עבור לתוכן

כונן קשיח

Featured Replies

פורסם

כונן קשיח

אני מעוניין לקנות כונן קשיח ל- PS4, אז מפני שהכונן קשיח של PS4 מותאם גם למחשבים ניידים, אז אפתח אשכול כאן..

1. איזה נפח הכי גדול של כונן קשיח שקיים כיום במחשבים ניידים?

2. מה ההבדל בין כונן קשיח SATA II ל- SATA III? בעיקרון בדרך כלל, אפשר להחליף בינהם בכונן קשיח?

3. איזה חברה הכי טובה לכונן קשיח?

4. איפה כדאי לקנות את הכונן קשיח? בארץ או בחו"ל?

תודה לעוזרים :)

פורסם
  • מחבר

מצאתי כונן קשיח למחשב נייד (שמתאים גם ל- PS4) בנפח 2 טרה - http://www.amazon.com/Seagate-Samsung-Spinpoint-2-5-inch-5400rpm/dp/B00MVT9XR4?tag=affilizr-com-472-20

אז איך הכונן הקשיח הזה? האם כדאי לקנות אצלהם או לקנות בארץ של 1 טרה עם אחריות? ותודה על קישורי לינק, אני אסתכל עליהם במשך הערב.

פורסם
אתה צריך כונן 2.5" ומומלץ SATA III למרות שזה לא באמת צוואר הבקבוק (גם ככה לא מוכרים כונני SATA II ואם כן אז הם דגמים מיושנים)

קנה כונן 7200 סל"ד, אם בא לך להשקיע אז SSHD (מכאני, עם מטמון פלאש קטן) לפי בדיקות באינטרנט השיפור הכי ניכר היה ב-7200 סל"ד ולפעמים SSHD.

עדיף לקנות בארץ כי קשיח זה חלק מכאני רגיש, גם יכול להיפגע בדרך וגם יש אחריות בארץ זה עדיף. __________________

פורסם
  • מחבר
אני לא חושב שכדאי קנות קשיחים בחו"ל מהסיבה של אחריות,

היות ואלה רכיבם שיכולים לשבוק חיים בכל רגע נתון, וגם אם ניתן,

חו"ל מאריך את הזמן לקבלת חדש.

למרות שבארץ זה עולה 50 אחוז יותר.

אבל זאת רק דעתי.

אז עדיף לקנות בארץ רק בגלל שיש אחריות?

וגם הבעיה שאין בארץ את הכונן קשיח בנפח 2TB בעובי 9.5 ס"מ, אז מה לעשות?

פורסם
  • מחבר
תצתרך להחליט, מן הסתם.

ביתיים, עוד אחד סבור כמוני ( בקשר לקניה בחו"ל ).

זו לא אקסיומה, אבל, יש מאחורי זה הגיון.

אם בכל זאת תקנה בחו"ל, פשוט תהיה מודע במה זה כרוך.

מנגד, במחיר של אחד כאן ( של 2 טרה ) אתה יכול לקנות 2 שם.

ובקשר לעובי - איפה ש - 9.5 מתאים, גם 7 יתאים, אבל לא תמיד להיפך.

למה יש סיכון בקנייה כונן קשיח בחו"ל? כונני קשיחים לא אמינים? מהי הבעיות נפוצות בכונני קשיחים כשנקנו בחו"ל?

אני רוצה לקנות את זה - http://www.ebay.com/itm/1TB-Notebook-Laptop-2-5-Hard-drive-for-Sony-PS3-PS4-MacBook-Pro-SATA-internal/201282447603?_trksid=p2047675.c100009.m1982&_trkparms=aid=777000&algo=ABA.MBE&ao=1&asc=20131227121020&meid=a9ec0354948f4a419a52bcfad4d18a99&pid=100009&rk=1&rkt=1&mehot=pp&sd=400767442512&rmvSB=true

אז מה אתה מתייעץ לי? לקנות בחו"ל או בארץ של 1TB?

פורסם
  • מחבר
זה לא משנה איפה אתה קונה, כאן או בחו"ל,

כל כונן קשיח מועד לתקלות מעצם היותו כונן קשיח,

( כפי שגם כתבנו לך ). פשוט מימוש האחריות יותר מסובך

כשרוכשים בחו"ל.

שים לב שמה שבחרת לקנות הוא כונן ב - 5400 סל"ד

וגם עם SATA2 , שני דברים שנחותים ביחס למה שהומלץ

לך מקודם.

הכונן שיש בPS4, הוא עם 5,400 סל"ד וSATA 2 אז זה לא משנה לי.

במה אתה מתייעץ לי לקנות?

בחו"ל של נפח 2 טרה ללא אחריות או להתפשר ולקנות בארץ של נפח 1 טרה עם אחריות?

פורסם
הכונן שיש בPS4, הוא עם 5,400 סל"ד וSATA 2 אז זה לא משנה לי.

וזה בדיוק למה עדיף SATA III במהירות 7200 סל"ד, תקבל גם ביצועים משופרים!

חבל סתם להשקיע כסף בשביל נפח.

אגב, תבדוק שבכלל נכנסים בו כונני 9.5 מ"מ

פורסם
  • מחבר

בטעות עליתי לינק של 1TB, אז מה שאני מתכנן לקנות זה - http://www.ebay.com/itm/Samsung-Seagate-Momentus-SpinPoint-ST2000LM003-2-TB-2-5-SATA-Notebook-HDD-9-5mm-/400767442512?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5d4f99de50

זה הכונן קשיח בנפח 2TB בעובי 9.5 מ"מ שאין בארץ, אז אני בדילמה אם לקנות אותו או להתפשר ולקנות בארץ של נפח 1TB.

עריכה: רשום בלינק שהצגתי למעלה שיש אחריות לשנתיים, אז משתלם או לא? איך הכוננים קשיחים של סמסונג? אמרו לי שתמיד כוננים קשיחים של סמסונג הם איטיים ביותר, זה נכון?

פורסם

אתה בכלל קורא מה שרושמים לך?

פורסם
  • מחבר

כן קורא, אבל אתה לא מבין את הכוונה שלי..

בכונן קשיח הנוכחי של PS4 עם SATA 2 ו5,400 סל"ד.. אז לא יפריע לי לשדרג לכונן קשיח בנפח 2TB עם אותם מאפיינים של מהירות, כי אם זה לא הפריע לי עד עכשיו אז אין שום סיבה שזה יפריע לי בהמשך.

אז מה אתה אומר על הכונן קשיח שהצגתי? איך המאפיינים שלו, טוב? יש לו אחריות לשנתיים, משתלם לא? ואיך בדרך כלל הכוננים הקשיחים של סמסונג עם סיגייט?

פורסם
  • מחבר

אבל אם אני מוצא וקונה כונן קשיח בחו"ל שמגיע עם אחריות מיצרן של כונן קשיח, זה משתלם או לא?

במידה ואם לא, אז אשמח שתסביר לי למה בשביל שאבין..

פורסם

האחריות של היצרן חלה במדינת הרכישה.

בום.

אבל למה שזה ימשיך לא להפריע לך אם יש לך הזדמנות להשתדרג? אני לא מבין את הראש שלך.

חוץ מזה, אתה עדיין לא חייב לחפש אותם מאפיינים בדיוק, נגיד SATA 2 עדיף להימנע.

פורסם

השני והשלישי בכלל כוננים חיצוניים, הרביעי נמכר...

הייתי קונה מאמזון בגלל אחריות בכל זאת.

שוב, לדעתי עדיף 1TB 7200RPM, אבל אם אתה באמת ממלא יותר מ-1TB שיהיה לך בכיף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים