולים משמעותית.

- אומנם מדובר על ספק עם תקן נצילות פלטינום, אך עדיין יקר לשווא. יש לך ספקי גולד (כמו X650) שגם מודלריים אשר עולים פחות.

- לא ברור לי למה לקחת את המסך הנ"ל - בגלל המסגרת הדקיקה שלו? כי יש לך את P2414H לדוגמא שעולה איזה 400 ש"ח פחות. אם אתה לוקח 2 מסכים עבור גיימינג - אל תעשה זאת. יש לך מחיצה באמצע שמאוד מפריעה (לכן זה או מסך אחד או 3 מסכים - דבר שידרוש ככל הנראה כרטיס מסך נוסף כמערך SLI, וגם לא כ"כ משתלם). עדיף כבר לקחת מסך 27" עם רז' מעט גבוהה יותר (1440p).

פורסם

YairZ

לגבי הזכרונות מדובר בDDR4, כך שלדעתי המהירות הנמוכה שניתן לקנות הוא 2133

פורסם
  • מחבר
- לוח-אם יקר, למה לא ללכת על MSI X99S SLI Plus או Gigabyte GA-X99-UD4?

- קירור המים די בסיסי ורועש במאמץ (עובר את ה-40 דציבלים אם תעשה אוברקלוק). או שתקח קירור אויר רציני או שתקח קירור מים עם רדיאטור כפול (240 מ"מ לפחות).

- כונן בלאק לא משתלם, לא רלוונטי (כי אתה לוקח SSD) וגם די רועש.

- זכרונות מיותרים, זה שהם 2400mhz זה לא אומר שיתנו לך תוספת ביצועים גבוהה - בפועל תוספת הביצועים עומד על אחוזים בודדים לעומת סטיקים של 1600Mhz/1866Mhz שזולים משמעותית.

- אומנם מדובר על ספק עם תקן נצילות פלטינום, אך עדיין יקר לשווא. יש לך ספקי גולד (כמו X650) שגם מודלריים אשר עולים פחות.

- לא ברור לי למה לקחת את המסך הנ"ל - בגלל המסגרת הדקיקה שלו? כי יש לך את P2414H לדוגמא שעולה איזה 400 ש"ח פחות. אם אתה לוקח 2 מסכים עבור גיימינג - אל תעשה זאת. יש לך מחיצה באמצע שמאוד מפריעה (לכן זה או מסך אחד או 3 מסכים - דבר שידרוש ככל הנראה כרטיס מסך נוסף כמערך SLI, וגם לא כ"כ משתלם). עדיף כבר לקחת מסך 27" עם רז' מעט גבוהה יותר (1440p).

תודה על התגובה המושקעת

1. לגבי הקירור אני אבצע שינוי.

2. אני צריך כונן עם מסה לסרטים ושאר המדיה, כונן SSD 256 לא מספיק, אז במקום ה BLACK ? מה לקחת ? בדגמים הנמוכים יותר אני לא יהיה איטיות ?

3. ספק - קיבלתי ההבדל הוא 120 שח

4. אני שוקל לקחת 2 מסכים בשביל נוחות , בעיקר בשביל שימושי עבודה ששם נחוץ לי 2 מסכים אז עדיף לקחת את המסגרת הדקה

לגבי גיימיג אני אשתמש רק במסך אחד , אני לא מתכוון להשקיע 2 כרטיסי מסך או לרכוש 3 מסכים.

השאלה אם המסך הנ'ל יעשה את העבודה במשחקים או שזה לא משתלם לקנות מסך כזה לכרטיס מסך 970 ?

פורסם

shimonta - אכן, לא שמתי לב משום מה.

eins:

2) כוונתי היא שהיות ויש לך SSD, הכונן המכאני שלך לא צריך להיות אקסטרה מהיר (כי הוא גם לא משתלם וגם רועש). אתה יכול לקחת כונן 2-3 טרה של סיגייט (ברקודה M001), הם נחשבים למעולים.

3) יש בכללי ספקים הרבה יותר משתלמים, אבל אני מניח שאתה לא תסתפק בספק לא מודולארי עם תקן נצילות ברונזה למשל.

4) אם אתה לוקח 2 מסכים עבור נוחות עבודה, אז זה בסדר. למה ש-GTX970 לא יתאים למסך הנ"ל? הוא מעולה לרזולוציית 1080p.

פורסם

זכרון 1600/1866 לא קיים ל-ddr4

פורסם

באמת שרלוק? (קרא למעלה...)

:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים