עבור לתוכן

רכישת כרטיס מסך בתאילנד

Featured Replies

פורסם

שלום חבר שלי נוסע בקרוב לתאילנד ואני רוצה להגיד לו שיקנה לי כרטיס מסך חדש

השאלה שלי האם המחירים שם של כרטיסי מסך זולים ואיפה מומלץ לקנות כרטיס מסך האם יש איזהשהו מוכר מורשה אמין שאין לו כרטיסים מזויפים או דפוקים ?

וגם כיום יש לי gtx780 ואני רוצה להשתדרג בשביל משחקים לפי מה שהבנתי ה-980 הוא הכי טוב למשחקים כיום האם זה נכון?

נ.ב אני ארכוש רק כרטיס של אנוידיאה בגלל שיש לי אנוידיאה שילד אז אני חייב כרטיס מסך של אנוידיאה...

פורסם

למה אתה רוצה להשתדרג מ780? איפה הוא לא מספק אותך ...

פורסם
  • מחבר
למה אתה רוצה להשתדרג מ780? איפה הוא לא מספק אותך ...

אני רץ עם שני מסכי 1920X1080 ולפעמים אני מרגיש למשל ב-bf4 או arma3 שכבד מאוד לכרטיס ושה-fps יורד מאוד

פורסם

לא אמור להיות לך ירידה משמעותית בביצועים ... אבל אולי תהיה חייב להתפשר בהגדרות במיוחד בפילטרים

יש מצב המעבד מהווה צוואר בקבוק

איזה מעבד יש לך ומה הנצילות שלו ושל הכרטיסים במשחק ?

( ארמא זולל המון כוח עיבד מהמעבד אז רוב הסיכויים שכרטיס יותר חזק לא יעשה את העבודה כמו שאתה מצפה )

פורסם
  • מחבר

intel 4770

פורסם

לדעתי לא כדאי לך לקנות את הgtx980 כי לא תרגיש הבדל מטורף וחבל על הכסף... אם כבר כדאי לך לקנות gtx780 נוסף.

פורסם

מול רק למחשבים די במרכז בנגקוק Pantip Plaza

(יש הרבה חנויות אבל לפחות במחשבים מוכנים נראה שלכולם יש בדיוק את אותו מחירון סופי בכיס.............)

פורסם
  • מחבר
מול רק למחשבים די במרכז בנגקוק Pantip Plaza

(יש הרבה חנויות אבל לפחות במחשבים מוכנים נראה שלכולם יש בדיוק את אותו מחירון סופי בכיס.............)

מה ההמחירים שם ביחס לעולם הם יורת זולים שם?

- - - תגובה אוחדה: - - -

לדעתי לא כדאי לך לקנות את הgtx980 כי לא תרגיש הבדל מטורף וחבל על הכסף... אם כבר כדאי לך לקנות gtx780 נוסף.

המעבר ל-SLI הוא לא פרקתי מכיוון אני אצטרך לקנות לוח חדש ולשדרג ספק כח מלבד קניה נוספת של כרטיס מסך שגם ככה יקר

פורסם

הייתי בתאילנד בקיץ האחרון וכמובן שלא יכולתי להתאפק מלרחרח בקניון הזה.

המחירים שם מאוד דומים למחירים בארץ. הם לא פראיירים. לפעמים גם יותר יקר.

ככה זה כמעט עם כל דבר בתאילנד, אנשים תמיד מלהיבים אותך ש"זול שם בטירוף!" ו-"!!oh no saa, pleae, i make no moni !!...ok 50 percen off"

בסוף אתה הולך לשם ומבין שהדבר היחיד שבאמת זול יותר זה אוכל ברחוב, מלונות, אוטובוסים, ואננס.

פורסם
  • מחבר
הייתי בתאילנד בקיץ האחרון וכמובן שלא יכולתי להתאפק מלרחרח בקניון הזה.

המחירים שם מאוד דומים למחירים בארץ. הם לא פראיירים. לפעמים גם יותר יקר.

ככה זה כמעט עם כל דבר בתאילנד, אנשים תמיד מלהיבים אותך ש"זול שם בטירוף!" ו-"!!oh no saa, pleae, i make no moni !!...ok 50 percen off"

בסוף אתה הולך לשם ומבין שהדבר היחיד שבאמת זול יותר זה אוכל ברחוב, מלונות, אוטובוסים, ואננס.

לפחות האננס זול... חצי נחמה

פורסם

מה שהיה היה

תאילנד כבר מזמן לא זולה אם אתה לא מוכן להתכל בגסט האוס בקאו סאן......

למשל, הפוך קטן בסטארבקס עולה כ 13 שקל בלבד

פורסם

וואו, זה ספציפי...

אבל כל אחד זוכר שטויות חסרות משמעות אחרות אני מניח... (aka אננס...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים