עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד לעבודה משרדית - עד 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

אשמח לקבל המלצה למחשבים ניידים שלדעתכם יכולים להתאים:

תקציב - סביב ה2000 ש"ח.

שימוש - בעיקר עבודה משרדית פשוטה יחסית - אופיס, אינטרנט. יעשה שימוש גם בתוכנה לכתיבת תווים Finale 2014 (עד כמה שידוע לי לא צורכת משאבים רבים).

בנוסף, ישמש גם לצפיה בסרטים אך במידה מועטה. (יחובר גם לטלויזיה).

גודל מסך - 15.6".

לגבי מקלדת, NUMPAD יהיה נחמד אבל ממש לא הכרחי.

יציאת HDMI - חובה, בלוטוס - מעדיף שיהיה.

נפח HDD - לא פחות מ500GB.

כונן אופטי - כן.

סוללה - לא יהיה שימוש של יותר מ3 שעות ללא הטענה, כמו כן אין שימוש כל כך אינטנסיבי.

יריץ WIN 7 - אין צורך לכלול מערכת הפעלה בתקציב.

עד עכשיו השתמשתי בדגם DELL Vostro 2520 והוא היה מעולה.

אז אם יש אפשרות לקבל בתקציב הזה מחשב יותר קל, סוללה יותר טובה ובכללי נתונים יותר טובים אז מעולה.

אם לא, לא אכפת לי לקנות מחשב עם נתונים זהים...

תודה רבה מראש!

נערך על-ידי alonbrs1

פורסם

במקומך לא הייתי קונה מחשב חדש אלא משדרג אותו בעזרת כונן SSD לשיפור ביצועים. תוכל לשים אותו במקום הכונן הקיים או לחילופין אם אתה לא צריך את הצורב אז במקומו (רשמת שכן צריך צורב, אז תחליף 1:1) התהליך יחסית פשוט.

המחשב תומך בכוננים בגובה 7 מ"מ בלבד, שזה גם הגובה הרגיל של מרבית כונני ה-SSD כך שפשוט לוודא את זה וזהו.

זמן הסוללה של המחשב צריך להיות עד 5 שעות לפי ביקורות שונות, כך שאם אתה מקבל הרבה פחות מזה כיום הגיע הזמן לקנות סוללה חדשה (תזמין באיביי, זול משמעותית).

לא חושב שכדאי מחשב חדש בהתאם לכל מה שרשמת.

זיכרון RAM - יש 4 כרגע, נכון?

כונן SSD 256GB + סוללה חדשה = סביב 700-750 ש"ח להערכתי.

פורסם
  • מחבר
במקומך לא הייתי קונה מחשב חדש אלא משדרג אותו בעזרת כונן SSD לשיפור ביצועים. תוכל לשים אותו במקום הכונן הקיים או לחילופין אם אתה לא צריך את הצורב אז במקומו (רשמת שכן צריך צורב, אז תחליף 1:1) התהליך יחסית פשוט.

המחשב תומך בכוננים בגובה 7 מ"מ בלבד, שזה גם הגובה הרגיל של מרבית כונני ה-SSD כך שפשוט לוודא את זה וזהו.

זמן הסוללה של המחשב צריך להיות עד 5 שעות לפי ביקורות שונות, כך שאם אתה מקבל הרבה פחות מזה כיום הגיע הזמן לקנות סוללה חדשה (תזמין באיביי, זול משמעותית).

לא חושב שכדאי מחשב חדש בהתאם לכל מה שרשמת.

זיכרון RAM - יש 4 כרגע, נכון?

כונן SSD 256GB + סוללה חדשה = סביב 700-750 ש"ח להערכתי.

תודה רבה על התגובה,

אבל העניין הוא שאני פשוט צריך עוד מחשב (אח שלי לקח את הDELL אז עכשיו צריך אחד חדש).

תודה!

פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם
  • מחבר

הקפצה

עדכון: יש לי אפשרות לרכוש את המחשב באילת.

נערך על-ידי alonbrs1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים