פורסם 2015 בפברואר 1210 שנים יש אפשרות ליצור דיסק הפעלה winpe גם x86 וגם 64על אותו הדיסק ושאפעיל את הדיסק אצטרך לבחור אחד מהם?תודה רבה
פורסם 2015 בפברואר 1210 שנים מחבר אני אחראי מחשבים אצלנוויש לי מספר מחשבים ישנים ויש כמה חדשיםעכשיו כשאני פורס image על המחשבים הישנים אני צריך לפעול עם winpe שתומך ב 86ובחדשים צריך מערכת שתומכת ב 64יש לך רעיון נוסף?תודה רבה
פורסם 2015 בפברואר 1210 שנים בשביל לפרוס אמאג' אתה בכלל לא צריך מערכת הפעלה ובטח לא משהו מיוחד שמותאם לחומרה.
פורסם 2015 בפברואר 1210 שנים מחבר איך פורסים קובץ wim בלי מערכת הפעלה?מה שאני עושה זהאני מתקין כל מה שאני צריך על מחשב אחדמפעיל עליו dysprepולאחר מכן יוצר ממנו קובץ wimאחר כך מפעיל את שאר המחשבים ופורס את הקובץ עליהםיש דרך טובה יותר? כל המחשבים תואמים בחומרה
פורסם 2015 בפברואר 1210 שנים במקרה שאתה לא יכול להתשמש ב PXE, אפשר ליצור boot menu עם בחירה של מערכת שאתה מעוניין לפרוס.חיפוש של "boot menu for wim deploy" בגוגל הביא אותי ל:http://www.wincert.net/tips/microsoft-windows/windows-7/1821-adding-additional-boot-options-to-your-deployment-usb-key
פורסם 2015 בפברואר 1310 שנים מחבר ומבחינת המחשב הוא מריץ מערכת של 32/64 לפי ה pe שעולה?או שזה תלוי במערכת שהעלת את התפריט?תודה רבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.