עבור לתוכן

ביקורת: Sonic Generations

Featured Replies

פורסם

פורסם

ביקורת טובה

בעבר כבר ניסיתי את המשחק הזה התקנתי בשתי הזדמנויות שונות אני חושב כי כל פעם ראיתי סרטונים שלו ואמרתי נראה כיף

אבל אחרי שהתחלתי לשחק די התייאשתי זה משחק די קשה ומתסכל כל הזמן נתקע בדברים ולא מוסבר כל כך טוב מה צריך לעשות השליטה גם לא הסתדרתי

אני זוכר אפילו בבחירת השלבים במסך הלבן הלכתי לאיבוד

לא יודע אם זה נופל תחת הגדרה של משחק פלטפורמה קליל אותי הוא אתגר

פורסם
  • מחבר
ביקורת טובה

בעבר כבר ניסיתי את המשחק הזה התקנתי בשתי הזדמנויות שונות אני חושב כי כל פעם ראיתי סרטונים שלו ואמרתי נראה כיף

אבל אחרי שהתחלתי לשחק די התייאשתי זה משחק די קשה ומתסכל כל הזמן נתקע בדברים ולא מוסבר כל כך טוב מה צריך לעשות השליטה גם לא הסתדרתי

אני זוכר אפילו בבחירת השלבים במסך הלבן הלכתי לאיבוד

לא יודע אם זה נופל תחת הגדרה של משחק פלטפורמה קליל אותי הוא אתגר

וואלה, לא יכולה להגיד שהסתבכתי איתו כל כך :( כשאמרתי שהוא קליל התכוונתי שזה משחק לא מחייב. אפשר לשחק שלב, ואז לחזור לעוד שלב כשיש לך זמן. :)

פורסם

ניסיתי להתחבר למשחקי סוניק המקוריים, כשאפשר היה לשחק אותם על הPC באמצעות אמולטורים. לא התחברתי, ואני לא ממש מבין למה. בעקרון אני אוהב משחקי פלטפורמה קלילים. איכשהו זה הרגיש לי מהיר מידי, כזה שאין לך ממש זמן לעצור ולהנות מהמשחק ולקחת אותו בקצב שלך. זה ממש בנוי לזה שתטוס דרך השלבים בטיל (הרי זה הקונספט). מזכיר איפשהו את "פרנהייט 451" של בדרברי... :P

פורסם

אני אוהב את הסרטונים שלך :xyxthumbs:

פורסם

מסכים בהחלט :)

פורסם
  • מחבר

חח תודה לשניכם ^_^

ניסיתי להתחבר למשחקי סוניק המקוריים, כשאפשר היה לשחק אותם על הPC באמצעות אמולטורים. לא התחברתי, ואני לא ממש מבין למה. בעקרון אני אוהב משחקי פלטפורמה קלילים. איכשהו זה הרגיש לי מהיר מידי, כזה שאין לך ממש זמן לעצור ולהנות מהמשחק ולקחת אותו בקצב שלך. זה ממש בנוי לזה שתטוס דרך השלבים בטיל (הרי זה הקונספט). מזכיר איפשהו את "פרנהייט 451" של בדרברי... :P

האמת שאני דווקא נהנתי מהמהירות :) אני גם אוהבת פלטפורמרים רגילים, אבל יש משהו מגניב במהירות של השלבים של סוניק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים