פורסם 2015 בפברואר 1610 שנים שלום לכולםאני עוזר לחבר לקנות מחשב נייד לסטודנט.השאלון:תקציב: 2500-3000. אפשר לנצל את כל התקציב. (3200 תקציב מקסימלי)מטרת המחשב: אופיס, אינטרנט, סרטים, לא ישמש לגיימינג.גודל מסך - 15 ומעלה.מסך - טא'ץ יהיה נחמד אבל לא חייב.רזולוציה - אין דרישות מיוחדות.אמצעי קלט - אין דרישות מיוחדות (משתמש בעכבר חיצוני).משקל - אין דרישות מיוחדות.זמן סוללה - סטנדרטייציאות - HDMIBT - אין צורך.כונן קשיח - אין דרישה מיוחדת.כונן אופטי - אין צורך.תחנת עגינה - אין צורך.אחריות בינ"ל - אין צורך.רישיון למע' הפעלה - אין צורך.חברה - LENOVO / HP / DELL / ASUS / TOSHIBA / SAMSUNGדרישות מיוחדות - מחשב אמין.אשמח לקבל את עצתכם ועזרתכם. תודה לכולם
פורסם 2015 בפברואר 1810 שנים אם אתה מחפש משהו אמין, אז קח דגם מסדרה עסקית וגם אחריות שהיא בבית הלקוח ולא "מעבדה".http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=15117
פורסם 2015 בפברואר 1910 שנים מחבר תודה רבה על ההמלצה,אני רואה שהמחשב הזה באמת קצת יותר טוב אבל יש לו רק 4 גיגה זיכרון, ולא 8 כמו בדגם שאני שלחתי.בנוסף המחיר של המחשב שאתה ממליץ עליו יותר גבוה.האם למרות שבמחשב שאתה ממליץ עליו יש רק 4 גיגה ובזה שאני המלצתי יש 8 גיגה, הוא יותר טוב?ואם כן, האם תוספת הכסף שווה את ההפרש בין הביצועים של שני המחשבים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.